Author |
Topic |
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 14/12/2015 : 10:49:36
|
Ček malo, znači 6 je grupa što znači da, s obzirom da imamo i osminu finala, dalje idu prve dvije repke i četiri(!) trećeplasirana?
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10383 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 14/12/2015 : 12:23:10
|
quote: Originally posted by mladjo
Ček malo, znači 6 je grupa što znači da, s obzirom da imamo i osminu finala, dalje idu prve dvije repke i četiri(!) trećeplasirana?
Pravi event navijač. Nacrta šahovnice na obraze, stavi one ružne zastavice na auto i obuče retrovizore u zastavu da in ne bude zima, a nezna ni ko s kin igra, ni zašto, ni po kakvin pravilima.
Na stranu zajebancija, je, sistem je takav da dalje idu 4 najbolje trećeplasirane. Isti ovakav sistem natjecanja je bija na svjetskon u Italiji 1990.
Ne sumnjam u našu retardaciju i predviđam i priželjkujem ispadanje, a nakon toga već uhodane i izlizane floskule poput: "Mi smo mala zemlja", "Uspjeh je biti među 24 najbolje ekipe","Danas svi igraju nogomet","Danas svi muškarci imaju penis" i slično.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 14/12/2015 12:23:35 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12763 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 14/12/2015 : 14:38:18
|
quote: Originally posted by Amos
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by DODSFERD
http://www.hrsport.net/vijesti/491298/nogomet-reprezentacija/cacic-iako-nema-lagane-skupine-dobili-smo-jednu-od-zahtjevnijih/
Naši će ionako otpast u grupi, tak da nam je apsolutno svejedno u kojoj igramo.
Možda će otpasti, možda neće. Ja se nadam da neće i da će se bar neki rezultatić napraviti.
Zapravo, čak mi je i drago da se zauzima ovakav omalovažavajući stav prema njima, jer ako naši iznenade onda ćemo svi mi koji podržavamo reprezentaciju na miru moći prcati likove kojima smeta svaki dobar rezultat što momci ostvare. Ako ne bude rezultata, nikom ništa
Bit će rezultata, moje je mišljenje. Dobili smo jednu od lakših grupa. Prolaz nije upitan. Bože zdravlja našim igračima |
Have mercy |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 14/12/2015 : 16:47:55
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Pravi event navijač. Nacrta šahovnice na obraze, stavi one ružne zastavice na auto i obuče retrovizore u zastavu da in ne bude zima, a nezna ni ko s kin igra, ni zašto, ni po kakvin pravilima.
Na stranu zajebancija, je, sistem je takav da dalje idu 4 najbolje trećeplasirane. Isti ovakav sistem natjecanja je bija na svjetskon u Italiji 1990.
Ne sumnjam u našu retardaciju i predviđam i priželjkujem ispadanje, a nakon toga već uhodane i izlizane floskule poput: "Mi smo mala zemlja", "Uspjeh je biti među 24 najbolje ekipe","Danas svi igraju nogomet","Danas svi muškarci imaju penis" i slično.
Da li te zanima kako ce odigrati Sjeverna Irska na EP? Obicno kad te netko ne zanima onda ga ne komentiras u suprotnome pokazujes komplekse. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 14/12/2015 : 17:20:09
|
Repka ispada u grupi ako je sreće. Turska ih može pobjediti, a Irska bi mogla čak i remi izvući. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 14/12/2015 : 17:39:05
|
quote: Originally posted by tinton
Repka ispada u grupi ako je sreće. Turska ih može pobjediti, a Irska bi mogla čak i remi izvući.
Isto sto i za NESVRSTANog |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 14/12/2015 : 17:43:37
|
quote: Originally posted by Tonka24
Repka ispada u grupi ako je sreće. Turska ih može pobjediti, a Irska bi mogla čak i remi izvući.
Isto sto i za NESVRSTANog
Sjeverna Irska me ne zanima. Ne znam kakve to veze uopće ima. Repka me zanima i nadam se da će izgubiti što više tekma i propisno se osramotiti. |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 14/12/2015 : 17:43:58
|
U današnje vrijeme ni ovo nije sigurno Inače jel' možeš mene zamisliti sa obojanim na obrazom i zastavicom na autu?:))
Ajd' drago mi je kaj je sistem takav jer onda imamo fakat dosta dobre šanse da prođemo dalje. Jedino kaj ak' budemo treći onda vjerojatno idemo na nekog gadnog, tipa Švabe ili domaćini. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 14/12/2015 : 17:46:15
|
Sjeverna Irska me ne zanima. Ne znam kakve to veze uopće ima. Repka me zanima i nadam se da će izgubiti što više tekma i propisno se osramotiti.
