Ova i nije losa, Zagor me malo podsjeca na tarzana, jedino demon lici na japansku bubu
Tu je neko dobio po ušima hehehehehe...
Nije. Plavsic i ja smo se kladili da niko od urednika nece primetiti zrikave oci demona i da je cela naslovna sprdnja. Ja pobedio, nisu primetili. A Plavsic morao da odslusa ceo ''In Rock'' album - najveca kazna za obozavaoca Biljane Plavsic.
šjor kerac vi ste nacrtali nekoliko desetaka naslovnica za zs/lms;ken parkera,kit tellera,kapetana mikija,par blekovih i koliko mi se čini dvije zagorove naslovnice? ovu gori i čiko pecaroš?
Samo jedan u nizu bisera koje litografi mogu da osmisle. Obaska sto nije ukapirao da to prasina prsti pod kopitama, obratite paznju koliko je truda i ljubavi taj covek ulozio da docara tu eksploziju! Cinjenica je da takve stvari nije nimalo lako izvesti dek-lakom na filmu i mora se imati zavidno strpljenje i vestina da bi se dobili specijalni efekti. I kako onda da odes dole u stampariju i da mu j...s majku kada je on to uradio iz najbolje namere i cistog nerazumevanja....
Ako cu da pohvalim samo dvije CClaw naslovnice to su one za ona izdanja almanah i duo price Zagor i Blek. Na coveru je Z upada u onaj u kanu sa banditima i Z i Blek na coveru zajedno. Najbolje iz plejade.😆
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Katastrofa je da se prazni kradljivci koji precrtaju svaku travku od velikih autora plaćaju i uzdižu do neba. Ovaj kadar nije nacrtao ni MONTI ni TICCI ni FUSCO iako je jasno ko dan da je na slici sve njihovo. Ovo je nacrtao Venturi.