forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/10/2015 : 06:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

mladjo, koje vratolomije se ovdje izvode da se spasi obraz jednog "stripovi.com suradnika"!
Kojih deset bi trebalo izbaciti?
Jedan je vrijedao (drogsy), a drugi podrzavao (lwood).
I jos me strpao u stranku!!
A samo navijam za Hrvatsku!

Da je covjek poslije rekao 'OK, pretjerao sam, nisam te htio vrijedjati, a za savez i reprezentaciju i dalje mislim sve najgore', ja ne bih rekao ni rijec.
Ovako, izija vuk magare.

dsormaz je letio za deset puta manju stvar.

A Dermentora si zaboravio?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/10/2015 : 09:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

http://www.index.hr/sport/clanak/davor-suker--zvijezda-kvalifikacija/848253.aspx

Sada se otkrilo gdje idu pare, Horatio iz Miamija nije nimalo jeftin.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8709 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 15/10/2015 : 10:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.index.hr/sport/clanak/davor-suker--zvijezda-kvalifikacija/848253.aspx

u ovoj drzavi sto si gluplji to si na vaznijoj poziciji,al ovaj rusi sve rekorde. Kreten nad kretenima.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10375 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/10/2015 : 12:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

u ovoj drzavi sto si gluplji to si na vaznijoj poziciji,al ovaj rusi sve rekorde. Kreten nad kretenima.

Šuker je vjerovatno najgluplji čovik ikada.
Šta vrime više ide sve san uvjereniji da je Mamić u stvari isti ka šta je bija pokojni Malnar.
On testira granice ljudske gluposti i tolerancije, okružuje se moronima, pokazuje ih na televiziji i umre od smija kako budale nasjedaju na njegovu priču.
Da sa jedne strane staviš Šukera, Đoa, Packa i Svetinu, a s druge Bracu, Cezara, Jarana i Stankeca, ovi potonji bi ostavljali dojam ka da su nobelovci.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27119 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/10/2015 : 13:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
samo su ovi prvi više plaćeni:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 15/10/2015 : 14:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Evo, u ovom komentaru je sve rečeno:

"Velikoj većini Hrvata jasno je da problem hrvatskog nogometa nije u igračima, već u jednom jedinom čovjeku, Zdravku Mamiću, i da bi se ozračje oko reprezentacije trenutno promijenilo odlaskom tog čovjeka i njegovog utjecaja iz HNS-a. Mnogi, međutim, pogrješno vjeruju da se Mamića može maknuti iz HNS-a tako da se, primjerice, zbog navijačkih nereda hrvatska nogometna reprezentacija izbaci s najvećih natjecanja.

Naivni su oni koji misle da bi, primjerice, neodlazak Hrvatske u Francusku bio doveo do smjene Mamića i njegovih ljudi, poput predsjednika HNS-a, Davora Šukera. Tko bi ih smijenio? Pa u HNS-u, baš kao i u Dinamu, oni koji odlučuju o imenovanjima, izabrali su, sve po propisima, Mamića za izvršnog dopredsjednika, i HNS-a i Dinama. Oni će ga birati sve dok on to želi. Jedini koji može smijeniti Mamića pravna je država kako dosljednim provođenjem, tako i korigiranjem zakonske regulative."

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/10/2015 : 14:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
OK. Ako imaju nešto u rukama protiv Mamića, neka ga strpaju u hapsanu.
Problem riješen. Samo u RH nije samo jedan Mamić. Ima 1000 "Mamića"

Pravnu državu čine njeni građani i njihovi zastupnici koje oni biraju i smjenjuju na demokratskim izborima.
Ista pravila bi trebala vrijediti i za Mamića.

Ili ćemo i jedne i druge mijenjati na silu?

