Author |
Topic |
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2649 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 19/11/2015 : 19:52:19
|
Evo Ramazane ili kako se vec zoves ja sam dinamovac iz Dalmacije i potpisujem sve sto kazu svi ostali osim tebe i Tonke24 |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 19/11/2015 : 20:46:46
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ja imam osjecaj da lik ima 14, a ne 24 godine tako da mu nemojte zamjerit. Pubertet je zajebana stvar. :)
Ja imam osjecaj da vi svi dole iz dalmacije imate kvocjent inteligencije 14,nije me briga misli sta oces istina ostaje istina!! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 19/11/2015 : 20:47:54
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Evo Ramazane ili kako se vec zoves ja sam dinamovac iz Dalmacije i potpisujem sve sto kazu svi ostali osim tebe i Tonke24
Ma misli ti sta oces ka sto vec rekoh istina je istina a tvoje misljenje je tvoje misljenje,imas pravo na njega! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 19/11/2015 : 21:45:14
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Ja imam osjecaj da lik ima 14, a ne 24 godine tako da mu nemojte zamjerit. Pubertet je zajebana stvar. :)
Ja imam osjecaj da vi svi dole iz dalmacije imate kvocjent inteligencije 14,nije me briga misli sta oces istina ostaje istina!!
Pa Jerry je Ercegovac. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47365 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/11/2015 : 22:33:56
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by globinjo
Kriste,smiluj mu se...
Poslao mi Putin puno ISIL-ovaca pa ne stignem.
ne tučeš više prikovrimene? |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47365 Posts
Posted - 19/11/2015 : 23:54:38
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
To šta nema Hrvatske na Pes-i i FIFI je za trenutno protjerivanje iz države, ako ne i gore. Šuki je tražio 50.000 € više (50.000 € mu je ponuđeno jer je to standardna cijena za licencu jedne reprezentacije), al on oće namirit i svoj džep, a idiot ne shvaća da bi on njima treba još platit samo da postojimo (licencirani) u igrici koju igra deseci milijuna ljudi i koja je promocija veća milijun puta od nekakvog HNL-a...koji idiot, koji užas, pa čak i stari Marković koji najvjerojatnije nije znao upalit računalo je shvatio važnost toga. Ma, njega je glavonja postavio tamo a mislim da mu se i svaki prosječno inteligentni podanik ruga iza leđa, taj čovik je po kognitivnim sposobnostima na razini malog diteta.
ne vriđaj dicu |
|
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 20/11/2015 : 00:44:43
|
quote: Originally posted by tinton
Ja imam osjecaj da vi svi dole iz dalmacije imate kvocjent inteligencije 14,nije me briga misli sta oces istina ostaje istina!!
Pa Jerry je Ercegovac.
Dode ti na isto,mozda jos gore!! |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 20/11/2015 : 01:58:49
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Za Mamićeve podržavatelje, kakav je osjećaj?
Kao, šta,koju pizdu materinu, jedan dan odlučiš - ja ću sad biti Mamićev međumrežni apologet?
Da li vi stvarno postojite?
Kao zeloti?
Mislim kontam ja da je Osijek vukojebina ali zaista nisam naletio da neko uživo priča taka sranja...
Di ti ovdje vidis nekog da podrzava Mamica? |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/11/2015 : 09:48:32
|
Ajmo bez uvreda i spominjanja nečije inteligencije. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 20/11/2015 : 10:13:52
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Za Mamićeve podržavatelje, kakav je osjećaj?
Kao, šta,koju pizdu materinu, jedan dan odlučiš - ja ću sad biti Mamićev međumrežni apologet?
Da li vi stvarno postojite?
Kao zeloti?
Mislim kontam ja da je Osijek vukojebina ali zaista nisam naletio da neko uživo priča taka sranja...
Di ti ovdje vidis nekog da podrzava Mamica?
Pa evo globinjo, lwood, nesvrstani (ima ih još) sve go mamićevac... |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10382 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 20/11/2015 : 10:24:38
|
quote: Originally posted by mladjo
Ajmo bez uvreda i spominjanja nečije inteligencije.
