forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 177

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/01/2016 : 00:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Igrac utakmice Antonio JESUS Garcia, pa ti zazivaj njegovo ime uzalud..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/01/2016 : 00:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Igrac utakmice Antonio JESUS Garcia, pa ti zazivaj njegovo ime uzalud..

Jebiga, izgleda da je Isus odlučio danas biti na strani Španjolaca.

Ma ja sam znao, čim sam vidio da je ekspert Babić na početku utakmice stavio rupu Alilovića na gol, da od svega toga neće biti ništa. Ne da bi Stevanović možda bio bolji (ne znam), ali umjesto čovjeka koji je prethodnu utakmicu briljirao ti staviš panjinu koja ti dokazano ništa neće obraniti kad se utakmica odlučuje, to samo može totalni diletant.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 30/01/2016 00:26:43
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/01/2016 : 00:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nakon onakvog početka gdje se održavalo 3 razlike čak sam pomislio da bi moglo biti nešto ali pod uvjetom da se obrana uz podršku golmana sredi i počne bolje zatvarati prostor na crti. Nakon što su Španjolci ekspresno otišli na 2-3 razlike znao sam da je tu priča gotova, takav scenarij je već viđen na nekim prijašnjim natjecanjima i iskusnija ekipa od ove se nije znala izvaditi iz crne rupe. Svakako da u tome ima i krivice izbornika koji nije u stanju nešto promijeniti kada kola krenu nizbrdo.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/01/2016 : 01:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ovo može izjaviti samo vrhunski glupan ili netko kome drugi faktori sastavljaju ekipu (i guraju Alilovića u prvi plan).

http://www.jutarnji.hr/izbornik-iskren-nakon-furioznog-poraza-zeljko-babic--mislio-sam-da-stevanovic-ne-moze-braniti-dobro-dvije-utakmice-u-nizu-/1510107/

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/01/2016 : 01:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Da li vas podsjećaju ove Babićeve izjave na nekoga?

Isto ovo sranje je rekao Goluža nakon što smo izgubili protiv Poljaka u četvrtfinalu prošle godine: Brazilci su nas iscrpili

Ha mislim, kad imaš čovjeka koji se očigledno pouzda na pomoć odozgo, a ne na svoje trenerske snalažljivosti, onda ti je jasno na čemu si.

Rekoh ja, Isus je sad zaboravio na nas.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/01/2016 : 01:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
U idućoj utakmici idemo igrati obranu 7-0. Više će nam se isplatiti.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8550 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 30/01/2016 : 01:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
U registar izdajnika sa svima:P

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/01/2016 : 09:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

P.S. nisam to htio komentirati, ali sam vidio da je netko napisao kako smo stvorili reprezentaciju koja će rasturati godinama. Pitanje autoru iste: da li još uvijek stojiš iza te izjave?

Nitko to nije napisao, pazljivije citaj
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/01/2016 : 10:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je već krajnje vrijeme da se Alilovića makne iz reprezentacije, kao što je netko rekao to nije golman, to je uspavana sova na golu. Ako se ne može pronaći nitko bolji onda je bolje igrati bez golmana ili staviti telegrafski stup umjesto njega.

http://www.hrsport.net/vijesti/492293/rukomet-reprezentacija/strlek-spanjolci-su-jednostavno-bili-bolji-alilovic-da-su-nas-barem-ubili-njihovi-golmani-rekao-bih-u-redu/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/01/2016 : 10:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
S obzirom da uopće nisu ni trebali igrati u polufinalu bronca bi bila uspjeh za ove igrače, ali se treba zapitati zašto se uvijek zapne na istoj stepenici.

http://www.jutarnji.hr/nema-nikakvih-zamjerki--idemo-po-broncu-moja-generacija-sigurno-bi-ju-izgubila--mladi-decki-su--napaljeni-/1510086/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/01/2016 : 11:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Tako to ide kada se osloniš na vlastitu pomoć a ne na nekakve šuplje priče.

http://www.jutarnji.hr/babic-je-imao-isusa--a-cadenas---jesusa--pretpostavljali-smo-da-ce-hrvati--pucati--od-samopouzdanja--ali----/1510098/

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 30/01/2016 : 11:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Iako bi mi puno draze bilo, Heimat vs. Domovina, nema veze, sutra ce Heimat naguziti Spanjolce!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/01/2016 : 12:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi dobro da Njemačka sa ovakvom mladom ekipom pobijedi (i dokaže da se može protiv svih problema) ali čisto sumnjam da će Španjolci propustiti šansu da osvoje, pogotova sada kada im nema Francuza na putu.

