forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tajni favorit?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

El Morisco
Junior Member

Croatia
459 Posts

Member since 10/12/2007

Posted - 26/12/2015 : 22:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send El Morisco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by El Morisco

Pohvala za temu!

Moj favorit Crvena orhideja - valjda jedini puta u povijesti Zagora da je Čiko odigrao glavnu ulogu u rješavanju misterija (istina zbog osjetljivog nosa) a onaj prepotentni Te-Nej mu nije vjerovao (a kako i bi nakon nekoliko tisuća gafova Don Čika)

Navodim i dvije epizode s dva lika koji isto nikada nisu doživjeli ponavljanje - Blindirana soba iliti grof Smirnoff (još se sjećam njegovih prijetnji Zagoru na odlasku s vrha tvrđave) i Blondie (hej, Moreno, ovakav vrhunski par sisa utegnut u kombinezon ti još nisi izvukao na površinu)

Izvukao je Blondie
I još dao Laurentiju da ju crta

Ima plavojke u novije doba? Daj me pliz prosvijetli, koja priča?

---

<b></b>
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/12/2015 : 23:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
To je još uvijek neobjavljeno, priča se nalazi u pripremnoj fazi.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/12/2015 : 00:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Potopite ''Destroyer'' !

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

mohas
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
10 Posts

Member since 21/06/2004

Posted - 27/12/2015 : 00:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mohas a Yahoo! Message  Send mohas a Private Message  Reply with Quote
1. Bratic Simon ( Dobar i los )
2. Velika protuva ( Cudnovati zlocinac )
3. Gavranova pera ( Prt pera )
4. Pljackasi Djavolje doline
5. U sakama robijasa
6. Divlje staze
7. Dan otkupa
8. Omca
9. Pomahnitali divljak
10. Izgubljeni sin
11. Smrtonosni bljesak
12. Okrutni Hawak

po meni, to su epizode u kojima nema vampira, cudovista i sl, a koje su extra za procitati

stipu gatibo
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 27/12/2015 : 00:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Spominjem izdanje ZS jer su mi u najboljem sjecanju,a u posjedu sam ludensovih/SD svih tih extra brojeva...
To su .. "Ludi Hakaram", "otrovna strela" i "Zagorov trik", doduse tu je i "Thunderman"(zaboravio stari naziv!).
Taj "trik" sam citao nebrojeno puta i uvijek je bio prisutan iznova onaj osjecaj jeze kad negativac bjezi pred zagorovim stosevima sa ogledalom i bakljama. Tu mi je Mnogooki bio jako simpatican jer je dosta pridonio idejama za obracun. A i prvi put mi se cinio kao susret zagorovog i mister no-ovog svijeta u Darkwoodu zbog onih Tsanzasa i indiosa. Donatelli u svom najboljem razdoblju.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 27/12/2015 : 06:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Snjezni sokolovi-Eskim(obozavam zimske price)
Strvinar-najvise me zanimalo tko je ispod kapice
Decko pik-predobar lik

GALLIENO FERRI

Edited by - markotamara on 27/12/2015 06:36:28
Go to Top of Page

El Morisco
Junior Member

Croatia
459 Posts

Member since 10/12/2007

Posted - 27/12/2015 : 10:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send El Morisco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Hvala! Vrlo zanimljivo, nadam se da neće uprskati stvar. Mogli bi klasični dvoboj Blondie vs. Gambit (hrvanje u blatu) za Zagorovu naklonost... iako će sigurno ostati vjeran svom Čiku

---

<b></b>
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 27/12/2015 : 19:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hvala! Vrlo zanimljivo, nadam se da neće uprskati stvar. Mogli bi klasični dvoboj Blondie vs. Gambit (hrvanje u blatu) za Zagorovu naklonost... iako će sigurno ostati vjeran svom Čiku

Evo, imaš par tabli ispod u linku. Uglavnom, Blondie konačno izgleda onako kako je morala izgledati od početka.

http://tinyurl.com/o5mmd96

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 27/12/2015 : 19:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-lex-184-185-povratak-jima-gitare/1067/

Ajd razumijem, da nekima ne leži ovaj noviji zreliji Zagor pa daju niske ocjene ako nema deset "ahyaaaka" po epizodi, ali nisu mi jasne ocjene kod ove "klasik" priče. Podcjenjena priča, a ovo je vjerojatno najbolji "Jim Gitara" i ponajbolja priča u tom Nollitinom opusu opraštanja od likova.

Dodat ću i ovu ispod:

Vrhunski whodunnit akcić-triler.

Edited by - nagor on 27/12/2015 19:56:55
Go to Top of Page

El Morisco
Junior Member

Croatia
459 Posts

Member since 10/12/2007

Posted - 27/12/2015 : 21:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send El Morisco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:

Evo, imaš par tabli ispod u linku. Uglavnom, Blondie konačno izgleda onako kako je morala izgledati od početka.

Frende, hvala ti na trudu, uljepšao si mi večer
Što ono kažu za Laurentija? Pa kako crta žemske ovo je za svaku pohvalu - ali da ovako dobro izgledaju nakon teškog fizičkog rada, hmmm... - pa jel taj Zagor od kamena?

