forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

izivko
Advanced Member

Germany
12762 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/10/2015 : 22:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by adriano

dobar ustaša

Rekao sam dobar čovjek. Ako imaš nešto što suprotno dokazuje, reci!

dok je još igrao u herthi išao je kod psihijatra na tretman kontrole bijesa jer je svaku drugu utakmicu napravio faul za crveni

Pretjeruješ kao i obično.
Šimunić je u 14 sezona u Bundesligi odigrao 271 utakmicu.
Svega 2 x je dobio direktni crveni karton i 4 x 2 žuta. Ukupno 6 isključenja.

Have mercy
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2648 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 23/10/2015 : 10:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Ako je istina sto Jerry kaze onda mi jako pada u ocima, ne bih to ocekivao. Meni uvijek izmami osmjeh na lice onaj start u Beogradu na onom malenom sto nam je htio pobjeci u kontru

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/10/2015 : 11:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

quote:

dobar ustaša

Ljiga najveća. Već sam jednom napisao da je prije nekoliko godina prevario zaručnicu iz Berlina gotovo pred oltarom kad je orgijao neposredno pred vjenčanje. Pouzdana informacija, jer je zaručnica bila sestra od mog dobrog prijatelja. Nula od čovjeka.

Rekla – kazala, trač. Jako pouzdana informacija.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/10/2015 : 11:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Ako je istina sto Jerry kaze onda mi jako pada u ocima, ne bih to ocekivao. Meni uvijek izmami osmjeh na lice onaj start u Beogradu na onom malenom sto nam je htio pobjeci u kontru

Morao je, na brisanom prostoru maleni igrač s niskim težištem je u prednosti nad visokom igračem. Mada su za taj karton glavni krivci Srna ( koji je traljavo izveo korner, pa se lopta tako odbila da ovaj krene u kontru ) a Modrić je samo promatrao kako ovaj trči, a on ga je trebao zatvoriti.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7333 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/10/2015 : 11:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Ako bi ti rekao da mi je taj prijatelj čiju je sestru Džo prevario svećenik-fratar bi li onda povjerovao?

Na stranu sad je li on desno ili lijevo orjentiran ovo je čisto iz prve ruke kakva je osoba. Kao igrač mi čak i nije bio mrzak, najjača su mi ona 2 crvena protiv Australije. Ali sigurno kao osoba nije moralna veličina.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/10/2015 : 12:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako bi ti rekao da mi je taj prijatelj čiju je sestru Džo prevario svećenik-fratar bi li onda povjerovao?

Na stranu sad je li on desno ili lijevo orjentiran ovo je čisto iz prve ruke kakva je osoba. Kao igrač mi čak i nije bio mrzak, najjača su mi ona 2 crvena protiv Australije. Ali sigurno kao osoba nije moralna veličina.

Moje životno iskustvo bi ti reklo: ne. Zato što ljudi vole izvrtati stvari, jako su zavidni a vole i podvaliti priču. E sad kakav je čovjek u stvarnosti, ne mogu tvrditi kakav je u stvarnosti jer ga ne poznam osobno niti sam se s njim družio. Meni djeluje O.K. na osnovu medijskog prikazivanja i ponašanja u igri.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7333 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/10/2015 : 12:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moje životno iskustvo bi ti reklo: ne.

Ne vjeruješ fratrima?
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 23/10/2015 : 14:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao igrač mi čak i nije bio mrzak, najjača su mi ona 2 crvena protiv Australije.

I Sušec komentira: "Ali to je Šimuniću svejedno..."

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3027 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 23/10/2015 : 17:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
šimunić će jednog dana biti izbornik hrvatske repke.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

zovko
New Member

201 Posts

Member since 21/08/2012

Posted - 23/10/2015 : 18:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zovko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tako te tera na smeh i kad vidiš Eduardov lom noge u Arsenalu?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10378 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/10/2015 : 20:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zovko

quote:

Tako te tera na smeh i kad vidiš Eduardov lom noge u Arsenalu?

Tebi su ta dva starta ista?
Posljedice su iste?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

zovko
New Member

201 Posts

Member since 21/08/2012

Posted - 23/10/2015 : 20:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zovko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Tebi su ta dva starta ista?
Posljedice su iste?

