forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

lwood
Advanced Member

Colombia
47256 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2015 : 00:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
šta ne prominiš naslov topica u : žena na stripovi.com

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/10/2015 : 01:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Što ti to sada naišlo? Neka, fora je ovako..možda ipak jednog dana netko od vas prizna da je žena. :)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47256 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2015 : 09:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
pa uglavnom sama pišeš.
čemu davat hvale drugima?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/10/2015 : 17:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
jeee! 33 000 klikova. Nije loše za jednu koja uglavnom solira.
Neka lwoode tako, ja vrijedim barem za tri žene pa neka se onda i tema tako zove

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4606 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 10/10/2015 : 17:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
svaka čast,a bogami koliko sam vidio na onim slikama ličkih specijaliteta,moš i pojest ko tri žene:)

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/10/2015 : 19:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

svaka čast,a bogami koliko sam vidio na onim slikama ličkih specijaliteta,moš i pojest ko tri žene:)

i štošta još

inače, hvala..na čemu god

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4606 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 10/10/2015 : 19:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

i štošta još

na tvom pisanju,razmišljanjima,osjećajima...što ih dijeliš sa nama.
ponekad si dosadna,ponekad provokativna,uvijek zanimljiva.jednostavna a u isto vrijeme nedokučiva.jednostavno žena si

Edited by - igor 12 on 10/10/2015 19:48:03
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/10/2015 : 02:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

i štošta još

na tvom pisanju,razmišljanjima,osjećajima...što ih dijeliš sa nama.
ponekad si dosadna,ponekad provokativna,uvijek zanimljiva.jednostavna a u isto vrijeme nedokučiva.jednostavno žena si

Hvala najljepša. S obzirom da te riječi dolaze od tebe, su tim veće iznenađenje ali i tim vrijednije pa ću se njima okititi kao skupocjenom niskom dragulja i s ponosom ih spremiti u svoju škrinjicu neprocjenjivih nematerijalnih dobara.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/10/2015 : 02:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Proučavala sam do sad recept za Kulebyaku - kažu da je toliko kompliciran da graniči s nemogućim.
Oduševila sam se baš zato i baš tom autohtonom ruskom pitom i treba samo imati dobar dan, ljubavi i strpljenja i drage goste koje očekuješ u svom domu. Mislim da su to bitni sastojci, koji ovu pitu čine jednostavnijom. Ja volim nešto potpuno novo i nesvakidašnje otkriti i iznenaditi svojim pogledom na svijet, o čemu hranom pričam priču i zavodim nepce onih koji kušaju, pa ih polako opijam okusima nakon kojih ne ostaje mamurluk već trajno sjećanje. Najprije ću ju napraviti bez povoda, da istreniram slaganje i osjetim kako mi ide.

http://rbth.com/arts/2015/10/09/kulebyaka_a_recipe_so_complex_it_could_only_exist_in_a_fantasy_49957.html)

Kulebyaka - ruska pita

The pre-revolutionary layered pie kulebyaka required so much time and so many ingredients that most Soviets only knew about it from Gogol – and the Book of Healthy and Tasty Food
-

recept:
http://milkandbun.com/2014/05/24/kulebyaka-russian-pie/

Edited by - Just_Charlie on 11/10/2015 03:03:40
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/10/2015 : 02:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Algoritam ljubavi