Rahatlokuma tribaš izbacit zbog općeg dobra i opstanka ljudske vrste. Njegovi upisi su ka "killing joke" iz Monthy Phytona. Nesmiš pročitat cili u komadu jer ostavlja trajni brain damage. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 23/11/2015 : 19:34:46
|
quote: Originally posted by Amos
quote: Originally posted by Tonka24
Ajde, maknite se odavde s tom mržnjom prema Dalmaciji i Hajduku. Kakvi su to navijači Hrvatske koji mrze bilo koji dio ove zemlje? Ako nemate nešto normalno za napisati o reprezentaciji, crta!
Nisi tako aktivan kad se pljuje po dinamu jeli?
Nisam ja Dinamov odvjetnik pa ih neću niti braniti. mladjo je dinamovac, pa ako neko pretjeruje u pljuvanju Dinama, obrati se njemu. I ovdje nije riječ o Dinamu nego o reprezentaciji i o tome da ti i rahazlam ovaj topic koristite za vrijeđanje Dalmatinaca i Hajduka. Ti posebno to voliš raditi gdje god stigneš.
Inače, moje je mišljenje da bi se o svom klubu trebalo pisati na odgovarajući topicima i bilo bi pristojno da protivni navijači ne ulaze na taj topic i podjebavaju. Utemeljeno kritizirati i komentirati može, ali samo radi prcanja, to nikako.
Piši o reprezentaciji, kritiziraj ili hvali Mamića, Šukera, Čačića, koga god, ali ostavi se klubova i Dalmacije.
Odi u gledalo i vadi brvno iz oka svoga ok? |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 23/11/2015 : 19:37:04
|
Ajde, maknite se odavde s tom mržnjom prema Dalmaciji i Hajduku. Kakvi su to navijači Hrvatske koji mrze bilo koji dio ove zemlje? Ako nemate nešto normalno za napisati o reprezentaciji, crta!
Nisam ja Dinamov odvjetnik pa ih neću niti braniti. mladjo je dinamovac, pa ako neko pretjeruje u pljuvanju Dinama, obrati se njemu. I ovdje nije riječ o Dinamu nego o reprezentaciji i o tome da ti i rahazlam ovaj topic koristite za vrijeđanje Dalmatinaca i Hajduka. Ti posebno to voliš raditi gdje god stigneš.
Inače, moje je mišljenje da bi se o svom klubu trebalo pisati na odgovarajući topicima i bilo bi pristojno da protivni navijači ne ulaze na taj topic i podjebavaju. Utemeljeno kritizirati i komentirati može, ali samo radi prcanja, to nikako.
Piši o reprezentaciji, kritiziraj ili hvali Mamića, Šukera, Čačića, koga god, ali ostavi se klubova i Dalmacije.
Uostalom di ces veceg kriminala i lopovluka nego po splitu...pa pogledaj hajduk...prodali bi mater za 50 eura kamoli ne upropastiti klub... |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 23/11/2015 : 19:40:15
|
Jerry Krause je prvi poceo pogledaj njegove postove stranicu prije,aludira na to da je vecina repke iz dinama,sta ce kad su najbolji.
Ajde molim te nek ti zivko objasni na koga sam aludirao. Jer Tonka ko i ti izgleda ništa ovdje ne konta. I nebitno je i da je 10 hajdukovaca u prvoj ekipi dok god GNK mafija vlada savezom.
Ne moram ja kontati nista meni je samo vazno da hajduk ne bude prvi...pod svaku cijenu...rade neka hajduk kula bude prvako nego hajduk iz splita... vidili smo kako se ponasaju kad su bili tjean dana prvi zamisli sta bi bilo da postanu prvaci...moze dinamo i propast ali nece hajduk biti prvi jos godinama... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 26/11/2015 : 23:13:19
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by mladjo
Ajmo bez uvreda i spominjanja nečije inteligencije.
Rahatlokuma tribaš izbacit zbog općeg dobra i opstanka ljudske vrste. Njegovi upisi su ka "killing joke" iz Monthy Phytona. Nesmiš pročitat cili u komadu jer ostavlja trajni brain damage.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47365 Posts
Posted - 26/11/2015 : 23:26:42
|
Uostalom di ces veceg kriminala i lopovluka nego po splitu...pa pogledaj hajduk...prodali bi mater za 50 eura kamoli ne upropastiti klub...
Cucuta i Tijuana su goli kurac za ST jelda? |
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member