Author |
Topic |
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2627 Posts
Member since 02/03/2014 |
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 08/02/2016 : 18:46:27
|
quote: Originally posted by Amos
Tonto, Tonto.. Nikako s tobom naprid.
...a ne s tobom ćemo naprid... pravo u srednji vijek.
...odo se kresnut u dupe, možda ti zalipim slike na forum posli. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Posted - 08/02/2016 : 18:48:46
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Tonto na talijanski znaci doslovno "glup", eto samo konstantacija.
Hvala konstatatoru, baš sam bez tople vode ostao. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 08/02/2016 : 18:57:16
|
quote: Originally posted by Tonto
...odo se kresnut u dupe, možda ti zalipim slike na forum posli.
Samo ti uzivaj, ali bez slika :) |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 08/02/2016 : 19:14:26
|
neshvatljiva je ta potreba svih-tonta za apsolutnom transparentnošću. ide se tonto kresati u dupe... pa idi, tko ti brani. ali, nećemo ti dati ni značku ni zastavu. i dalje ćeš biti tonto. |
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3022 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/02/2016 : 19:23:15
|
quote: Originally posted by culture vulture
quote: Originally posted by tinton
Amose, zašto kršćani slave dan kad se Isus rodio? S obzirom da je to samo banalan izlaz iz tijela majke. Ne bi li trebali slaviti dan Isusova začeća?
Blagovijest? Navještenje Gospodinovo? 25.3.? Jedan od 9 velikih marijanskih blagdana, na koji možeš napraviti potpuno posvećenje Mariji? Doesn't ring any bell?
Dobro, nisam znao da je to to. Ali nije ni važno, ostaje činjenica da se Božić slavi s daleko većim davanjem na važnosti. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 08/02/2016 : 19:23:42
|
quote: Originally posted by nagor
Amose, što bi napravio da ti sin dođe i prizna da je gay? Bi li ga manje volio, bi li ga izbacio iz kuće?
auu, kakvo minusinteligentno rezoniranje nagora
pa naravno da bih ga manje volio ti ne bi? zar si toliko nesposoban misliti da ne znaš kako je sve među ljudima, pa tako i otac-sin, odnos. a odnos nikad nije nekakva apsolutna konstanta... dogmatiče dogmatski (izađi iz srednjeg vijeka, valjda ti je ovo zvuči poznato;) |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 08/02/2016 : 19:26:02
|
Amose, što bi napravio da ti sin dođe i prizna da je gay? Bi li ga manje volio, bi li ga izbacio iz kuće?
Na žalost, mala je vjerojatnost da bi imao hrabrosti priznati da je gay. Ako bi uopće sebi uspio priznati da je gay u takvoj okolini. |
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 08/02/2016 : 19:33:18
|
quote: Originally posted by stinky
auu, kakvo minusinteligentno rezoniranje nagora
pa naravno da bih ga manje volio ti ne bi? zar si toliko nesposoban misliti da ne znaš kako je sve među ljudima, pa tako i otac-sin, odnos. a odnos nikad nije nekakva apsolutna konstanta... dogmatiče dogmatski (izađi iz srednjeg vijeka, valjda ti je ovo zvuči poznato;)
Evo, ja mislim da bi u tom trenutku amos shvatio da mu je svjetonazor tu pogrešan i prihvatio bi sina... uostalom, ko i ti.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 08/02/2016 : 19:34:46
|
Ajmo dosta s uvredama. Slijedeća uvreda rezultirati će udaljavanjem sa foruma. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 08/02/2016 : 19:36:08
|
Amos je već dosta puta pokazao da nije najbistrije momčilo, ali za čudo, ovdje se u načelu slažem s njim. I to ne sad zbog nekih religioznih i inih pizdarija, već zbog jednog prozaičnog razloga u vidu čistog hipokritizma. čisto da se ne lažemo, u većini sluačjeva, abortus naprave žene, uglavnom tinejdžerice i adolescentice željne seksa koje eto, ne paze na adekvatnu zaštitu i onda upss... dogdilo se. Ja se držim pravila "zajebo si, snosi posljedice", a abortus je jedno prilično jeftino, licemjerno rješenje problema, jer dobar dio onih koji su za abortus su ujedno i vegetarijanci, i žao im je ubiti životinju radi prehrane, ali eto, oke je ubiti fetus, jer je to ipak samo fetus. Nije da bi to jednog dana moglo biti neko talentirano i korisno dijete...
Ok, savršeno shvaćam žene koje su silovane, i u tom slučaju sam dosta tolerantan, ali inače mi se ovakvo zalaganje za abortus sa argumenmtima tipa "protiv svih zabrana" stvarno gadi i ide na kurac. Hajmo onda i od-zabranit silovanje
p.s. ako neko misli da sam sebi skačem u usta jer sam "ubojica životinja", prije ripleja malo razmislite. |
Go kneel and weep
|
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 08/02/2016 : 19:38:34
|
Na žalost, mala je vjerojatnost da bi imao hrabrosti priznati da je gay. Ako bi uopće sebi uspio priznati da je gay u takvoj okolini.
tintone, nekako sam ti uvijek davao kredit na konto godina međutim, sad već polako ulaziš u zrelije doba, još malo i neće te opravdavati to DA SI SKROZ NA SKROZ ODREĐEN IZVANA. ili da ti bude razumljivije, da "okolina" misli umjesto tebe.
ovo što si napisao tu gore nije mišljenje, najmanje "tvoje". to je zbrda-zdola pokupljeno tzv. javno mnijenje, a ustvari ekspozitura kojekakvih udruga.