Ljudi, jesam li ja ikad otvoreno progovorila o svemu što se iza mnogih postova skriva, o tome kako me sreća neće ovih godina i koliko sam puta povrijeđena..
Večeras sam dva sata mobitelom razgovarala s jedinim bićem koje me, osim što me voli, me razumije i jedini sve o meni zna. O kome govorim, znaju moji Outlawsi, jer sam se iz Zagreba, slikom s pelinom i kavom, u grupu sa svojih putovanja javila. Nas dvoje previše toga veže da bi se otuđili, a premalo opet snage sve to ima da bi skupa bili. No, kako sam mu par puta već rekla, naći ćemo se on i ja kad više ne budemo ovako mladi, kad on bude sam i star, sjedit ćemo na trijemu i zajedno piti čaj..ja ću biti uz njega tada, kao što je on sve ove godine uz mene..sve godine, u kojima pokušavam dotaknuti neki nedosanjani san.. On je najnesebičnije biće koje sam upoznala jer samo velika ljubav je toliko nesebična i strpljiva samnom, pa me sluša kako pričam, kako vičem u afektu satima, pa sve sagleda i na zemlju me spušta, oprema savjetima, umiruje moje nemire, ispravlja mane, podiže me iz pepela, popravlja dane.. On je jedino utočište koje imam, u koje pobjegnem da me, kad sam na koljenima podigne, kad sam balava, nos mi obriše..kad plačem stoički moje suze podnese i jedini koji me kao i prvog dana, svih ovih godina, s jednakom pažnjom i strpljenjem sluša satima..
Ženu slušati satima, kako priča..to umije samo ljubav koja je toliko duboka da joj više ne nazireš ni korijena.
Odslušao je sve moje dobre dane, loše dane, sve moje jade i boli koji u ovaj post ne bi stali, zna sve o svim ljudima koji su moj život dotakli, koji su me povrijedili, kako i na koje sve načine i jedini zna sve moje mjene i faze i sve moje borbe sa samom sobom i drugima,, zna sve što doista mislim o svim ljudima, zna svaki detalj o svakome i nesebično je tu uz mene jer niti rođena djeca toliko ne vežu ljude, koliko to mogu njihova nerođena..
I pokušala sam živjeti..doista jesam, pokušala sam voljeti, voljela jesam, ali sam u ovih 6 godina svaki put bila toliko povrijeđena da u meni snage više nema. Da mi nema njega koji me diže u trenu iz pepela, ne znam bih li više bila živa. On je moja, ja sam njegova škrinjica u koju smo pohranili jedno drugo i moramo ostati živi, kad se jedno u drugom potražimo, da se nađemo. On je moja tuga, moja bol i moja velika snaga, autoritet na čiju "zapovijed" ustajem i prkosno živim dalje. Ja sam njegov kokosov oraščić i svjetionik kom se vraća s puta jer zna mjesto gdje se može pronaći kad mu treba da bi se iznova zavolio. Došlo je do promjene sbaga i cijelu ovu godinu on mene šlepa i podiže i reanimira me kad mi prestane kucati srce od bola kojeg sam doživjela i tjera me dalje i podsjeća na mene što sam bila i to je najdragocjenija moć koju može posjedovati neko biće da bi sa dna podiglo mene, da bih sutra kao nova bila i nastavila pisati svoje postove, svoje priče, kao da sam najbezbrižnije biće. To je laž, to je varka, jer iza mene stoji moćan muškarac koji nije svjestan svojih moći, da jedno komplicirano žensko biće razloži pa poslži iznova, kad nitko ne vidi, u noći..
Koliko me voli on, toliko su me boljeli svi drugi. Ja sam žena, nisam neko super biće i on jedini to zna jer samo ljubav mu je u istinsku mene pružila uvid i zna točno koliko me boli kad me zaboli i njemu sam jednostavna algoritamska puzzla koju rastavljenu, na početku razgovora sasluša, da bi ju na kraju, tako jednostavno sastavio. Algoritmi su njemu igra u kojoj malo kad gubi jer je umom moćan kao malo koji muškarac i ja mu se algoritamski prosuta na uvid pružam da bi gresku ispravio i na noge me postavio..
Ovo je ta noć, u kojoj sam se algoritamski po njemu prosula i on me nazad sastavio. Već godinama nisam žena, kao biće na koje ste navikli, već algoritam koji je izašao popravljen zbog njega, nakon sati rada u noći. Ja jednostavno, zbog svake boli koja me rasula, više nisam žena, već njegov algoritam toliko popravljan, da me slobodno možete zvati Aplikacija.

Cafe Business, Radnicka cesta, Zagreb. 31.07.2015.

