Sve godine Dylan je izlazio kao 6 redovnih i 6 extra stripova. Ove je izašlo 8 redovnih i 7 extra. Da li će tako biti i 2016. ... možda, ali u svakom slučaju s osam predviđenih DyD Extra si već pretjerao
Pet zadnjih Mikija nisam pročitao i svakako nisam nabavljao na dan izlaska ali jeste baš sigur da je postalo sasvim dvomjesečno?
Inače, kad već ne bi mogao Tex klasik, Tex extra ili Tex OP najviše bi me obradovao povratak Marka... naravno od realnih želja.
Od najavljenog najviše me raduju ovaj Zg maxi s Batom i Chico kopač zlata u boji. To mi je u top 3 Chica i ovo će mi bit vrhunac. Zagorova južnoamerička turneja mi je osrednja ideja, Zg Ex mi je muka od Kandraxa i prvo pričekati da to prođe. Tex ne dupliram al eto dva maxija... sve u svemu, bolja je bila 2015.
Sve godine Dylan je izlazio kao 6 redovnih i 6 extra stripova. Ove je izašlo 8 redovnih i 7 extra. Da li će tako biti i 2016. ... možda, ali u svakom slučaju s osam predviđenih DyD Extra si već pretjerao
Trebalo bi biti ovako i 2016-te... Berni je i najavio od 2015-te ubrzanje Texa i Dylana... (tako su prenesli izvori bliski Ludensu ) Međutim, ovo je ionako optimistički plan, lako se obrišu viškovi pred kraj godine...
Bio bi dobar i ovakav tempo za PSDZ, samo da ne zašteka skroz.
Nažalost, izgleda da ne može brže od tromjesečnog ritma... Ja bih volio da ubrza na mjesečni ritam, pa da preostalih 12 brojeva izađe do kraja 2016-te... A onda Bella & Bronco, Protagonisti itd.
Btw. ne'ko je spominjao da Bella & Bronco kreću već 2016-te ?? Je l' zna ne'ko više detalja (Johnny Difool ??)...
Nekako ne vjerujem da će Bernie nastaviti sa serijalima koji su još rizičniji od PSDZ, iako su tako kratki da se loša prodaja ne bi toliko osjetila (po 5 brojeva Bella & Bronco i Protagonisti, 3 Sudac Bean a po 1 Raplh Kendall, Gordon Jim i Colt 45). Kako god bilo, to ćemo saznati za otprilike 3 godine, ako sve bude po planovima.
Trebalo bi biti ovako i 2016-te... Berni je i najavio od 2015-te ubrzanje Texa i Dylana... (tako su prenesli izvori bliski Ludensu ) Međutim, ovo je ionako optimistički plan, lako se obrišu viškovi pred kraj godine...
Ubrzanje, posebno Texa, bio bi pravi potez Kao i pokretanje nove edicije, u kojoj bi se u jednim koricama objavljivale najbolje Texove priče, pucam na one iz +600 ZS perioda prije svega... Al to su već puste želje...
Kao i pokretanje nove edicije, u kojoj bi se u jednim koricama objavljivale najbolje Texove priče, pucam na one iz +600 ZS perioda prije svega... Al to su već puste želje...