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 30/01/2016 : 15:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Borbu za broncu potpisao bi prije početka prvenstva. Ne znam hoćemo li rasturati sljedećih godina, ali ova generacija ima lipi potencijal.
Mi uvijek tražimo krivca i sigurno da je Alilović naša najslabija karika. Slično je kao sa Tomićem u košarci. Od Šole nemamo prosječnoga golmana.
Onoj prošloj generaciji nije ni trebao jer smo imali dream team na klupi o prvoj postavi da ni ne govorim.
Sad su kvalifikacije za OI pa svjetsko u Francuskoj nadam se još nekom dobrom nastupu;)

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/01/2016 : 15:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Na današnjim naslovnicama 4 najveća sportska lista nalazi se - najava utakmice Barce i Atletica
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 30/01/2016 : 15:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Na današnjim naslovnicama 4 najveća sportska lista nalazi se - najava utakmice Barce i Atletica

Barce i nekadašnjeg ciudad reala

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17038 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 30/01/2016 : 16:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Stvarno mi nije jasno zašto na golu nije krenuo Stevanović... Ipak je, čini se, Alilović bliži Isusu prema Babićevom stavu...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/01/2016 : 16:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovo je dokaz koliko je rukomet (ili neki drugi sport...) važan Španjolcima
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/01/2016 : 19:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Stvarno mi nije jasno zašto na golu nije krenuo Stevanović... Ipak je, čini se, Alilović bliži Isusu prema Babićevom stavu...

Pa eto, ''pametnjaković'' Babić je rekao da je Alilović prvi golman pa je time automatski dobio prednost.
Mislim da zbog slabije obrane ni Stevanović ne bi briljirao u 1. dijelu ali bi skinuo barem loptu-dvije više. Možda to ne bi bilo dovoljno ali nije toliko stvar u tome, čovjek je nakon Poljske zaslužio da dobije povjerenje od početka pa taman da ništa ne obrani. Ovako ga je Babić odmah odbacio poput stare krpe, a vjerujem da ga ne bi stavljao ni protiv Poljske da je vjerovao kako će utakmica imati natjecateljsku važnost.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/01/2016 : 19:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Hoćemo li konačno doživjeti da uspavana sova ode iz reprezentacije.

http://www.jutarnji.hr/optimizam-vlada-u-taboru-kauboja-ipak--utuceni-vratar-mozda-igra-i-posljednju-utakmicu-za-reprezentaciju-hrvatske-/1510349/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/01/2016 : 20:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nije teško pretpostaviti što su Španjolci vidjeli, morali su vidjeti da slabo branimo crtu pa su forsirali igru na pivota i krila.
Čak su i Poljaci u zadnjih 15 minuta, kada su malo došli sebi pa skužili da im ne prolazi vanjski šut i individualne akcije, počeli zabijati proigravanjima na 6 metara.

http://sportske.jutarnji.hr/zrnic-nije-nasao-odgovor--sto-su-to-vidjeli--ne-znam--ali-znam-da-su-nas-procitali-/1510304/

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/01/2016 : 20:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
http://news-bar.hr/vijesti/sport/nakon-poraza-od-shpanjolske-gospa-podnijela-ostavku-na-sve-funkcije-u-struc

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/01/2016 : 22:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nitko to nije napisao, pazljivije citaj

Ne, nisi ti, nego moja baka. Skačeš sam sebi u usta.

quote:
do jučer je bilo kako su Francuzi pametni, kako su kvalitetno iskoristi starost, mudrost i iskustvo, a mi odbacili svoje legende i poveli "neke tamo"
danas su Francuzi luzeri koji ne znaju odustati na vrijeme, poveli dedeke koji nemaju snage za igrati, a mi genijalno uložili u pomlađivanje reprezentacije koja će rasturati godinama...
pih! kolo sreće se okreće....

Odlučili smo promijeniti mišljenje nakon što su stvari za naše krenuli nizbrdo?

Joj, joj...

Kao što ti reče, kolo sreće se okreće...

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 30/01/2016 22:25:51
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/01/2016 : 22:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Mislim da je već krajnje vrijeme da se Alilovića makne iz reprezentacije, kao što je netko rekao to nije golman, to je uspavana sova na golu. Ako se ne može pronaći nitko bolji onda je bolje igrati bez golmana ili staviti telegrafski stup umjesto njega.

http://www.hrsport.net/vijesti/492293/rukomet-reprezentacija/strlek-spanjolci-su-jednostavno-bili-bolji-alilovic-da-su-nas-barem-ubili-njihovi-golmani-rekao-bih-u-redu/

Ta panjina Alilović sigurno ima svoje prste u tome što Šego ne brani u repki.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/01/2016 : 22:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Pa eto, ''pametnjaković'' Babić je rekao da je Alilović prvi golman pa je time automatski dobio prednost.
Mislim da zbog slabije obrane ni Stevanović ne bi briljirao u 1. dijelu ali bi skinuo barem loptu-dvije više. Možda to ne bi bilo dovoljno ali nije toliko stvar u tome, čovjek je nakon Poljske zaslužio da dobije povjerenje od početka pa taman da ništa ne obrani. Ovako ga je Babić odmah odbacio poput stare krpe, a vjerujem da ga ne bi stavljao ni protiv Poljske da je vjerovao kako će utakmica imati natjecateljsku važnost.

Ne znam jel se netko još sjeća, lik je tamo u odlučujućim dijelovima utakmice poslao Karačića u napad, a Duvnjaku dao da samo igra obranu. Za mene vrh.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page
Page: of 177 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000