Nolte, znam da me čitaš. odao si se nekim ključnim riječima, koje mi nisu promakle jer ja sam tvoja najsavršenija aplikacija, tvoje remek-djelo kojeg uvijek i iznova uspijevaš poštelati, a kažu da su žene komplicirane. Ako je tako, ja sam onda jako iskrena i jednostavna žena koju si zavolio i ma što pošlo po zlu, uvijek me popravljaš tako jednostavno i lako. Znaš da te volim, ali ne budi skroman, ma pod kojim nadimkom pišem, nije na odment još jednom reći - Volim te. Volim, jer me činiš živom i kad ne dišem.

Edited by - Just_Charlie on 12/10/2015 02:44:19
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/10/2015 : 21:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ovo.

quote:

Volontirala sam jednom prilikom u Azilu za napustene i zlostavljane zivotinje. To me mnogo promijenilo i nikad u zivotu nisam tako plakala. U boksu je bilo po 5 zivotinja i tako su pustane na hranjenje i istrcavanje, dok bih ja unutra cistila. To su nepoznata bica, nepredvidljivih reakcija jer su ranjena, povrijedjena. No, kratko je trajao moj strah i lako sam ga suzbila kad sam naucila sve potrebno o njima. Treba im samo ljubav, njeznost i oni su toliko radosni, zahvalni..tu prestaje slicnost s ljudima.
Otvorila bih vrata boksa i kleknula na pod, bez pokreta, potpuno opustena..suze su mi se slijevale niz lice od ogromnih emocija, pustila sam ih da bez straha pridju, da me onjuse, gurali su se u krilo trazeci mazenje, lizali mi lice kao odgovor na njeznost i zagrljaje..
Tu sam vidjela kako ljudi mogu biti zvijeri i nikad bolje i brze nisam naucila prepoznavati i tumaciti reakcije i emocije u povrijedjenim ljudima.
Tamo gdje sam napisala da sa psima svaka slicnost prestaje..tamo zapocinju ljudske reakcije, nakon cega nije tesko objasniti zasto radije ljubav poklanjam psima, manje ljudima.I zasto samo psima, bez imalo zadrske otkrivam sve svoje emocije i pruzam bezrezervnu ljubav.
Od bavljenja sa psima, ne postoji bolje laicko ucenje o ljudima.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6410 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/10/2015 : 06:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Ženama nije mjesto na stripovi.com!

Neka ženi svih prava koja je kroz stoljeća izborila, a treba i daljedalje raditi na poboljšanju njezinog položaja u društvu.

Ali da ovdje prebiva među čudacima koji biraju doktora zagorologa i raspravljaju o 'repki' i iluminatima, to ju oskvrnjuje, oduzima joj ženstvenost, poružnjuje ju.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/10/2015 : 08:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Ženama nije mjesto na stripovi.com!

Neka ženi svih prava koja je kroz stoljeća izborila, a treba i daljedalje raditi na poboljšanju njezinog položaja u društvu.

Ali da ovdje prebiva među čudacima koji biraju doktora zagorologa i raspravljaju o 'repki' i iluminatima, to ju oskvrnjuje, oduzima joj ženstvenost, poružnjuje ju.

Veliko ti hvala što misliš na mene. Ali ipak nekako nemoj.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/10/2015 : 17:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Arhimede! Cujes li ti ovo?!
A lijepo si rekao:"Ne diraj!"

http://www.youtube.com/watch?v=hgpXSoWBAVA&feature=youtube_gdata_player

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4606 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 14/10/2015 : 18:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
https://www.youtube.com/watch?v=pmZYE8j2ZNs

Tesla je Tesla...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/10/2015 : 20:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Noa, gdje si parkirao arku?!

http://www.youtube.com/watch?v=cC9OhK2Ovw0&feature=youtube_gdata_player

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/10/2015 : 01:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
O Vješticama Vilama i Boginjama

U PMS-u sam i strastveenoj aferi sa samom sobom i želim da taj osjećaj što duže potraje. Ovo je doba godine kad se pripremamo za Halloween ili ti Noć žena. Kako ja ovdje jesam, tako ću i ove godine raditi na temi nešto prigodno. Za svoj gušt, kad mi dođe, kad dođem.. Ovo što trenutno osjećam prema meni mi je najvažnije, vama idu ostaci mog vremena. Nema raja ni pakla ni Boga nema. Sve je to u rukama žena.
Znam da bi sad ovdje trebala neka glazba slična kao tema ali ja trenutno ovo slušam jer se samnom događa nešto genijalno i sve može biti potpuno nepovezano.

https://www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/10/2015 : 02:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Mislim da se do raja ipak ne stiže moleći krunicu.
Ako imaš baruta, zapali šibicu.