---

<b></b>
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/12/2015 : 21:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ipak mi je Crni šeik najbolja priča o Jimu Gitari, u skorije vrijeme ću je ponovo pročitati ali ovoga puta u boji da vidim kakav će dojam ostaviti.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/12/2015 : 21:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ipak mi je Crni šeik najbolja priča o Jimu Gitari, u skorije vrijeme ću je ponovo pročitati ali ovoga puta u boji da vidim kakav će dojam ostaviti.

I meni je ta najbolja, biser
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 27/12/2015 : 21:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Frende, hvala ti na trudu, uljepšao si mi večer
Što ono kažu za Laurentija? Pa kako crta žemske ovo je za svaku pohvalu - ali da ovako dobro izgledaju nakon teškog fizičkog rada, hmmm... - pa jel taj Zagor od kamena?

Dobar je Laurenti odnosno njegovi modeli. I Zagor ih voli više od ostalih. Od ovih ispod, mislim, da samo Denise Lafitte nije "opalio".

Odličan tekst:

http://www.stripovi.com/magazin/dr-zagorolog-predstavlja-darkwoodske-nevjeste/176/
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 27/12/2015 : 22:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uh, zaboravio sam na Crnog šeika. Tu je Gitara također odličan.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/12/2015 : 22:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Dobar je Laurenti odnosno njegovi modeli. I Zagor ih voli više od ostalih. Od ovih ispod, mislim, da samo Denise Lafitte nije "opalio".

I niti neće, koliko god hrabar bio ne vjerujem da ima muda za to.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 28/12/2015 : 00:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tam ti fale par vinjeta, pa ce dozivljaj biti umanjen

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/12/2015 : 07:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Gospodar vremena/Kameni ubica.
Jeti/Tajna sedam moći.

Ovo su vrhunske epizode makar se malo spominju.

Inače, to je jedno od boljih Zagorovih razdoblja:Gospodar vremena/Smrtonosno potraga/Pljačkaši Đavolje doline/Voz smrti(ta je malo slabija ali nije loša)/Vatreni bikovi/Jeti.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 28/12/2015 : 09:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Ima mnogo takvih epizoda:

1. Imanje pod opsadom, jako pristojna priča, ali kod mene ima specijalno mjesto jer je to prvi Zagor kojeg sam kupio, tačnije mama mi ga je kupila. Pomisao na ovaj strip me vraća u jedno drugo vrijeme kada sam imao nekih 7 godina i totalnu bezbrižnost uz prisustvo nekih ljudi kojih nema i tako ...

2. Seminole - prvo pojavljivanje, na mene je ostavilo jak utisak, ima dobru poruku borbe za slobodu kombinirano sa malo neozbiljnosti ranijeg Zagorovg perioda + stari Donatelijev crtež koji mi je jako drag

3. Druge Seminole gdje se pojavljuje i Liberti Sem - ovo mi je vrhunska priča sa tužnim krajem i jakom porukom, biser kasnijeg ranog perioda

4. Svratište obješenih - nevjerovatno atmosferična jednodijelna priča i ujedno jedan od prvih nekoliko Zagora koje sam pročitao... Strašne uspomene...

5. Trgovci robljem - jedna od prvih Zagora kojeg sam pročitao, na mene ostavila jak utisak, Zagor kao uvijek na strani potlačenih, ovo su prave poruke koje treba slati djeci...

6. Brod trgovaca robljem - volim lik Liberti Sema, ovo mi je dosta kvalitetna epizoda koja se rijetko spominje...

7. Oštrica u sjeni - neko je već spomenuo

8. Da ne nabrajam dalje, više manje sve epizode Slobodne Dalmacije koje ne spadaju u klasike, to je period gdje po meni nema loše epizode. Neko je spomenuo Golgotu ranije, kakva samo sjećanja ta epizoda budi :)
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
605 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 29/12/2015 : 01:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
povratak Supermike-a
Ratnik Pequot

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 29/12/2015 : 08:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Mrtvacka glava!
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 29/12/2015 : 09:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Gospodar vremena/Kameni ubica.
Jeti/Tajna sedam moći.

Ovo su vrhunske epizode makar se malo spominju.

Inače, to je jedno od boljih Zagorovih razdoblja:Gospodar vremena/Smrtonosno potraga/Pljačkaši Đavolje doline/Voz smrti(ta je malo slabija ali nije loša)/Vatreni bikovi/Jeti.

da ovo je definitivno jedna od najdražih priča, kad bi to trebalo u extra izdanju izići?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/12/2015 : 10:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Jeti će izaći za nešto manje od dvije godine, točnije za 23 mjeseca.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19699 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/12/2015 : 12:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Veracruz ih sve tuče za deset kopalja.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 29/12/2015 : 14:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jeti će izaći za nešto manje od dvije godine, točnije za 23 mjeseca.

tome se extra veselim
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/12/2015 : 15:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Moćni Kandraks, tajna na mapi, pet pera, dani straha.....

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000