možeš li ti, zabludjeli dječače u magli, reći što je TAKO DOBRO u tome da netko "samome sebi prizna što on je"? evo, možeš li ti uopće barniti stajalište koje zastupaš (preciznije, koje su ti umetnuli u glavu, taj implantant)? |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 08/02/2016 : 19:42:39
|
Evo, ja mislim
to je lijepo vidjeti lijepo je da misliš samo tako nastavi i vremenom ćeš postizati bolje rezultate;) |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 08/02/2016 : 19:48:15
|
quote: Originally posted by stinky
Evo, ja mislim
to je lijepo vidjeti lijepo je da misliš samo tako nastavi i vremenom ćeš postizati bolje rezultate;)
Bilo bi dobro kada bi i ti stao sa provokacijama. Posljednje upozorenje. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Posted - 08/02/2016 : 19:49:13
|
Ali evo, da sam premijer/mimistar zdravstva/kaj god ne bih zabranio abortus, već bih uveo bih uveo obvezatnu naplatu istog u iznosu od minimalno 50/60 tisuća kuna, čisto zbog toga što mentalno nisam hitler :) pa ko voli... |
Go kneel and weep
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 08/02/2016 : 19:49:57
|
quote: Originally posted by drogsy
Amos je već dosta puta pokazao da nije najbistrije momčilo, ali za čudo, ovdje se u načelu slažem s njim. I to ne sad zbog nekih religioznih i inih pizdarija, već zbog jednog prozaičnog razloga u vidu čistog hipokritizma. čisto da se ne lažemo, u većini sluačjeva, abortus naprave žene, uglavnom tinejdžerice i adolescentice željne seksa koje eto, ne paze na adekvatnu zaštitu i onda upss... dogdilo se. Ja se držim pravila "zajebo si, snosi posljedice", a abortus je jedno prilično jeftino, licemjerno rješenje problema, jer dobar dio onih koji su za abortus su ujedno i vegetarijanci, i žao im je ubiti životinju radi prehrane, ali eto, oke je ubiti fetus, jer je to ipak samo fetus. Nije da bi to jednog dana moglo biti neko talentirano i korisno dijete...
Ok, savršeno shvaćam žene koje su silovane, i u tom slučaju sam dosta tolerantan, ali inače mi se ovakvo zalaganje za abortus sa argumenmtima tipa "protiv svih zabrana" stvarno gadi i ide na kurac. Hajmo onda i od-zabranit silovanje
p.s. ako neko misli da sam sebi skačem u usta jer sam "ubojica životinja", prije ripleja malo razmislite.
Kakve veze imaju vegetarijanci? Mislim, što ako nisu vegetarijanci? Onda abortus je ok? Ili? |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 08/02/2016 : 19:50:58
|
Ali evo, da sam premijer/mimistar zdravstva/kaj god ne bih zabranio abortus, već bih uveo bih uveo obvezatnu naplatu istog u iznosu od minimalno 50/60 tisuća kuna, čisto zbog toga što mentalno nisam hitler :) pa ko voli...
I time samo doveo do povećanja ilegalnih abortusa. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/02/2016 : 19:54:15
|
Ali evo, da sam premijer/mimistar zdravstva/kaj god ne bih zabranio abortus, već bih uveo bih uveo obvezatnu naplatu istog u iznosu od minimalno 50/60 tisuća kuna, čisto zbog toga što mentalno nisam hitler :) pa ko voli...
tak je nek se štanca sirotinja. triba neko i radit jelde? a sirote male bogatašice bi išle po okolnim skijalištima i usput abortirale. pametna ti ideja nema šta |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 08/02/2016 : 19:54:53
|
Pa imali sta bolje nego biti gay kad te roditelji ne prihvate?? |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Posted - 08/02/2016 : 19:56:05
|
p.s. ako neko misli da sam sebi skačem u usta jer sam "ubojica životinja", prije ripleja malo razmislite.
Kakve veze imaju vegetarijanci? Mislim, što ako nisu vegetarijanci? Onda abortus je ok? Ili?
Zaboravio sam staviti npr. Mogao sam napisati i ljudi koji smatraju teoriju evolucije točnom, i tvrde da mi živimo dalje na svijetu u svojoj djeci, ali abortus je ok. (Kao mr murdock, recimo) I ne, nije ok, jer čak i da si savršena osoba, onda bio to bilo iz čiste obijesti. |
Go kneel and weep
|
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Posted - 08/02/2016 : 20:00:03
|
quote: Originally posted by lwood
tak je nek se štanca sirotinja. triba neko i radit jelde? a sirote male bogatašice bi išle po okolnim skijalištima i usput abortirale. pametna ti ideja nema šta
Nije baš da sirotinja ide obavljati abortuse za 3 000 kuna, kao u članku koji si stavio par stranica ranije, jelde?
I da, normalno da mi je ideja pametna, jer svatko tko je dovoljno pametan da zaključi da ne može uzdržavati djecu, neće ju ni napraviti. Recimo, imaš li ti djece? |
Go kneel and weep
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Posted - 08/02/2016 : 20:01:48
|
@ drogsy Moj napad na amosa nije bio zbog stava o abortusu već zbog njegove (ko zna koje po redu) homofobne izjave.
...a ja savršeno razumijem razloge i za i protiv abortusa. Stvar je u tome što smatram da takva odluka ne smije biti nametnuta od strane drugih. Svatko ima svoju glavu i svatko odlučuje za sebe... Zato su mi bezveze sve rasprave na ovu temu. |
|
|
Topic |
|