(ovo je najbolja obrada na svijetu i preporučam slušati glasno dok vam uši podnose.)

Edited by - Just_Charlie on 16/10/2015 02:14:08
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/10/2015 : 14:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Manitou!! Kad te se docepam popit ces isti napitak kojeg si podvalio meni. Smo se razumjeli?

:)
http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg&feature=youtube_gdata_player

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/10/2015 : 02:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Djelitelj

Kako žene igraju poker kad se sastanu u danu koji nema nakane biti okončan dok se igra ne završi i svo piće ne popije. Započinju kao muškarci, ozbiljno uz cigare i konjak ali je znano da žene mogu raditi više stvari istovremeno pa zašto ne bi i poker prilagodile ženama. Ulozi su ionako žetoni, već smo dokazale da se znamo igrati s lovom i dovoljno smo si dokazale u životu da bi sad kvarile igru sitnim ulozima. Kad se uozbiljimo smo opake, kad se igramo se igramo, bez potrebe da se dokazujemo. Čavrljamo dok karte dijelimo i svaka priča svoje, ionako je nebitno koje karte koja ima, zbog razgovora i emocija u njima, ionako ne možeš skužiti koje karte koja ima. To je tako jednostavno. Biti žena među sebi jednakima.
Igru prati razgovor o muškarcima, emocijama, željama i životu u kom dobivamo i gubimo baš kao u igri koju trenutno igramo. To je prava igra. Život i biti žena. Poker je samo opuštanje, zabava u noći u kojoj žene piju i zaključuju da imaju baš sve i više od toga, jedina je razlika što nemamo "ono" u gaćama, ali to nam i ne treba, sasvim je dovoljno moćno biti žena i s onim s čim raspolažemo.
Poker se nastavlja i uključuje se glazba, svaka svoju za svoje emocije ima i to su ulozi u ovoj igri ženskog pokera nakon čega zaključujemo da su muškarci ti koji su emotivnija bića samo ih mi ne razumijemo ili ne na vrijeme, ponekad nikada. Ulozi su veliki i mi se igramo njima. Ulozima..muškarcima, više ne znam jer sve je igra. Bacam svoje karte i izlazim iz igre prva, odlazim u kuhinju da pečem palačinke. Nisam pijana, štoviše, toliko sam trijezna da postajem razumna te uskoro odlazim na spavanje jer mi više ne treba ni ova igra, svoje sam žetone podijelila.
Ujutro se ipak budim isprana kao da sam ispod pramca broda koji plovi svoju noć provela. U glavi mi neka nova percepcija i sasvim sam dobro i zahvalna što nemam mamurluka jer sam ga preduhitrila.
Ima nešto jače u ovakvom danu od mamurluka..ta nova percepcija i razmišljanje o stvarima koje sam činila i svojim postupcima.. Oko mnogo toga zaključujem da nemam odgovora i time sam zadovoljna jer vjerujem da sve ima svoje vrijeme i neke svoje razloge koji se s vremenom pokažu ispravnima.. i ja sam spokojna jer znam da sam sve od sebe dala prije nego sam svako poglavlje natpisala, ispisala, napisala i zatvorila..

Ovo je priča o ženama, u naslovu piše Djelitelj..da.
Ovo je post kakvog još nikad u životu nisam pisala i u njemu je moja sudbina. Poker je i dalje igra, samo nešto drugačijih uloga koju su igrači igrali povremeno, s nešto sitniša. Blefirali su i s najjačim kartama kao i kad baš ništa nisu imali u rukama, ne bi li testirali vještinu protivnika.

