Author |
Topic |
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/01/2016 : 22:28:17
|
Na ovako odigrane utakmice bi Ćosić dobio infarkt
Našima svaka čast, što bi se reklo - fantazija.
P.S. ne znam za vas, ali suđenje je bilo vrlo korektno, meni bar. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12742 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 27/01/2016 : 22:51:19
|
Jebate koja rasturačina, još ne mogu doći sebi. A i grlo sam izderao od urlanja.
Jedino me malo uznemirava spoznaja da nam izbornik toliko komunicira s prijateljem i prijateljicom. Stekao sam dojam da su Štrlek i ekipa nekakvi križari u svetom ratu.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17038 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 27/01/2016 : 23:26:37
|
Valjda nije ona, poštovani imam dojavu da... pa nas izbace i Francuzi idu dalje.
Siroti Poljaci kad su uvidjeli da im ne ide sve po planu jednostavno pukli i pustili da ih pomete uragan. Nikada nisu bili velesila u rukometu, ali doma doživjeti ovakvu blamažu, to se ne viđa često. Nije bilo smisla ni da im suci pomažu. Naša repka bi trebala stati na loptu i proanalizirati zašto igraju toplo-hladno. Sad valjda shvaćaju da nije svejedno sa koliko razlike izgubiš. Da su stiskali do kraja protiv Francuza bila bi manja razlika, pa bi morali manji rezultat juriti. Ovo ti se otvori jednom u životu, a od jedne utakmice se ne živi. Od tri utakmice sa najjačim protivnicima dvije su izgubili, tako da treba izvući pouku i dobro se spremiti za Španjolce. Opet slušam da nas nema tko zaustaviti i da na krilima ove pobjede treba uzeti zlato. Momčad je mlada i dug je put pred njom, a i da osvoje zlato izbornik mi nikada neće biti omiljeni lik iz stripova. Jednostavno od trenera očekujem kako, zašto, taktika, slijedeća utakmica... nešto o igri, a ne ono o čudu i Isusu.
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 27/01/2016 : 23:30:15
|
Svaka cast momcima! I svaka cast izborniku na zahvali Bogu za pomoc! Tako se govori. Hrabro i istinito! Malo je zacudavao dosadasnjim nastupima, ali ne cudi da mu se ne da pricati s onim dnom od televizije koja prenosi turnir. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 27/01/2016 : 23:42:50
|
Sada neka protiv Španjolske odigraju poput invalida kao što su već 2 puta ovdje napravili. Španjolci jesu jači po imenima ali njihova igra na ovom turniru me nije impresionirala a oni nam kao protivnik puno više odgovaraju nego Francuzi. Možda zvuči otrcano ali ovo je velika šansa, tim više jer će u finale proći jedna od momčadi koje su prije prvenstva bile potpuni autsajderi (Norveška ili Njemačka). |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 28/01/2016 : 00:11:11
|
Svaka čast, nemam riječi...ovako da je neko razguzio domaćina se valjda nikad nije dogodilo. A ništa, idemo po medalju |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 28/01/2016 : 00:22:59
|
Od razocaranja do sna opet o tom nedostiznom zlatu Spanjolci su sljedeci, ubili smo obranom i kontrama poljake, ako odigramo ovako u petak bit cemo jako blizu necega sto nismo ni sanjali nakon francuske Po meni tko dobije izmedju nas i spanjolaca je prvak europe,jer nevirujen da su njemci i norvezani bolji Nadamo se finalu, oziviti ce kafici i barovi, i jos je petak idealan za zalomiti vani ...... Ufffff |
GALLIENO FERRI
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 28/01/2016 : 00:25:20
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Sada neka protiv Španjolske odigraju poput invalida kao što su već 2 puta ovdje napravili. Španjolci jesu jači po imenima ali njihova igra na ovom turniru me nije impresionirala a oni nam kao protivnik puno više odgovaraju nego Francuzi. Možda zvuči otrcano ali ovo je velika šansa, tim više jer će u finale proći jedna od momčadi koje su prije prvenstva bile potpuni autsajderi (Norveška ili Njemačka).
