Poll Question:
Znam da je ovo vec bilo,ali valja ponovit gradivo!!Koji vam je najdrazi Zagorov neprijatelj i zasto?
Choices:
Profesor Hellingen
Barun Bela Rakosi
Kandrax
Mortimer
Supermike
Nat Murdo
Krojac
Collin
Ben Stevens
Timber Bill
Iron Man
Bimbo Sullivan
Wendigo
netko drugi
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
to je već bilo prije godinu-dvije, pobijedio Hellingen.
I ne znam šta bi trebalo značiti ovo "najbolji"... pretpostavljam da si mislio nama osobno najdraži u smislu da volimo Zagor vs taj priče... kako god, Rakosi
Hellingen Nitko drugi na Zagora nije ostavio toliki utjecaj, isprva je bio ludi znanstvanik, nakon toga terorist, zatim je doveo vojsku vanzemaljaca na Zemlju, umro, završio u paklu i vratio se... Najrazvijeniji negativac u serijalu i sa svakim novim pojavljivanjem sve moćniji
When I die, I want to die like my grandfather who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.
I ne znam šta bi trebalo značiti ovo "najbolji"... pretpostavljam da si mislio nama osobno najdraži u smislu da volimo Zagor vs taj priče... kako god, Rakosi
To najbolji mislim na najdraži naravno,pa u čemu je razlika osim u rječniku?Pa da bilo je al dobro da ponovimo gradivo,ko zna možda su se stvari promjenile,inače i meni je Rakosi,al ti nisi glasi budući da Rakosi ima jedan glas a taj je od mene!
To najbolji mislim na najdraži naravno,pa u čemu je razlika osim u rječniku?Pa da bilo je al dobro da ponovimo gradivo,ko zna možda su se stvari promjenile,inače i meni je Rakosi,al ti nisi glasi budući da Rakosi ima jedan glas a taj je od mene!
Istina. Kalkuliram i još nisam glasao, nema straha. Ako bude prednost našeg Rakosija dat ću glas Mortimeru ali bude li Hellingen ovako dosadan moj glas Rakosiju. Pričekat ću tko će prvi doći do 15 glasova pa odlučiti. Žalosno mi je da Miki vodi 3-0 Mortimera, revanšizam spram Bureta