Ako sam shvatio tebe zanima tuđi neuspjeh onda? |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 14/12/2015 : 19:19:35
|
Za pocetak navijam za Tursku,Cesku i Spanjolsku,posli cu vidit,kako mi bude pasalo.Jedino ne znam,ako je ovo ustavom ili bilo kojim drugim zakonom zabranjeno.Ako neko zna neka javi. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 14/12/2015 : 19:21:23
|
Besmisleno je navijati za drugoga, a ima se svoju ekipu na turniru.
|
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10383 Posts
Posted - 14/12/2015 : 19:49:16
|
U današnje vrijeme ni ovo nije sigurno Inače jel' možeš mene zamisliti sa obojanim na obrazom i zastavicom na autu?:))
Ajd' drago mi je kaj je sistem takav jer onda imamo fakat dosta dobre šanse da prođemo dalje. Jedino kaj ak' budemo treći onda vjerojatno idemo na nekog gadnog, tipa Švabe ili domaćini.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47365 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/12/2015 : 20:06:20
|
i ti navijaš za Italiju? |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10383 Posts
Posted - 14/12/2015 : 20:19:41
|
quote: Originally posted by lwood
i ti navijaš za Italiju?
Njemu je najlakše, on navija za Vatikan a oni nikad ne prođu pa može navijat za koga oće. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 14/12/2015 : 20:21:20
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by DODSFERD
http://www.hrsport.net/vijesti/491298/nogomet-reprezentacija/cacic-iako-nema-lagane-skupine-dobili-smo-jednu-od-zahtjevnijih/
Naši će ionako otpast u grupi, tak da nam je apsolutno svejedno u kojoj igramo.
Možda će otpasti, možda neće. Ja se nadam da neće i da će se bar neki rezultatić napraviti.
Zapravo, čak mi je i drago da se zauzima ovakav omalovažavajući stav prema njima, jer ako naši iznenade onda ćemo svi mi koji podržavamo reprezentaciju na miru moći prcati likove kojima smeta svaki dobar rezultat što momci ostvare. Ako ne bude rezultata, nikom ništa
Prijatelju, nije ti to omalovažavajući stav, već, kak se ono veli, tradicija
Mi još nakon svjetskog '98. godine pa do onog prošle godine čekamo neko kakti veliko iznenađenje od naših, a ne događa se ništa.
A što se tiče "dobrih rezultata", evo, navedi na kojim smo mi to velikim natjecanjima nakon '98. nastupili, a da se nismo osramotili? |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 14/12/2015 20:29:02 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47365 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/12/2015 : 20:25:05
|
quote: Originally posted by lwood
i ti navijaš za Italiju?
Njemu je najlakše, on navija za Vatikan a oni nikad ne prođu pa može navijat za koga oće.
lako je tako |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 14/12/2015 : 20:52:03
|
Sjeverna Irska me ne zanima. Ne znam kakve to veze uopće ima. Repka me zanima i nadam se da će izgubiti što više tekma i propisno se osramotiti.
Ako sam shvatio tebe zanima tuđi neuspjeh onda?
Sorry, ali uopće mi nije jasno što pokušavaš izvući iz mene. |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 14/12/2015 : 20:53:50
|
Čiju ekipu? |
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 14/12/2015 : 22:07:13
|
Kako tko, neki su bez svoje ekipe na turniru iao su se rodili i zive u drzavi koja nastupa na ep. Odmah se sjetim Dantea i devetog kruga pakla |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 14/12/2015 : 22:08:59
|
Ako sam shvatio tebe zanima tuđi neuspjeh onda?
Sorry, ali uopće mi nije jasno što pokušavaš izvući iz mene.
Apsolutno nista...logika je sve izvukla.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 14/12/2015 : 22:18:44
|
Kako tko, neki su bez svoje ekipe na turniru iao su se rodili i zive u drzavi koja nastupa na ep. Odmah se sjetim Dantea i devetog kruga pakla
Da, manja je izdaja vlastite države podržavati ljude koji sustavno podkradaju istu tu državu. za koga ti navijaš na EP, Njemačku? Logika, koju spominješ, ti je, vidim, jača strana. |
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 14/12/2015 : 22:23:54
|
Za mene je sramota navijati protiv vlastite drzave na jednom EP. Pokusaj prepoznati kad se netko sali a kada ne toliko o Danteu. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 14/12/2015 : 22:32:41
|
Šala ti je vrh. Duhovitiji si kad pišeš ozbiljno.
Za mene bi bila sramota propagirati domoljublje, Kristovu ljubav itd., a vamo podržavati ljude koji kradu tvoju zemlju i propagiraju mržnju. |
|
|
|
Topic |
|