(zato što trpi dok se mi zajebavamo, onda ispašta ako nas u tome prekine, onda ga se na križ malo, malo pa pribija u Punisheru, pa kad već nema titula sveca godine, neka ga ovdje )
Covjeka ima svagdje po cijelom forumu, sve ga zanima voli siriti znanje...trudi se maksimalno. Koliko sam primjetio vrlo kulturan, stalozen. Moj glas ide njemu.
Jos mi je bila Charlie u mislima...vrlo cudnovata forumasica na poseban i naravno pozitivan nacin. Tu mi se negdje motao i Amos ali slabo pise na forumu.
Definitivno,covjek je aktivan,komunikativan,uvijek odgovori kad ga nešto pitam sta me zanima ima dosta znanja o stripu pristojan,nikad nisam vidio da je nekog uvrijedio ili agresivno sudjelovao u nekoj raspravi i gotovo u svim temama aktivan.I da DODSFERD moraš mi objasnit kako si uspio skupit toliko postova u nepune 2 godine??To još nikom nije uspjelo!!
Covjeka ima svagdje po cijelom forumu, sve ga zanima voli siriti znanje...trudi se maksimalno. Koliko sam primjetio vrlo kulturan, stalozen. Moj glas ide njemu.
Jos mi je bila Charlie u mislima...vrlo cudnovata forumasica na poseban i naravno pozitivan nacin. Tu mi se negdje motao i Amos ali slabo pise na forumu.
I ja sam iz istih razloga dao glas DODSFERDU, to je lik kakav se samo poželjeti može na ovakvom forumu, vrlo kulturan, pismen, vedar, jednostavan, odlično pozna materiju i svakom članu uvijek rado odgovara i lijepo komunicira. Ima još puno ok likova, ali ove godine me se DODSFERD definitivno najviše dojmio.
Definitivno,covjek je aktivan,komunikativan,uvijek odgovori kad ga nešto pitam sta me zanima ima dosta znanja o stripu pristojan,nikad nisam vidio da je nekog uvrijedio ili agresivno sudjelovao u nekoj raspravi i gotovo u svim temama aktivan.I da DODSFERD moraš mi objasnit kako si uspio skupit toliko postova u nepune 2 godine??To još nikom nije uspjelo!!
Pa eto, dao si na pitanje ispod sam sebi odgovor konstatacijom iznad.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
edit: jel' ovo neka zajebancija što glasate za Willera? Willera sam jedino zapazio da postuje u temama koje nemaju veze sa stripom. Ili sam nešto pobrkao?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!