(hm..i da li sad kad pričamo o špagetima na forumu to spada u gastronomiju ili religiju. Mislim da su od sad špageti na ovom forumu zabranjena hrana )
Crkva Letećeg Špageti Čudovišta postala je jedna od službenih religija u Nizozemskoj, a njezini članovi diljem svijeta slave ovaj važan događaj uz zdjelu tjestenine.
Legalizirao bi silovanje: 'Čim mi uđe u stan pristaje na seks' Daryush Valizadeh (36) vodi svjetski pokret za legalizaciju silovanja žena. Njegovi sljedbenici održat će skupove u 43 zemlje. Založit će se za ukidanje prava žena
Ne znam zašto bi ovo bilo zanimljivo, fotograf ga uhvatio u položaju nekakve emocije ( svakog se može uhvatiti u nekoj sličnoj pozi pa staviti tu sliku u novine ili na net ). Na žalost novinari to često zloupotrebljavaju.
Kad vidim ovakve stvari, sjetim se misli iz Brešanovog fantapolitičkog romana 'Država Božja 2053.' (koji se nažalost, pokazuje kao proročanski): Lice Boga koje nam prikazuje Crkva samo je još jedno od lica Sotone."
Nikad čuo za ovu Melitu a sigurno da se ne razlikuje od ostalih domaćih sponzoruša, nisam čak ni pročitao tekst ali ovaj naslov i komentari na njega su dovoljan razlog da se klikne na vijest. Među mnoštvom komentara našao se i onaj našeg bivšeg forumaša Josipa2000 ali najbolji je ipak ovaj; ''Vani jahanje jako cijene i ako znaš jahati, to je ‘level up’.''- kaže mi prija da ona vani ne bi uspila jer kad je jebu ona je uvik doli.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu