forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 177

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 16:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Dobro, a zašto parodija?

Mene je asociralo na parodiju jer mi je bilo pomalo i smiješno da domaćin koji spada među favorite tako izgubi.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/01/2016 : 17:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Dobro, neću više.

Samo nije fair omalovažavat ovakvu pobjedu Hrvatske i nazvati je parodijom.

Have mercy
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/01/2016 : 17:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
tko je zlatko?
negdje sam pročitao:zlatko sudac...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 28/01/2016 : 17:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo;)

http://dalmatinskiportal.hr/sport/zasto-je-slavko-goluza-lose-volje-/9910

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31280 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 28/01/2016 : 18:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote

HRVATSKA U POLUFINALU

Metličić najavio zlato: Moja generacija nije ni sjena ovoj

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu je napravila rezultatsko čudo i rezultatom 37:23 pobijedila Poljsku te izborila polufinale europskog prvenstva. Dan nakon velike pobjede pred novinare je stigao legendarni Petar Metličić koji trenutačno obnaša ulogu pomoćnika izborniku Željku Babiću

'Da nismo vjerovali, ne bismo to ni napravili, ali, iskreno, prije utakmice Norveška - Francuska nismo vjerovali. Nismo vjerovali da će Norvežani dobiti Francuze, ali onda kada nam se otvorilo, počeli smo razmišljati da imamo šansu. Šansu su nam dali, nije velika, teška je, ali u sportu je sve moguće. Znajući da Poljaci igraju doma, ali koji po mom mišljenju i nisu odigrali neki turnir, izuzev možda dvoboja s Francuskom, ustvari bilo je jako loše. Znajući da nam tradicionalno leže, osim u Kataru, vjerovao sam da možemo pobijediti. 11 razlike? Mora se poklopiti mnogo stvari, 60 minuta moraš igrati fenomenalnu utakmicu. I odlučili smo odigrati pravu mušku utakmicu pred 15.000 ljudi, da pokažemo da je ono protiv Francuske bio jednostavno loš dan', objasnio je Petar Metličić i nastavio:

'Pripremili smo se fantastično, taktički, iako smo i protiv Francuza bili dobro pripremljeni, ništa lošije nego za ovu utakmicu, ali ekipa je jednostavno odigrala fenomenalno. Ovo je njihova pobjeda. Mi smo ih samo usmjerili. Sve je bilo na njima. Pokazali su taj timski duh o kojem svaki dan pričamo. Uvijek kad se pobjeđivalo i osvajalo medalje, osvajala je momčad, a sve ostalo su gluposti. Igra ovaj, igra onaj, ovaj je najbolji... To nema veze. Kad smo svi bili kao jedno, napravili smo velike stvari, a to se dogodilo i jučer (op. a., u srijedu). Bilo je i lošijih utakmica na ovom turniru, ali to jučer bio je san snova.'

Dodao je Metličić i nešto na što ova generacija mora biti izuzetno ponosna.

'Ono što smo mi napravili, ono je ništa u odnosu na ovo. Mi nismo ni sjena. Mi smo sve gazili, ali s jednim golom razlike. Ovoje bilo nestvarno i igračima treba čestitati od srca. Dali su sve od sebe, i ja sam na klupi uživao od prve do zadnje minute.'

Za kraj Metličić je najavio okršaj sa Španjolcima i pohod na zlato.

'Ovo sve što smo napravili protiv Poljaka moramo zaboraviti. Moramo se koncentrirati na Španjolsku. Sigurno imamo samopouzdanja i elana, ali sve se okrene. To je sport. Priprema mora biti, ne 100 posto nego 500 posto. Ne želimo tu stati, jer ako nam je netko dao tu priliku, bila bi šteta da ne pokušamo doći do cilja. U igri je velika stvar, medalja je fantastična stvar za većinu momaka ovdje, jer ima ih koji nemaju ni jednu. Ali su tu i direktni plasman na olimpijske igre, direktni plasman na svjetsko prvenstvo. Znači, stvarno se isplati potruditi, jer onda bismo u travnju i lipnju mogli biti mirniji, opušteniji i u miru se pripremati za Igre u Riju odnosno za SP. Vrijed dati sve od sebe, protivnici su odlični, ali sve su to pobjedive ekipe. Svi imamo realne šanse da budemo prvaci Europe', zaključio je Metličić koji se tijekom godina igranja za reprezentaciju okitio olimpijskim zlatom, svjetskim zlatom i srebrom te srebrom s europskog prvenstva.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 18:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

Zanimljivo;)

http://dalmatinskiportal.hr/sport/zasto-je-slavko-goluza-lose-volje-/9910

Možda ga je zaboljelo što je on na toj istoj Poljskoj polomio zube i završio karijeru izbornika.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 20:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Brod još nije bio do kraja potonuo a on se poput štakora odlučio povući.

