Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/10/2015 : 06:54:59
|
quote: Originally posted by Amos
mladjo, koje vratolomije se ovdje izvode da se spasi obraz jednog "stripovi.com suradnika"! Kojih deset bi trebalo izbaciti? Jedan je vrijedao (drogsy), a drugi podrzavao (lwood). I jos me strpao u stranku!! A samo navijam za Hrvatsku!
Da je covjek poslije rekao 'OK, pretjerao sam, nisam te htio vrijedjati, a za savez i reprezentaciju i dalje mislim sve najgore', ja ne bih rekao ni rijec. Ovako, izija vuk magare.
dsormaz je letio za deset puta manju stvar.
A Dermentora si zaboravio? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Tonto
Advanced Member
8709 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10375 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/10/2015 : 12:01:29
|
quote: Originally posted by Tonto
quote: Originally posted by VALTER
http://www.index.hr/sport/clanak/davor-suker--zvijezda-kvalifikacija/848253.aspx
u ovoj drzavi sto si gluplji to si na vaznijoj poziciji,al ovaj rusi sve rekorde. Kreten nad kretenima.
Šuker je vjerovatno najgluplji čovik ikada. Šta vrime više ide sve san uvjereniji da je Mamić u stvari isti ka šta je bija pokojni Malnar. On testira granice ljudske gluposti i tolerancije, okružuje se moronima, pokazuje ih na televiziji i umre od smija kako budale nasjedaju na njegovu priču. Da sa jedne strane staviš Šukera, Đoa, Packa i Svetinu, a s druge Bracu, Cezara, Jarana i Stankeca, ovi potonji bi ostavljali dojam ka da su nobelovci. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27119 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 15/10/2015 : 14:04:34
|
Evo, u ovom komentaru je sve rečeno:
"Velikoj većini Hrvata jasno je da problem hrvatskog nogometa nije u igračima, već u jednom jedinom čovjeku, Zdravku Mamiću, i da bi se ozračje oko reprezentacije trenutno promijenilo odlaskom tog čovjeka i njegovog utjecaja iz HNS-a. Mnogi, međutim, pogrješno vjeruju da se Mamića može maknuti iz HNS-a tako da se, primjerice, zbog navijačkih nereda hrvatska nogometna reprezentacija izbaci s najvećih natjecanja.
Naivni su oni koji misle da bi, primjerice, neodlazak Hrvatske u Francusku bio doveo do smjene Mamića i njegovih ljudi, poput predsjednika HNS-a, Davora Šukera. Tko bi ih smijenio? Pa u HNS-u, baš kao i u Dinamu, oni koji odlučuju o imenovanjima, izabrali su, sve po propisima, Mamića za izvršnog dopredsjednika, i HNS-a i Dinama. Oni će ga birati sve dok on to želi. Jedini koji može smijeniti Mamića pravna je država kako dosljednim provođenjem, tako i korigiranjem zakonske regulative."
|
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 15/10/2015 : 14:32:35
|
OK. Ako imaju nešto u rukama protiv Mamića, neka ga strpaju u hapsanu. Problem riješen. Samo u RH nije samo jedan Mamić. Ima 1000 "Mamića"
Pravnu državu čine njeni građani i njihovi zastupnici koje oni biraju i smjenjuju na demokratskim izborima. Ista pravila bi trebala vrijediti i za Mamića.
Ili ćemo i jedne i druge mijenjati na silu? |
Have mercy |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 15/10/2015 : 14:52:24
|
Ne, ne može na silu, jer će na mjesto Mamića doći drugi "Mamić". Zato je ovaj komentar gore dobar. Zdravko Mamić po mom mišljenju (a kako stvari stoje, i po mišljenju većine građana Hrvatske) lovi u mutnom, ali dok se stvar ne odradi na sudu, on je nevin i slobodan čovjek i to da "lovi u mutnom" ostaje samo teorija promatrača sa strane. Teorija koja je čak podložna tužbi za klevetu. Tu upada država da svojim sredstvima prisile stavi stvari na svoje mjesto, a zašto država ne želi riješiti problematičnu situaciju je pitanje svih pitanja. Svatko od nas može imati svoj odgovor. Na žalost, u nogometu će uvijek biti nezakonitosti jer se vrti prevelik novac. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Posted - 15/10/2015 : 15:00:22
|
Sigurno. Na sudu vrijede samo činjenice a ne ja mislim ili ne mislim.
Dobro si rekao. Gdje se vrti velika para, tu je najviše kriminalnih radnji. Dovoljno je pogledati predsjednike FIFE, UEFE, mnogih europskih saveza, predsjednike mnogih europskih klubova, pa i same igrače. Utaje poreza i slične radnje. Evo slučaj Hoeness, nedavno Messi, u prošlosti Steffi Graf i njen otac... da ne nabrajam dalje |
Have mercy |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6926 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 15/10/2015 : 17:23:59
|
Predsjednik španjolskog nogometnog saveza još od, pazite, 1988. godine je Angel Maria Villar, Baskijac kojeg Madrid već godinama ne podnosi. Za njega se lijepe brojne afere i "optužbe" kako predvodi garnituru sklonu Barceloni. Osnivač AS-a Alfredo Relaño mu je priljepio sad i izvan Španjolske popularni termin "villarato" kojim ga tereti za pomaganja Barceloni i oštećivanja Realu kako kroz sudačke pogreške, sankcioniranja igrača te određivanja termina odigravanja utakmica (jednom je bio podatak da je Real daleko više njih u zadnjih par sezona igrao nakon Barcelone). Teško je povjerovati da je predsjednik saveza najdominantnije nogometne nacije u modernom nogometu nevin, Blatter je isto tako obješen u javnosti, Platini smrdi kroz ekran. Hoću reći, ne pravite od Hrvatske državu slučaj. Nema nevinih nigdje, u Hrvatskoj sigurno neće početi izigravanje poštenja odnosno dolazak novih kriminalaca. |
loading...