Norvežani su definitivno najveće iznenađenje turnira. Ne bi me iznenadilo ak dođu do finala. Što se naših tiče, upravo se najviše i bojim da će nakon ovakve partije danas na idućoj tekmi bit neprepoznatljivi. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 28/01/2016 : 08:21:08
|
do jučer je bilo kako su Francuzi pametni, kako su kvalitetno iskoristi starost, mudrost i iskustvo, a mi odbacili svoje legende i poveli "neke tamo" danas su Francuzi luzeri koji ne znaju odustati na vrijeme, poveli dedeke koji nemaju snage za igrati, a mi genijalno uložili u pomlađivanje reprezentacije koja će rasturati godinama... pih! kolo sreće se okreće.... |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 28/01/2016 : 09:47:08
|
Ni jutro posli ne mogu vjerovat šta smo napravili sinoć!!!! Pobjeda na granici nemogućega:)) Nisam nam davao ni 1% šanse ne za prolaz nego ni za pobjedu. Bez golmana nema pobjede, Stevanoviću kapa do poda, Ćupić se iskupio za neka prijašnja prvenstva, Štrlek nepogrješiv, Kopljar kapetanski, Duvnjak majstorski i mladi lavovi kapa do poda. Drago mi je da se ne priča o sucima, barem što se nas tiče;)) |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 28/01/2016 : 09:49:25
|
quote: Originally posted by supermark
do jučer je bilo kako su Francuzi pametni, kako su kvalitetno iskoristi starost, mudrost i iskustvo, a mi odbacili svoje legende i poveli "neke tamo" danas su Francuzi luzeri koji ne znaju odustati na vrijeme, poveli dedeke koji nemaju snage za igrati, a mi genijalno uložili u pomlađivanje reprezentacije koja će rasturati godinama... pih! kolo sreće se okreće....
Moram biti malo zločest, ali nekako mi je najdraže od svega da smo ovakvom pobjedom izbacili Francuze |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 28/01/2016 : 10:41:43
|
Vidjelo se koliko Francuzima fale Accambray i Barachet, bez njih jednostavno nisu imali šanse za veliki rezultat. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10277 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 28/01/2016 : 10:47:28
|
do jučer je bilo kako su Francuzi pametni, kako su kvalitetno iskoristi starost, mudrost i iskustvo, a mi odbacili svoje legende i poveli "neke tamo" danas su Francuzi luzeri koji ne znaju odustati na vrijeme, poveli dedeke koji nemaju snage za igrati, a mi genijalno uložili u pomlađivanje reprezentacije koja će rasturati godinama... pih! kolo sreće se okreće....
Aha, znači jedan ulazak u polufinale godine 2016. briše sva sranja u zadnjih 10 godina. I Francuzi su glupi jer su evo izgubili nakon 10 godina. Tribali su i oni pomladit reprezentaciju 2007., 10 godina ne osvojit ništa i spremat se za Rio.
Ovo šta se nama dogodilo jučer se dešava jednom u 100 godina, i neka je, a ti si odjednom siguran da će ova reprezentacija rasturat godinama???? Ili i ti viruješ da je ovo djelo gospe iz Međugorja, da nas je ona uzela pod svoje i da dominiramo narednih 10 godina?
Kako god, momcima kapa do poda, jer Norvežani nan jesu otvorili vrata, ali svojon igron smo ovo i zaslužili.
Ja u ovu reprezentaciju još uvik ne virujen, ali ću se s guštom posut pepelon ako pokažu da vride.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 28/01/2016 10:48:33 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 28/01/2016 : 11:07:25
|
quote: Originally posted by Amos
Svaka cast momcima! I svaka cast izborniku na zahvali Bogu za pomoc! Tako se govori. Hrabro i istinito! Malo je zacudavao dosadasnjim nastupima, ali ne cudi da mu se ne da pricati s onim dnom od televizije koja prenosi turnir.
Znači li to da je Bog odlučio pomoći Hrvatima, a odbio pomoći Poljacima? Jer poznavajući Poljake, i oni su se sigurno molili i uzdali u Njegovu pomoć. Izgleda da su Mu Hrvati ipak draži. Ne trollam nego me zaista zanima, ne samo za sinoćnju utakmicu nego za svaku takvu situaciju kada sportaši zahvaljuju Bogu na pobjedi. Uvijek su me čudile takve ideje o nekakvoj mikrointervenciji i Božjem izravnom izboru između 2 ekipe ili 2 pojedinca.
A dečkima svaka čast, naravno. |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 28/01/2016 : 11:21:01
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Aha, znači jedan ulazak u polufinale godine 2016. briše sva sranja u zadnjih 10 godina. I Francuzi su glupi jer su evo izgubili nakon 10 godina. Tribali su i oni pomladit reprezentaciju 2007., 10 godina ne osvojit ništa i spremat se za Rio.
Ovo šta se nama dogodilo jučer se dešava jednom u 100 godina, i neka je, a ti si odjednom siguran da će ova reprezentacija rasturat godinama???? Ili i ti viruješ da je ovo djelo gospe iz Međugorja, da nas je ona uzela pod svoje i da dominiramo narednih 10 godina?
Kako god, momcima kapa do poda, jer Norvežani nan jesu otvorili vrata, ali svojon igron smo ovo i zaslužili.
Ja u ovu reprezentaciju još uvik ne virujen, ali ću se s guštom posut pepelon ako pokažu da vride.
ja govorim o perspektivi javnosti, pa i forumaša, danas i jučer.... |
|
|
Topic |
|