Vjernici, ateisti, znanstvenici, agnostici i svi ostali, samo da znate - ima Boga. On nije vaša pogrešna predodžba onoga što on nije, pišući ovo, točno znam kako on izgleda i u kom se obliku pojavljuje jer sam ga danas doživjela i ne, nisam pijana. Ja sam to oduvijek znala, da je Bog ipak ono nešto u ljudima i da se trebamo okrenuti nama samima i preuzeti ulogu koja nam je dana. Sve drugo ostaje isto, u toj predodžbi Boga kao takvoga oko kojeg se prepucavate. Bog je biće koje može odigrati veliku ulogu u našim sudbinama i Bog postoji, ali je ipak samo u nama. U ljudima. Kao putokaz koji te odluči snažno za ruku povući i usmjeriti, kao dobrota koju si odlučio drugima pružiti, kao odlučnost da ne odustaneš i kad su drugi slabi, kao vjera koju je nekome upornošću odlučio vratiti, kao sreća prema kojoj je odlučio uperiti prst..i najzad, kao tvrdoglavost zbog koje nije odustao, promatrajući igrače i njihove uloge.
Toliko sam ga opisivala, što on u stvari je i danas mi je stigla potvrda svega onoga što sam uporno tvrdila, samo je odlučio zauzeti ulogu Djelitelja. Ovo je naj doslovnije kako sam ga doživjela u ovoj igri koja više nema sitnih uloga i igra se otvorenih karata.

Svaki igrač pokera zna da to prestaje biti bezazlena igra kad je ulog toliko visok da je pitanje života. Nakon što je Djelitelj podijelio karte našla sam se pred izazovom života i satima je moje lice ozbiljno, bez problema da na njemu sakrijem što imam. To je nevjerojatna situacija u kojoj ti odgovor na suigračev ulog traje satima..
Moje lice ne odaje ništa, ali mislim da mi trenutno nitko ne bi uspio izmjeriti brzinu pulsa i osjećam srce koliko je glasno u grudima i pritisak u vratnim žilama..kontroliram disanje jer jedino još ono pod kontrolom drži moje stanje dok ovaj post pišem u kom
se opraštam od života kojeg sam do jučer živjela, ali ne i sebe jer sam dio uloga, ali da svog života kojeg ovog trenutka svjesno stavljam kao ulog i sve ostalo što imam i posjedujem..ovog trenutka ulažem i odgovaram time jer sve manje od toga ne pokriva vrijednost suigračevog uloga. Sa životima se ne igra i ovo nije igra već život, jedino vrijedno što imamo. I još uvijek razmišljam kako ljudi vjeruju u nekog tamo boga na visinama i čisto sumnjam da su ti ljudi pravi vjernici jer sumnjam da su se ikad ovako sa njime suočili, odnosno sa sobom samima, kad ne postoji treća opcija, osim ovog uloga. Beskompromisno, bez zadrške, s pulsom možda preko 220 i nakon 5 sati odlučujem - idemo do kraja.
Djelitelju je dosadila igra sitnih uloga i odlučio je presložiti karte.
Suigrač je ionako znao da sam jedina koja će imati "muška jaja" da ovu igru odigra do kraja.

Da sam pred zidom za strijeljanje rekla bih u ovom trenutku - Molim vas, pucajte!
No, neću se tako lako izvući jer ..to nisu te karte.