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/10/2015 : 18:19:13
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Tonto
http://www.index.hr/sport/clanak/davor-suker--zvijezda-kvalifikacija/848253.aspx
u ovoj drzavi sto si gluplji to si na vaznijoj poziciji,al ovaj rusi sve rekorde. Kreten nad kretenima.
Šuker je vjerovatno najgluplji čovik ikada. Šta vrime više ide sve san uvjereniji da je Mamić u stvari isti ka šta je bija pokojni Malnar. On testira granice ljudske gluposti i tolerancije, okružuje se moronima, pokazuje ih na televiziji i umre od smija kako budale nasjedaju na njegovu priču. Da sa jedne strane staviš Šukera, Đoa, Packa i Svetinu, a s druge Bracu, Cezara, Jarana i Stankeca, ovi potonji bi ostavljali dojam ka da su nobelovci.
Pa valjda postoji neka razlika između gluposti i mentalne bolesti. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 15/10/2015 : 19:39:11
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
(jednom je bio podatak da je Real daleko više njih u zadnjih par sezona igrao nakon Barcelone).
Ne kuzim |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6926 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 15/10/2015 : 20:13:42
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
(jednom je bio podatak da je Real daleko više njih u zadnjih par sezona igrao nakon Barcelone).
Ne kuzim
Pa Real igra u terminima nakon Barcelone. Kad se utrka zapapri Barcelona od 18:00 do 20:00 s +1 digne na +4 a onda Real od 22:00 do 00:00 vraća na staro stanje stvari. Rijetko kad bi bilo da Barcelona s +1 klizne na -2 pa izađu da vraćaju. Kad i bi češće bi to bilo narednog dana a ne narednih sati. Izgleda nevino i bez značenja ali vrlo je važno |
loading...
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 15/10/2015 : 22:34:43
|
"Uvijek ima žita u kukolju i tu mi ne možemo. Ponavljam, državne institucije."
Jebote, koji idiot.
Mislim da je dobro rekao. Kukolj je cijeli HNS, a žito ovi što bojkotiraju |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4601 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 16/10/2015 : 13:25:28
|
mladjo, koje vratolomije se ovdje izvode da se spasi obraz jednog "stripovi.com suradnika"! Kojih deset bi trebalo izbaciti? Jedan je vrijedao (drogsy), a drugi podrzavao (lwood). I jos me strpao u stranku!! A samo navijam za Hrvatsku!
Da je covjek poslije rekao 'OK, pretjerao sam, nisam te htio vrijedjati, a za savez i reprezentaciju i dalje mislim sve najgore', ja ne bih rekao ni rijec. Ovako, izija vuk magare.
Na žalost postoje ljudi na ovom forumu koje ni mladjo ne smije dirati. Oni smiju kršiti pravila i vrijeđati, a drugi zbog sitnice lete, kao na primjer dsormaz jer nema zaštitu. I to jednostavno tako.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 16/10/2015 : 14:23:58
|
quote: Originally posted by Kruger
Na žalost postoje ljudi na ovom forumu koje ni mladjo ne smije dirati. Oni smiju kršiti pravila i vrijeđati, a drugi zbog sitnice lete, kao na primjer dsormaz jer nema zaštitu. I to jednostavno tako.
Svašta Uglavnom, drži(te) se teme. Dosta offtopica.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
MSBlueberry
Senior Member
1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 16/10/2015 : 14:52:46
|
quote: Originally posted by supermark
"Uvijek ima žita u kukolju i tu mi ne možemo. Ponavljam, državne institucije."
Jebote, koji idiot.
Mislim da je dobro rekao. Kukolj je cijeli HNS, a žito ovi što bojkotiraju
Znači, kukolj moramo čuvat a žito bacamo u smeće. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Posted - 16/10/2015 : 15:21:05
|
Evo najnovije vijesti iz Njemačke: Crna blagajna - SP 2006 najverovatnije kupljeno
http://www.spiegel.de/sport/fussball/fussball-wm-2006-wurde-mutmasslich-gekauft-a-1057829.html
Po saznanjima Spiegela Njemački komitet je za kandidaturu SP 2006 uspostavio Crnu blagajnu. Beckenbauer, tada šef organizacijskog komiteta, je znao za to - kao i sadašnji predsjednik DFB-a Wolfgang Niersbach.
Blagajnu je tajno napunio tadašnji šef adidasa Dreyfus s 10,3 milijuna franaka. Za to su znali Beckenbauer, najkasnije 2005 i Niersbach kao i neki visokorangirani nogometni dužnosnici. Novac naravno nije nigdje zabilježen, nije imao nikakvog traga.
Novac je iskorišten za kupovinu 4 glasa azijskog saveza a na veliko iznenađenje na zadnjem glasovanju odustao je Novozelnđanin Dempsey tako da su Nijemci dobili SP s rezultatom 12:11... |
Have mercy |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 16/10/2015 : 16:28:44
|
Starac koji je već jednom nogom bio u grobu se dodatno uplašio za svoje zdravlje i odustao a trebao je svoj glas dati Južnoj Africi. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Topic |
|