Obojeni Program 1 = Dylan Dog Color Fest 10 Obojeni Program 2 = Color Zagor 1 Obojeni Program 3 = Dylan Dog Color Fest 12 Obojeni Program 4 = Color Tex 1 Obojeni Program 5 = Dylan Dog Color Fest 1 Obojeni Program 6 = Color Zagor 3 Obojeni Program 7 = ???
Zvanično nije izašao ni broj 5 ni broj 6, jer ih nema u prodaji osim na sajmu knjiga. Ko je kupio broj 6 zna šta ide u broju 7 jer bi trebalo da postoji najava.
Zvanično nije izašao ni broj 5 ni broj 6, jer ih nema u prodaji osim na sajmu knjiga. Ko je kupio broj 6 zna šta ide u broju 7 jer bi trebalo da postoji najava.
Da, postoji najava na kraju. Ide DD CF 2, onaj sa Planetom mrtvih kao prvom pričicom.
Yes...džaba ti sve, moram ja imati bar jednog Zagora u kolekciji...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Giuda, čitaš li Dragonera i dalje, nisam vidio tvojih komentara na topicu?
Nista trenutno, danas sam uhvatio vremena nakon ko zna koliko dana i procitao Dampyra 80 i 81, ode cijelo poslijepodne na to. Zadnje od Dragonera mi je Malisan u onim planinama di oci ispadaju, poslije sam kupio sve osim magazina, ali nista osim sto sam ih bacio na radni stol
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Hmmm Ne vidim ovaj članak na blogu kao recenziju, već više kao kraći esej o novom izdanju i krosoverima u Boneliju koji bi možda podstakao nekoga da taj strip uzme i pročita. A i ne vidim zašto bi stripovi.com objavljivao tekst koji je već objavljivan na nečijem blogu, pa i ako je reč o dužoj verziji. Plus, okupiran sam pisanjem dva teksta za "Vreme" i još nekim idejama za blog, tako da o proširivanju ovog teksta nema reči zasad.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.