Vidija je da nema Europe i (na novon igralištu) onog ugođaja i to je to. Napokon negdi drugo je možda (za njega) veća lova i samin tim veće zadovoljstvo.
Rijeka dobila osijeka 5:0. medjutim nastavlja se represija na tribinama. nazalost, ostvaruje se prica da cemo postati Maksimir br. 2 sto se tice navijanja i navijaca.
a o navijanju da ne pricam. totalno sranje su napravili sa ovom podjelom navijacke tribine. i jos nam neke seljacine pocele voditi navijanje i stvarat pjesmuljke uz nekakve seljacke pjevace. jedva cekam da nam sljedeca navijacka pjesma bude u taktu narodnjaka. jbmti grad rocka i punka.
Mišković je Mamićeva figura, ali ja nisam budala, za ovaj klub ne navijam dok god je ovaj smetlar ovdje. Rijeka nikada nije bio jadniji klub nego sada, onda kada smo bili pred bankrotom tada su dolazili najverniji navijači, bilo nas je malo, ali barem nije bilo ovih glumčića na tribinama koji navijaju ta Rijeku jer je to u modi u gradu i okolici. Nogom neću kročiti na novi stadion i samo čekam da se ovi debili maknu i da se opet igra na legendarnoj Kantridi
E pa mamlaze, očito dugujen izvinjenje, naime bija san reka da ovakva Rijeka nebi mogla tuč ni Zagreb, očito potpun promašaj. Pa, moje izvinjenje uz naklon, pozdrav.
i ja sam isto mislio :) ali do crvenog kartona nikako da udje lopta u gol :) podsjetilo me na tekmu slovenije i srbije kad su izbacili mihajlovica i srbija stigla tri gola i skoro piksi zabio pobjedu. izgleda da igramo bolje sa igracem manje:) kakvo je stanje sa Splitom?
Ali ozbiljno, sad imate priliku da nešto uradite jer će ovi bit umorni (Europa), možete možda kao i Hajduk (imat sve u rukama, pa neće valjda suci opet...).
mamlaze, Ja san super zadovoljan, kao mali dječak nakon fibre (ili bilo kojeg malaksanja organizma), kad završi nočna mora i još čitan neki roman (rekuperajen se u krevetu).