Have mercy
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 15/10/2015 : 14:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Ne, ne može na silu, jer će na mjesto Mamića doći drugi "Mamić".
Zato je ovaj komentar gore dobar.
Zdravko Mamić po mom mišljenju (a kako stvari stoje, i po mišljenju većine građana Hrvatske) lovi u mutnom, ali dok se stvar ne odradi na sudu, on je nevin i slobodan čovjek i to da "lovi u mutnom" ostaje samo teorija promatrača sa strane. Teorija koja je čak podložna tužbi za klevetu.
Tu upada država da svojim sredstvima prisile stavi stvari na svoje mjesto, a zašto država ne želi riješiti problematičnu situaciju je pitanje svih pitanja.
Svatko od nas može imati svoj odgovor.
Na žalost, u nogometu će uvijek biti nezakonitosti jer se vrti prevelik novac.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/10/2015 : 15:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Sigurno.
Na sudu vrijede samo činjenice a ne ja mislim ili ne mislim.

Dobro si rekao. Gdje se vrti velika para, tu je najviše kriminalnih radnji.
Dovoljno je pogledati predsjednike FIFE, UEFE, mnogih europskih saveza, predsjednike mnogih europskih klubova,
pa i same igrače. Utaje poreza i slične radnje. Evo slučaj Hoeness, nedavno Messi, u prošlosti Steffi Graf i njen otac... da ne nabrajam
dalje

Have mercy
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6926 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 15/10/2015 : 17:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Predsjednik španjolskog nogometnog saveza još od, pazite, 1988. godine je Angel Maria Villar, Baskijac kojeg Madrid već godinama ne podnosi. Za njega se lijepe brojne afere i "optužbe" kako predvodi garnituru sklonu Barceloni. Osnivač AS-a Alfredo Relaño mu je priljepio sad i izvan Španjolske popularni termin "villarato" kojim ga tereti za pomaganja Barceloni i oštećivanja Realu kako kroz sudačke pogreške, sankcioniranja igrača te određivanja termina odigravanja utakmica (jednom je bio podatak da je Real daleko više njih u zadnjih par sezona igrao nakon Barcelone).
Teško je povjerovati da je predsjednik saveza najdominantnije nogometne nacije u modernom nogometu nevin, Blatter je isto tako obješen u javnosti, Platini smrdi kroz ekran. Hoću reći, ne pravite od Hrvatske državu slučaj. Nema nevinih nigdje, u Hrvatskoj sigurno neće početi izigravanje poštenja odnosno dolazak novih kriminalaca.

loading...
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/10/2015 : 17:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/boban-potjeran-kako-bi-jutarnji-i-sn-nesmetano-promovirali-mamica-i-sukera/848425.aspx
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/10/2015 : 18:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Šuker je vjerovatno najgluplji čovik ikada.
Šta vrime više ide sve san uvjereniji da je Mamić u stvari isti ka šta je bija pokojni Malnar.
On testira granice ljudske gluposti i tolerancije, okružuje se moronima, pokazuje ih na televiziji i umre od smija kako budale nasjedaju na njegovu priču.
Da sa jedne strane staviš Šukera, Đoa, Packa i Svetinu, a s druge Bracu, Cezara, Jarana i Stankeca, ovi potonji bi ostavljali dojam ka da su nobelovci.

Pa valjda postoji neka razlika između gluposti i mentalne bolesti.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/10/2015 : 18:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
"Uvijek ima žita u kukolju i tu mi ne možemo. Ponavljam, državne institucije."

Jebote, koji idiot.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/10/2015 : 19:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

(jednom je bio podatak da je Real daleko više njih u zadnjih par sezona igrao nakon Barcelone).

Ne kuzim
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6926 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 15/10/2015 : 20:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

(jednom je bio podatak da je Real daleko više njih u zadnjih par sezona igrao nakon Barcelone).