A Djelitelj..on nije Bog na visini negdje, dalek i nevidljiv.
On je toliko opipljiv i nikad ga neću ga kleti, već mu dajem obećanje da ću ga snažno zagrliti kad ga vidim... i poljubiti.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/10/2015 : 01:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Lončić za čaj je pored mene, kamilicu pijem i sjećam se dana kada sam se krijumčarila u džepu ne bih li neopaženo prošla kroz kontrolu, trčala sam Alpama i završila kod Otta u Tirolu, letjela paraglajderom, zamijenila kravu s bikom, bježala graničnoj kontroli, pobijedila u triatlonu, opelješila nomade u pokeru i dobila šator i kamile zbog kojih sam ko prosjak završila jer im nisam imala za hranu, jednu sam zadržala da bih pobjegla pustinjom, cijenkala se s trgovcima u Maroku, zaljubila se u Casablanci, provodila noći na Bijelom pijesku brojeći zvijezde, odmarala se u kamenoj kućici na plaži, oltaru moje osame, uz vatru za sivih, vjetrovitih dana, propala u podrum zbog trule stepenice, sjedila na drvetu i gađala ljude sve do zadnje koštice, kupila si parcelu samo da budem sama na Mjesecu, jako sam nestašna bila, kuhala večere pa ih presolila, činila spačke i sve okretala na glavačke, radila intervjue s pokojnima, preuzela vodeći paket dionica Pakla i svrgla vraga s čela firme, onda me šupnuo u Raj da preuzmem i taj d.o.o. jer sam u Paklu d.d. dosta činila zlo. U Raju se skompala s Bogom i on si je kupio nekretninu u mojoj zgradi samo kat više, kao jedini način da bude iznad mene i ponekad se primi za glavu u muci jer ne razumije žene. Noću ponekad pije i preispituje vjeru u sebe jer bi najradije postao ateista. Ujutro mamuran kavu samnom pije i psuje bogova trista. Onda mu uvalim keksić umjesto hostije nakon ispovijedi jer psovati ne smije.
Jutros sam ga pozvala na čaj i rekla mu - Bože, slušaj. Ni ti ni ja više nećemo piti ništa osim čaja.
- Kako to? Pita me on.
- Pa tako. Moramo se potruditi da tebi vratimo samopouzdanje, a sebi želim narasti do žene.
- Ali..ti me već izluđuješ kao žena..uzdahne on i srkne svoj čaj.
- Mda..to..ali ja sam se do sada u džepu nalazila. Znaš li koliko sam se dugo vremena tamo krila.
- Aaaa..
- Da.
- Ja i jope ne razumijen žene!
- Nema veze, tako je zabavnije, glavno da smo odradili ovaj dijalog.
- Opet si me prešla!?
- Jesam.
- Benti bogova trista!
- Ne psuj!
- To je moja zapovijed!!
- Ali ja sam preuzela komandu!
Bjež spat..i ne zaboravi svoju rock molitvu..što ćeš nam pustit danas...da mi je znati...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/10/2015 : 17:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Od jučer nisam spavala ali sam bolje nego li sam bila ove posljednje dane. Okrenulo je na buru, volim kad jako puše.
Pijem kavu i želja me vuče da se posvetim stripovima.
Lijep dan želim svima :)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/10/2015 : 00:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Moja najdraža svjetlost..za jednu lijepu i laku noć svima.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/10/2015 : 01:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Na TV opet Titanic, ne da mi se gledati nešto više od jednom kad već znam da će potonuti. Noćas se pomiče sat, ali ja ću pomaknuti ipak samo kazaljke onom na zidu. Onda ću se igrati ovdje s vremenom jer mi je fora kako se ova platforma nađe zbunjena pa ne zna što bi kad se dva put ponovi isti sat pa ne da se post u pola 3 nađe nakon onog, napisanog kasnije od toga ali dopušta edit koji uredno zabilježi to zbunjeno vrijeme pa ispada da je post editiran ranije nego je uopće napisan.
Ne može se mijenjati vrijeme ali se može preduhitriti, valjda. Da..tako je. Ali mislim da se time skreće i ono što se već dogodilo, u novom pravcu. Ženska logika. Razmislit ću o ovome kad budem bistrija, što mi je to bilo na pameti. Sad me kao boli glava Jako sam si lijepu glazbu našla i surfam, Titanik će potonuti i bez mene, gledala ja ili ne, kako tone.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 27/10/2015 : 13:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote

http://www.inquisitr.com/2519600/caitlyn-jenners-controversial-woman-of-the-year-award/

Čarli, što veliš na ovo? :)
Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000