Biegler tvrdi kako je odluku donio za vrijeme susreta s Hrvatskom.

http://www.hrsport.net/vijesti/492261/rukomet-ep-2016/hrvatska-presudila-nijemcu-na-klupi-poljske-michael-biegler-podnio-ostavku/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 21:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/video--majstorija--kauboja--za-pamcenje-ovo-su-najbolji-golovi-drugog-kruga-natjecanja--hrvat-u-uskom-izboru-topa-5/1509113/

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 28/01/2016 : 21:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Witchblade

quote:
Originally posted by Amos

Svaka cast momcima!
I svaka cast izborniku na zahvali Bogu za pomoc!
Tako se govori. Hrabro i istinito!
Malo je zacudavao dosadasnjim nastupima, ali ne cudi da mu se ne da pricati s onim dnom od televizije koja prenosi turnir.

Znači li to da je Bog odlučio pomoći Hrvatima, a odbio pomoći Poljacima? Jer poznavajući Poljake, i oni su se sigurno molili i uzdali u Njegovu pomoć. Izgleda da su Mu Hrvati ipak draži.
Ne trollam nego me zaista zanima, ne samo za sinoćnju utakmicu nego za svaku takvu situaciju kada sportaši zahvaljuju Bogu na pobjedi. Uvijek su me čudile takve ideje o nekakvoj mikrointervenciji i Božjem izravnom izboru između 2 ekipe ili 2 pojedinca.

A dečkima svaka čast, naravno.

Moj odgovor bi bio da su Mu svi ljudi jednako dragi.
I da se Boga ne moze tumaciti na trgovacki nacin "ja tebi, ti meni".
O tome govori Izaija prorok u Iz 55, 8-9: "Jer misli vase nisu moje misli i puti moji nisu vasi puti, rijec je Jahvina. Visoko je iznad Zemlje nebo, tako su puti moji iznad vasih putova i misli moje iznad vasih misli".
Filozofski pristup problemu pobjede i poraza treba potraziti u perima umnijih pisaca od mene, a za to sad nemam vremena.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 28/01/2016 : 21:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Brod još nije bio do kraja potonuo a on se poput štakora odlučio povući.

Biegler tvrdi kako je odluku donio za vrijeme susreta s Hrvatskom.

http://www.hrsport.net/vijesti/492261/rukomet-ep-2016/hrvatska-presudila-nijemcu-na-klupi-poljske-michael-biegler-podnio-ostavku/

Lik je jučer već za vrijeme prvog tajmauta totalno pukao jer se momčad raspala, ovo je samo točka na I.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8192 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/01/2016 : 21:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Svaka cast momcima!
Malo je zacudavao dosadasnjim nastupima, ali ne cudi da mu se ne da pricati s onim dnom od televizije koja prenosi turnir.

Znači li to da je Bog odlučio pomoći Hrvatima, a odbio pomoći Poljacima? Jer poznavajući Poljake, i oni su se sigurno molili i uzdali u Njegovu pomoć. Izgleda da su Mu Hrvati ipak draži.
Ne trollam nego me zaista zanima, ne samo za sinoćnju utakmicu nego za svaku takvu situaciju kada sportaši zahvaljuju Bogu na pobjedi. Uvijek su me čudile takve ideje o nekakvoj mikrointervenciji i Božjem izravnom izboru između 2 ekipe ili 2 pojedinca.

O tome govori Izaija prorok u Iz 55, 8-9: "Jer misli vase nisu moje misli i puti moji nisu vasi puti, rijec je Jahvina. Visoko je iznad Zemlje nebo, tako su puti moji iznad vasih putova i misli moje iznad vasih misli".
Filozofski pristup problemu pobjede i poraza treba potraziti u perima umnijih pisaca od mene, a za to sad nemam vremena.

ajde amos, nemoj nas zajebavat
pa gore pišeš da je božja pomoć istinita
a tri reda dolje izvrdavaš
reci lijepo, isus je zabio 6 golova, od čega 2 cepelina
a gospe međugorska je imala 70% obrana
to je vidio svatko otvorenih očiju i srca

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/01/2016 : 21:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Zašto redari nisu uklonili onu neku navijačicu što je poslije pobjede uletila u teren?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 21:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Od 2003. Hrvatska i Španjolska su se susretale 15 puta a Hrvatska vodi 11:4 u međusobnim omjerima što bi trebalo značiti da nam leži njihova igra.
Ali sutra to sve treba zanemariti jer su mnoge te pobjede došle u skupinama kada je ulog bio puno manji.

http://www.hrsport.net/vijesti/492262/rukomet-ep-2016/cadenas-u-hrvatsku-se-sumnjalo-a-onda-je-odigrala-nevjerojatnu-utakmicu-protiv-poljske/

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3025 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 28/01/2016 : 23:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Zašto redari nisu uklonili onu neku navijačicu što je poslije pobjede uletila u teren?

preselila je ured u poljsku.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 23:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Samo što takvu obranu ne mogu odigrati dvije ili više utakmica zaredom.