Ne kuzim

Pa Real igra u terminima nakon Barcelone. Kad se utrka zapapri Barcelona od 18:00 do 20:00 s +1 digne na +4 a onda Real od 22:00 do 00:00 vraća na staro stanje stvari. Rijetko kad bi bilo da Barcelona s +1 klizne na -2 pa izađu da vraćaju. Kad i bi češće bi to bilo narednog dana a ne narednih sati. Izgleda nevino i bez značenja ali vrlo je važno

loading...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/10/2015 : 22:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ne kuzim zasto je to od presudne vaznosti
Pobjeđuje onaj tko osvoji najvise bodova, igrao prije ili poslije
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/10/2015 : 22:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jebote, koji idiot.

Mislim da je dobro rekao.
Kukolj je cijeli HNS, a žito ovi što bojkotiraju
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/10/2015 : 22:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.index.hr/sport/clanak/boban-potjeran-kako-bi-jutarnji-i-sn-nesmetano-promovirali-mamica-i-sukera/848425.aspx

Vidi se na temelju cega kreiras svoje stavove.
Prozivas mene i jos neke ljude po bonelli podforumu da se tamo nismo uopce pojavili a svoje stavove kreiras na temelju portala INDEX.HR
Iskreno žalim te.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4601 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/10/2015 : 08:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
valtere, primi se glasa koncila. Miklenić će ti sve objasnit.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/10/2015 : 13:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

mladjo, koje vratolomije se ovdje izvode da se spasi obraz jednog "stripovi.com suradnika"!

Da je covjek poslije rekao 'OK, pretjerao sam, nisam te htio vrijedjati, a za savez i reprezentaciju i dalje mislim sve najgore', ja ne bih rekao ni rijec.
Ovako, izija vuk magare.

Na žalost postoje ljudi na ovom forumu koje ni mladjo ne smije dirati. Oni smiju kršiti pravila i vrijeđati, a drugi zbog sitnice lete, kao na primjer dsormaz jer nema zaštitu.
I to jednostavno tako.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2015 : 14:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ma koga briga vise?! Nebitni su u potpunosti ako ih veseli takav nacin...ma samo naprijed, moja podrska.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/10/2015 : 14:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Ovako, izija vuk magare.

Na žalost postoje ljudi na ovom forumu koje ni mladjo ne smije dirati. Oni smiju kršiti pravila i vrijeđati, a drugi zbog sitnice lete, kao na primjer dsormaz jer nema zaštitu.
I to jednostavno tako.

Svašta
Uglavnom, drži(te) se teme. Dosta offtopica.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 16/10/2015 : 14:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Jebote, koji idiot.

Mislim da je dobro rekao.
Kukolj je cijeli HNS, a žito ovi što bojkotiraju

Znači, kukolj moramo čuvat a žito bacamo u smeće.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 16/10/2015 : 15:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Evo najnovije vijesti iz Njemačke:
Crna blagajna - SP 2006 najverovatnije kupljeno

http://www.spiegel.de/sport/fussball/fussball-wm-2006-wurde-mutmasslich-gekauft-a-1057829.html

Po saznanjima Spiegela Njemački komitet je za kandidaturu SP 2006 uspostavio Crnu blagajnu. Beckenbauer, tada šef organizacijskog komiteta, je znao za to - kao i sadašnji predsjednik DFB-a Wolfgang Niersbach.

Blagajnu je tajno napunio tadašnji šef adidasa Dreyfus s 10,3 milijuna franaka. Za to su znali Beckenbauer, najkasnije 2005 i Niersbach kao i neki visokorangirani nogometni dužnosnici. Novac naravno nije nigdje zabilježen, nije imao nikakvog traga.

Novac je iskorišten za kupovinu 4 glasa azijskog saveza a na veliko iznenađenje na zadnjem glasovanju odustao je Novozelnđanin Dempsey tako da su Nijemci dobili SP s rezultatom 12:11...

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/10/2015 : 16:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Starac koji je već jednom nogom bio u grobu se dodatno uplašio za svoje zdravlje i odustao a trebao je svoj glas dati Južnoj Africi.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000