Divljaštvo je divljaštvo, lomio nogu ili ne.
Pritom, Eduardu igrač nije hteo da lomi nogu. Šimunić je bio u fazonu ako treba i glavu mu otkidam.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/10/2015 : 21:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Zovko ne pretjeruj i ne provociraj.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/10/2015 : 15:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
U-17 reprezentacija pobijedila Nigeriju 2:1 u zadnjoj utakmici skupine i prošla u osminu finala. http://www.dailymotion.com/video/x3atfj4_hrvatska-u17-nigerija-u17-2-1-golovi-23-10-2015_sport

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/10/2015 : 16:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

U-17 reprezentacija pobijedila Nigeriju 2:1 u zadnjoj utakmici skupine i prošla u osminu finala. http://www.dailymotion.com/video/x3atfj4_hrvatska-u17-nigerija-u17-2-1-golovi-23-10-2015_sport

dobro si ovo napisao, samo Nigerija bez ovog U-17, tamo nema niti jedan ispod 18,
odlična utakmica baš je bilo gušt gledati kako igraju,
nakon USA gdje su imali čak 29 udaraca prema vratima sinoć protiv Nigerije 23 udarca prema vratima svaka čast,
highlights protiv Nigerije:
https://www.youtube.com/watch?v=8RQ1d9snBk0&feature=player_embedded
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 24/10/2015 : 21:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

šimunić će jednog dana biti izbornik hrvatske repke.

Repka bolje nije ni zaslužila.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 24/10/2015 : 21:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

dobar ustaša

Pa to što ga upravo ti smatraš dobrim čovjekom je argument za suprotno.

No, po mom mišljenju ne radi se o lošoj osobi nego jednostavno o izrazito glupoj.

Da, u pravu si.
Imao sam ga prilike dosta puta čuti kako prosipa pamet.

Klasični lik s minusom mozga.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/10/2015 : 21:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

quote:
Originally posted by DODSFERD

dobro si ovo napisao, samo Nigerija bez ovog U-17, tamo nema niti jedan ispod 18,
odlična utakmica baš je bilo gušt gledati kako igraju,
nakon USA gdje su imali čak 29 udaraca prema vratima sinoć protiv Nigerije 23 udarca prema vratima svaka čast,
highlights protiv Nigerije:
https://www.youtube.com/watch?v=8RQ1d9snBk0&feature=player_embedded

Još je Nigerija aktualni svjetski prvak i najuspješnija nacija u toj kategoriji sa 4 naslova i 3 finala.
Inače, na U-17 prvenstvima dominiraju Afrikanci i Latinoamerikanci dok su od Europljana samo Francuzi i Švicarci osvojili po jedan naslov. Čak je i Saudijska Arabija uzela zlato, velikani kao Španjolska i Njemačka imaju samo finala a Argentina, Nizozemska, Italija i Engleska čak ni to.
Nakon dvoboja Njemačke i Meksika će biti poznat protivnik Hrvatskoj u osmini finala, u nekom ludom raspletu to bi mogli biti i Australci iako je malo vjerojatno.

Edited by - DODSFERD on 24/10/2015 21:21:29
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12762 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/10/2015 : 21:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Lijep uspjeh. Možda bi se moglo i dalje dogurati.

Dobro se radi u dinamovoj školi. Biće tu dobrih igrača.

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/10/2015 : 10:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
U-17 reprezentacija će u osmini finala igrati protiv Njemačke koja je noćas izgubila od Meksika 2:1 i tako zauzela 2. mjesto u svojoj skupini.
Biti će to težak protivnik koji je u prve dvije utakmice ostvario pobjede uz gol razliku 8:1 (Australija 4:1, Argentina 4:0).

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/10/2015 : 11:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Rano je još razmišljati o medalji, ali ako se prođe Njemačka protivnik u četvrtfinalu bi mogao biti Mali koji ne bi trebao biti jači od Nigerije.

http://www.hrsport.net/vijesti/490074/nogomet-reprezentacija/moro-pobjeda-protiv-nigerije-skinula-nam-je-pritisak-s-ledja-sada-nas-zanima-samo-medalja/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/10/2015 : 23:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Da li je stvarno odjeknulo ili...

http://www.jutarnji.hr/kapetan-hajduka-zna-zasto--ga-je-zvao-ante-cacic--sigurno-je--odjeknulo-to-sto-nismo-primali-golove-/1445990/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/10/2015 : 22:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
U-17 reprezentacija je u osmini finala pobijedila Njemačku 2:0 golovima More u 18. i Lovrena u 90. minuti.
U četvrtfinalu će igrati protiv Malog koji je pobijedio Sjevernu Koreju 3:0.

Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 29/10/2015 : 23:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Bravo decki, jos ima puno do kraja turnira, al za buducnost hr nogometa nema zime.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 29/10/2015 : 23:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Bravo decki, jos ima puno do kraja turnira, al za buducnost hr nogometa nema zime.

A za mamicevu kasicu prasicu?
Najjači je komentator u 10sec utakmice, koliko sam je gledao, kad kaže...pa da, svi su iz Dinama, al ima tu igrac iz Dalmacije, pa jedan iz Bjelovara, Varaždina...nisu svi iz Zagreba. Vrh!
Tako od sad kad budu pozvali uz Pivarice i Antolice i ostale provale recimo Rog-a u "repku" reć će, pa da, on je iz Dinama...al Varaždinac je, nije Zagrepčanin. Predobro!

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.14 seconds. Snitz Forums 2000