Neću se razbacivati s izjavama da mogu do kraja. Ali reći ću samo - ako igramo ovakvu obranu, tko god stane na teren protiv njih, neće imati nikakve šanse.

http://www.jutarnji.hr/i-on-je-trebao-je-biti-dio-ove-druzine--od-ovog-prvenstva-trebalo-bi-snimiti-film--ovi-moji-nisu-normalni-/1508522/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 23:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Poveznice s Portugalom postoje, čak je i Njemačka tu, ali da bi se dogodio isti scenarij treba se stvarno puno toga poklopiti.

http://www.jutarnji.hr/hrvatska-rukometna-legenda--zarazena--euforijom--cista-fantazija--kao-na-filmu---meni-ovo-mirisi-na-zlato-/1509005/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 23:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/poraz-stvorio-kaos-u-redovima-nedodirljivih-u-savezu-expertsa-uzbuna--izbornik-zestoko-napao-svog-zamjenika-/1508816/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/01/2016 : 00:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Španjolci su se namučili protiv svih protivnika na prvenstvu, valjda neće baš sada odigrati svoju najbolju utakmicu.

http://www.hrsport.net/vijesti/492266/rukomet-ep-2016/spanjolci-strahuju-od-hrvatskih-kontranapada-niposto-ne-smijemo-gubiti-lopte/

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/01/2016 : 09:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

quote:

Svaka cast momcima!

ajde amos, nemoj nas zajebavat
pa gore pišeš da je božja pomoć istinita
a tri reda dolje izvrdavaš
reci lijepo, isus je zabio 6 golova, od čega 2 cepelina
a gospe međugorska je imala 70% obrana
to je vidio svatko otvorenih očiju i srca

Ne zajebavan.
Meni kao vjerniku je istinita, tebi kao nevjerniku je to ionako mambo-jambo pa normalno da komentiraš s laganim prcanjem.
No hard feelings

Da se vratimo na topic.
Puno sreće momcima večeras!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/01/2016 : 13:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam pogledao snimku utakmice između Francuske i Norveške. U 2. poluvremenu Francuza nije bilo nigdje i nije mi jasno kako je Hrvatska od te momčadi uspjela izgubiti tako uvjerljivo.
Što taj Omeyer može nabiti komplekse, ali na sreću ne uspijeva mu kod svih protivnika.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/01/2016 : 13:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
To isto vrijedi i za Španjolce koji također skinu gaće kada se sretnu s Francuzima.

http://www.jutarnji.hr/saljivac-karabatic-bocnuo-kauboje-francuz-iz-naslonjaca-porucio---sad-kad-nas-vise-nema--vi-mozete-svasta---cak-i-uzeti-zlato--/1509456/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/01/2016 : 13:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
- Nismo favoriti, iskreno, barem nas ja tako ne vidim. Imamo mi rutinu, ali nije to ništa posebno. Mislim da ne bi bilo pošteno reći da smo favoriti protiv momčadi koja dobije domaćina 14 golova razlike. To je moje mišljenje. Volio bih da sam u krivu.

http://www.jutarnji.hr/-lepi--legenda-je-kljucni-covjek--spanjolske--ma-cekajte--mi-favoriti--a--vi-pobjedujete-kosarkaskim-rezultatom--/1509437/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/01/2016 : 13:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Onakve kontre se ne ponavljaju svaki dan, nisu ni Španjolci baš toliko naivni.

http://www.jutarnji.hr/junaci-spektakla-protiv-poljske-najavili-spanjolsku---ponovimo-li-onakve-kontre--ni-vratari-im-nece-pomoci-/1509225/

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3025 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 29/01/2016 : 14:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Upravo sam pogledao snimku utakmice između Francuske i Norveške. U 2. poluvremenu Francuza nije bilo nigdje i nije mi jasno kako je Hrvatska od te momčadi uspjela izgubiti tako uvjerljivo.

to je bilo čudo iz Lourdesa.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4599 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/01/2016 : 15:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
http://sprdex.net.hr/2016-01/drama-pred-polufinale-isus-uganuo-glezanj-otpada-za-vecerasnju-utakmicu/

ostali smo bez jake karike.
Go to Top of Page
Page: of 177 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000