Nisi me shvatio. Ovdje je riječ o tome da je Ferri zaista napravio posvete naslovnicama Mister Noa, na način da 40-ak kadrova ovog amazonijskog Zagora otvoreno i namjerno vizualno odgovara tim naslovnicama. I to je simpatično.
Neznam kako vama ali meni je taj Cajuni najgori strip zadnjih 10 godina a da je Zagorov... Teški smor več od početka pa sve do samog kraja...ništa zanimljivo,neizvjesno pa kad svoje doda nikakav Mangatini, to je katastrofa od stripa izpala...Ma i prvi najnaivniji Nolitta/Ferri Zagor je bolji od ovog đubr....pardon smeća. Nadam se da se takva nikakva kombinacija kvaziscenarista i kvazicrtača ne ponovi skoro, a najbolje nikad više. Rauch i Di Vitto u Ruti za Panamu su bingo kad se usporede sa Cajunima...žao mi, volim Zagora ali to što sam čitao nije bio Zagor...bio je neki degenerirani mladič koji se izdavao za Zagora u degeneriranoj prići degeniranih autora. Paoluci/Perniola)Magantini MARŠ iz Zagora zauvjek!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nisi me shvatio. Ovdje je riječ o tome da je Ferri zaista napravio posvete naslovnicama Mister Noa, na način da 40-ak kadrova ovog amazonijskog Zagora otvoreno i namjerno vizualno odgovara tim naslovnicama. I to je simpatično.
Pa shvatio sam, shvatio sam... Kao što rekoh, moraš od nekud crpit
Baljezgaš. Nema se tu šta crpit. Posveta je posveta.
Slušaj, ne baljezgam, govorim iz iskustva. Kreativni proces je jednostavno takav da uvijek crpiš iz nečega, bilo iz vlastitog iskustva, iz nečeg što si vidio, čuo, pročitao, razmišljao, maštao, pa i nečeg što si već napravio. Stvaranje se ne događa u vakuumu, ništa u prirodi ne nastaje iz ničeg - to je čista fizika. A ne vjerujem da je Ferri toliki narcis da je išao sam sebi raditi nekakvu posvetu. Ne, čovjek je vjerojatno shvatio da tih mjeseci trenutno više ne može kvalitetno namaštavati nove kadrove pa je odlučio pomoći si, a usput se malo i zabaviti i prisjetiti se dobrih starih dana. Što je sasvim legitimno.
Ova s Cajunima je prilično bezvezna priča sa dosta glupih rupa u pripovijedanju i prigodno glupavih rečenica. Mangiantini i nije toliko loš koliko iritantno nekonzistentan.
Ova s Cajunima je prilično bezvezna priča sa dosta glupih rupa u pripovijedanju i prigodno glupavih rečenica. Mangiantini i nije toliko loš koliko iritantno nekonzistentan.
bravo, to sam ja htio kazat..samo ne tako stručno. bezveze prića i crtež...kukci i predator su bingo za ovo sran...je.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!