U ponedjeljak u prodaji MR brojevi 80,81,82,83,84 i 85 u strip knjižarama Asteroid B612 i Stripovi na kvadrat u Zagrebu. Sredinom tjedna i u Strip knjižari Babilon u Đakovu kao i u Dubrovniku gdje se može izravno naručiti na e-mail strip@vangogh.hr ili tel 020 358 581. Naklada je ovaj put samo 220 komada, a cijena je 49,00 kn po broju. Za nabavu u okolnim zemljama javimo čim budemo saznali detalje.
Mozda da je u pitanju neko drugo izdanje... Meni to izdanje nema previsoke cijene da nebi kupio... Nek bude 50 kuna i cesci tempo,ipak je to dug serijal.... Konacno da procitam Penelopu kako spada,... Uz sve prigovore vec smo na 1/3 serijala a najbolje tek dolazi... Kad smo pretrpeli naivu zasto bi sada odustali... Tura u proljece i sve ok...bravo za VG!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ovo tendira ka najskupljem izdanju na nasim prostorima (cijena/kvalitet). Al´ nek sam i to dozivio da procitam Spas iz katakombe! Ovo jest izdanje za okorjele, tvrdoglave, neunistive fanaticare i preprodavci od toga i nemaju sanse za zaradu. Ali o njima se i ne radi.
Sve pohvale! Mislim da imamo sličnu situaciju kao kod Libellusovih nikada objavljenih Martija. Fanovi žele to imati i naklada plane u jednom danu bez obzira na cijenu. Da se pričati jel to ok prema kupcima, ali izdavač mora ostati u plusu, to je jasno. I da, koliko smo čekali ovu turu - jel 18 mjeseci?
Mozda da je u pitanju neko drugo izdanje... Meni to izdanje nema previsoke cijene da nebi kupio... Nek bude 50 kuna i cesci tempo,ipak je to dug serijal.... Konacno da procitam Penelopu kako spada,... Uz sve prigovore vec smo na 1/3 serijala a najbolje tek dolazi... Kad smo pretrpeli naivu zasto bi sada odustali... Tura u proljece i sve ok...bravo za VG!
To care!Tjesim li se tjesim...
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
To care!Tjesim li se tjesim...
nisam ni trenutak posumljao u tvoj razum..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Dodao bih da je mozda sada pravi trenutak poceti sa Malim Rendzerom i nekim do sada neodlucnim...ljepo se do tog 80 broja kupuje Ludensov MR i sada pocne sa ovim od Van Gogha...nebi mi smetala takva kolekcija nikako i da ne uzimam oba izdanja...jer ako postoji kod MR zlatni period on pocinje sada pa sve do kraja...i to da nisam pristran kazem.
U ponedjeljak u prodaji MR brojevi 80,81,82,83,84 i 85 u strip knjižarama Asteroid B612 i Stripovi na kvadrat u Zagrebu. Sredinom tjedna i u Strip knjižari Babilon u Đakovu kao i u Dubrovniku gdje se može izravno naručiti na e-mail strip@vangogh.hr ili tel 020 358 581. Naklada je ovaj put samo 220 komada, a cijena je 49,00 kn po broju. Za nabavu u okolnim zemljama javimo čim budemo saznali detalje.
prekrašno
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Pa pošto su sad ta izdanja? To je skoro jedino što do sada nisam skupljao pa pojma nemam.
Tamo negdje do 2009. su bila 34 kn, zatim 39, pa 44 i sada je došlo do 49, s obzirom na dosadašnji sistem nije teško pogoditi koliko će biti slijedeće poskupljenje.