Author |
Topic |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18888 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/01/2016 : 23:11:48
|
Kratko i jasno...Zašto do sada nitko nije počeo sa Gusarom Crnobradim..meni uz Asterixa, Taličnog, Iznoguda nešto najbolje od FB stripova..čitao sam ga davno i krasan strip, šteta bi bilo da ostane neobjavljen kako spada. Sećate se ga i vi, šta mislite o njemu?...čitali bi ga ponovo?
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 02/01/2016 : 23:57:55
|
Ne sjećam se tog stripa, koja je razlika između Riđobradog i Crnobradog? |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 03/01/2016 : 00:02:39
|
quote: Originally posted by teller
Kratko i jasno...Zašto do sada nitko nije počeo sa Gusarom Crnobradim..meni uz Asterixa, Taličnog, Iznoguda nešto najbolje od FB stripova..čitao sam ga davno i krasan strip, šteta bi bilo da ostane neobjavljen kako spada. Sećate se ga i vi, šta mislite o njemu?...čitali bi ga ponovo?
Ja sam inače čitao možda dvije ili tri epizode i to u Stripoteci i bio mi je izvrstan. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12924 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 03/01/2016 : 00:09:50
|
Imao sam osjećaj da će netko spomenuti bradu. Mislio sam na to koji je od njih dvojice opasniji. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21126 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 03/01/2016 : 00:09:52
|
Od BD humorističkih stripova,najveće želje su mi da neko u albumskoj (po mogustvu u vidu integrala) formi objavi Crnobradog gusara i Plašt i očnjake.
Ne vidim ko bi mogao da se uhvati u koštac sa legendarnim crnobradim od hrvatskih izdavača,pa nade polažem u Darkvud (recimo Karusel integrali),eventualno u Čarobnu knjigu. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 03/01/2016 00:10:25 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21126 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 03/01/2016 : 00:11:18
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ne sjećam se tog stripa, koja je razlika između Riđobradog i Crnobradog?
ako imaš 36 godina kao što ti piše u profilu,morao bi se sećati ovog kultnog stripa. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 03/01/2016 : 00:17:41
|
Ime mi zvuči poznato ali si ne mogu predočiti sliku kako izgleda, da vidim neku tablu iz stripa možda bih se i prisjetio nekih detalja. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18888 Posts
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10355 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 03/01/2016 : 00:25:43
|
Telleru, svako malo se ti i nekolicina ljudi javite s ovim pitanjem.
I ja bih volio vidjeti ovaj strip u integralima, a možda će te to začuditi i priličan broj Francuza. Njima iz Dupuisa odgovaraju: "Zasada nije u planu, možda ..." što možeš vidjeti na bedetheque.com.
Jedini koliko-toliko suvisli odgovor koji se može naći je od 05.03.2014. od Gillesa Ratiera na BDzoomu (kojeg on uređuje, a između ostalog je tajnik udruženja strip kritičara i novinara ACBD) koji navodi da je problem oko vlasničkih prava za objavljivanje i da dok se to ne sredi ništa od toga.
Le Coffre à BD je od 2007 objavio nekoliko reprinta po popriličnim cijenama i to je zasada sve.
Dakle, ako se ne pojavi neko piratsko izdanje moraš čekati razrješenje oko vlasničkih prava i uzalud su ti postovi na tu temu.
Možda ipak nije sve tako crno budući da se zadnjih godina u Francuskoj puno toga reprintira, pa možda dođe na red i Crnobradi, a osobno bih volio i viking Hultrasson, također strip od Remaclea objavljivan u Politikinom zabavniku.
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18888 Posts
Posted - 03/01/2016 : 00:36:53
|
quote: Originally posted by Peyo
Telleru, svako malo se ti i nekolicina ljudi javite s ovim pitanjem.
I ja bih volio vidjeti ovaj strip u integralima, a možda će te to začuditi i priličan broj Francuza. Njima iz Dupuisa odgovaraju: "Zasada nije u planu, možda ..." što možeš vidjeti na bedetheque.com.
Jedini koliko-toliko suvisli odgovor koji se može naći je od 05.03.2014. od Gillesa Ratiera na BDzoomu (kojeg on uređuje, a između ostalog je tajnik udruženja strip kritičara i novinara ACBD) koji navodi da je problem oko vlasničkih prava za objavljivanje i da dok se to ne sredi ništa od toga.
Le Coffre à BD je od 2007 objavio nekoliko reprinta po popriličnim cijenama i to je zasada sve.
Dakle, ako se ne pojavi neko piratsko izdanje moraš čekati razrješenje oko vlasničkih prava i uzalud su ti postovi na tu temu.
Možda ipak nije sve tako crno budući da se zadnjih godina u Francuskoj puno toga reprintira, pa možda dođe na red i Crnobradi, a osobno bih volio i viking Hultrasson, također strip od Remaclea objavljivan u Politikinom zabavniku.
hvala, evo strpljen-spašen... ne volim pirate ali kad je Crnobradi u pitanju može postat iz gusara i pirat, što se mene tiće. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
|
Topic |
|