forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Chico color 7 - Čiko traper
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 23/12/2015 : 16:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
nolitta je nedodirljiv!!!

GALLIENO FERRI

Edited by - markotamara on 23/12/2015 16:41:15
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/12/2015 : 17:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

nolitta je nedodirljiv!!!

...bio dok nije stigo Bure!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 23/12/2015 17:25:11
Go to Top of Page

macca1985
New Member

Croatia
244 Posts

Member since 25/07/2010

Posted - 23/12/2015 : 20:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send macca1985 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koresh

Nolitta je bio najveći majstor kad je ubacivao Chicove zgode unutar redovnih priča Zagora, i to je bilo super i uvijek zabavno. ali Nolittini Chico specijali nisu ništa posebno. meni najbolji je Faraciev "Nasljedstvo za Chica"

+1

I meni je "Nasljedstvo za Chica"jedna od najboljih Chicovih epizoda.
Zašto? Zato što Faraci prikazuje Chica kakav bi i trebao biti,a ne neki praznoglavi idiot koji se osklizne na svaku bananu na cesti i jedino što zna je popušiti batine.

Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/12/2015 : 23:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Ne može nitko biti kao Nolitta, barem kada je u pitanju ozbiljna priča i cjelokupna razrada scenarija kako na Zagoru tako i na Mister Nou.

Sad će plima boselijevaca
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/12/2015 : 23:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Stigao traper u SNK. http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.0f2050acc551474e93f5b3b2f58a4d17.chico-kolor-07-chico-traper.aspx

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 24/12/2015 : 13:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stigao traper u SNK. http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.0f2050acc551474e93f5b3b2f58a4d17.chico-kolor-07-chico-traper.aspx

Traper kupljen, još jučer, na kiosku!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/01/2016 : 12:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
odličan kolor, prića i nije nešto pretjerano duhovita...ima Bure puno boljih.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/01/2016 : 13:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ali je ipak ovaj specijal bolji od prvog pojavljivanja Donalda Destryja u Magic batu.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/01/2016 : 15:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Curunir

quote:

I meni su Burattinijevi specijali ako ne bolji onda barem ravnopravni onima od Nolitte. Naravno, ima ih i loših ali kada se sve zbroji ne vidim po čemu bi prvih 5 bilo u prednosti (osim po crtežu).

Ajde de mi pokaži te fantastične humoristične trenutke iz Nolittinih Chico specijalaca.

Pa naravno da nema nijedne smiješne scene u nijednom Chichu,to je djeciji humor i serijal prilagođen za djecu do 13 godina.Ovi sto pričaju Nolita-Ferri majstori ovo,ono isto bi tako hvalili Burea i Gambu da su prvo pročitali njihove epizode da su kojim slučajem Buretove prvih 5 a ne Nolitine.Jednostavno malo nostalgija malo to sto su im Nolita i Ferri draži od Burea i Gambe.U svakom slučaju jedan meni vrlo drag i simpatičan serijal jer mi je Chicho valjda najbolji lik iz svijeta stripova!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/01/2016 : 16:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Zašto onda čitaš te specijale ako u njima nema ni jedne smiješne scene.
Ako se ne možeš nasmijati barem malo onda više nemaju smisla i nisu za tebe.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/01/2016 : 16:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Al su mi zabavno i zato jer volim Chicha kao lika,ako sam zeljan dobrog humora neću sigurno ići citat Chicho specijale...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/01/2016 : 16:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
I nerazumijem ljude od tridesetak godina koji očekuju dobar humor u ovakvom stripu namijenjenom za djecu do 13 godina.Isto tako nerazumijem one sto pljuju po Bleku i stavljaju ga u negativan kontekst kao sranje od stripa,a debelo su ga prerasli.Sta moze očekivati odrasla osoba od stripa za djecu.Zasto tako ne seru po Garfildu ili Tomy i Jeryu kako su glupe fore,naivne i slično.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/01/2016 : 23:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Al su mi zabavno i zato jer volim Chicha kao lika,ako sam zeljan dobrog humora neću sigurno ići citat Chicho specijale...

Ovaj Chico vojnik kojem si danas dao stotku nije baš toliko dobar da je zaslužuje, nije valjda da te udarila nostalgija.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/01/2016 : 09:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ovaj Chico vojnik kojem si danas dao stotku nije baš toliko dobar da je zaslužuje, nije valjda da te udarila nostalgija.

e tu se slažem sa Rahazlamom, Čiko vojnik je odličan!

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/01/2016 : 11:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

I nerazumijem ljude od tridesetak godina koji očekuju dobar humor u ovakvom stripu namijenjenom za djecu do 13 godina.Isto tako nerazumijem one sto pljuju po Bleku i stavljaju ga u negativan kontekst kao sranje od stripa,a debelo su ga prerasli.Sta moze očekivati odrasla osoba od stripa za djecu.Zasto tako ne seru po Garfildu ili Tomy i Jeryu kako su glupe fore,naivne i slično.

dobro si rekao
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/01/2016 : 11:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
I njemu se to dogodi...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/01/2016 : 16:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma čovječe ja bi svim Chicho specijalima dao 100 ali jbg nekima nemogu,pa daj čovječe ipak je to nas Chicho kad ga vidim uljepša mi dan!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/01/2016 : 16:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

quote:

quote:

e tu se slažem sa Rahazlamom, Čiko vojnik je odličan!

Meni osobno najdraži,ona fora kad je stavio gaće umjesto zastave mi je najbolja Chichina fora!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/01/2016 : 18:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ma čovječe ja bi svim Chicho specijalima dao 100 ali jbg nekima nemogu,pa daj čovječe ipak je to nas Chicho kad ga vidim uljepša mi dan!!

Ma razumijem ja to sa ocjenama ali onda moraš priznati da ti je barem malo smiješan... evo, već vidim kako se smiješ na sami spomen Chicovog lika.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/01/2016 : 19:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ma razumijem ja to sa ocjenama ali onda moraš priznati da ti je barem malo smiješan... evo, već vidim kako se smiješ na sami spomen Chicovog lika.

Pa mogu reci da mi je simpatičan,jako simpatičan a kod humora inače mi je bitna sama pojava lika.Ima ljudi koji mi svojom pojavom izazivaju smijeh bez da kažu ista smiješno a ima i onih razno raznih stand up komičara koji pričaju fore a ja se nemogu nasmijat nema šanse,mogu se jedino smijat koliko je glupo!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000