forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Abortus u HR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/02/2016 : 20:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

@ Zoroasterixx

Kako se nije dogodilo ništa posebno? A što je ovo ako ne ordinarni govor mržnje i talibanska isključivost?
O kakvom gadnom zajebu u svakom području života je riječ, o kakvom uništavanju svog ni ičijeg tuđeg života?
Kakve rječetine i kakva impliciranja destrukcije i ubijanja, a sve u cilju osporavanja slobode izbora.

quote:
Ove neke ostarjele tipove koji su gadno zajebali u svakom području života nije teško shvatiti, ali na koju foru netko tko još miriše po majčinom mlijeku može podržavati abortus - ne ide mi u glavu. Daj progutaj slinu - još imaš u ustima okus mamine sise, još nisi uništio ni svoj ni ičiji tuđi život, a već podržavaš ubijanje djece?

Evo JD je neplanski podržao culture vulturea.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3461 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/02/2016 : 20:22:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Zoroasterixx

Kako se nije dogodilo ništa posebno? A što je ovo ako ne ordinarni govor mržnje i talibanska isključivost?
O kakvom gadnom zajebu u svakom području života je riječ, o kakvom uništavanju svog ni ičijeg tuđeg života?
Kakve rječetine i kakva impliciranja destrukcije i ubijanja, a sve u cilju osporavanja slobode izbora.

quote:
Ove neke ostarjele tipove koji su gadno zajebali u svakom području života nije teško shvatiti, ali na koju foru netko tko još miriše po majčinom mlijeku može podržavati abortus - ne ide mi u glavu. Daj progutaj slinu - još imaš u ustima okus mamine sise, još nisi uništio ni svoj ni ičiji tuđi život, a već podržavaš ubijanje djece?

Što se mene tiče, to je njegovo mišljenje, iako se ne slažem nimalo i iako je izražavanje dosta sirovo. Ali što se može...Mamlaz mu je odlučio pružiti ruku, a CV je umjesto toga reagirao mržnjom i pokazao da ne može oprostiti, a to je ono što nam ovdje fali...
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3461 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/02/2016 : 20:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:

@ Zoroasterixx

quote:

A kako ovo razumijeti? Ovo nije uvreda? Ovo nije govor mržnje?

Pa ako ćemo tako olako bacati optužbu za "govor mržnje" bilo bi najbolje ključati temu...
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12486 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/02/2016 : 20:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:
Originally posted by izivko

quote:

@ Zoroasterixx

quote:

A kako ovo razumijeti? Ovo nije uvreda? Ovo nije govor mržnje?

Pa ako ćemo tako olako bacati optužbu za "govor mržnje" bilo bi najbolje ključati temu...

U tome i jeste stvar. Svatko shvata onako kako želi

Have mercy
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/02/2016 : 20:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče govora mržnje, iako je fokus bio usmjeren na neke pozitivne teme. Bilo bi dobro zaključati temu.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2016 : 20:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

E, a jeste vidjeli ovaj urnebes?

bolje je ovo

https://youtu.be/yrPBye5MUcg

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/02/2016 : 20:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ahoj. dosta svadje. glupo je ispalo ali ja sam kriv. sori cv. ne posipam se pepelom vec preuzimam kaznu na sebe. mladjo odradi posao.
ps. cv. zao mi je sto nisi spremn bio cuti moje misljenje.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/02/2016 : 20:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
CV će biti udaljen a ti ćeš dobiti šamar.

:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2016 : 20:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

cultureTonka24vulture

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/02/2016 : 20:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ako ćemo tako olako bacati optužbu za "govor mržnje"

to je veliki problem
ponvaljam čudi me difool da je zaplesao u isto kolo sa takvim tu-su-mi-pri-ruci etiketama

čitava naša lijeva scena je degenerirala
meni je nerazumljiva ta histerija oko govora mržnje

ovima je izgleda govor mržnje kad ih drugi ne gladi perom
kad izgube na referendumu, to je govor mržnje

nemam pojma što je posrijedi, što je pošlo ukrivo s tim ljudima. nietzsche bi rekao da su problemi s probavom, antikrišćanin bi danas bio antiplatforma112
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/02/2016 : 20:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

nemam pojma što je posrijedi, što je pošlo ukrivo s tim ljudima.

Kako ti nije jasno...
Nekadašnju optužbu za verbalni delikt samo su zamijenili optužbom za govor mržnje.
Isti k**** samo malo drugačije zapakiran.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3461 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/02/2016 : 20:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa ako ćemo tako olako bacati optužbu za "govor mržnje"

to je veliki problem
ponvaljam čudi me difool da je zaplesao u isto kolo sa takvim tu-su-mi-pri-ruci etiketama

nemam pojma što je posrijedi, što je pošlo ukrivo s tim ljudima. nietzsche bi rekao da su problemi s probavom, antikrišćanin bi danas bio antiplatforma112

Problem u tome je što je to prelagano, samo uperiti prstom i reći "govor mržnje"...tu nema rasprave. CV se izrazio sirovo, ali ima pravo na svoje mišljenje. Koje treba pobiti valjanim argumentima, a ne ušutkavanjem...
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/02/2016 : 20:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

Kako ti nije jasno...
Nekadašnju optužbu za verbalni delikt samo su zamijenili optužbom za govor mržnje.

ti se zezaš, ali na kraju ćemo još doći do takvih devijacija
ionako vidiš da, recimo na scomu, dio forumaša se zalaže za verbalni delikt (zabranjene teme).

oni koji nisu u stanju raspravljati, bilo sadržajno bilo se ne mogu kontrolirati, traže najjednostavnije rješenje: neka se ne priča.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/02/2016 : 20:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Problem u tome je što je to prelagano

upravo

to je rješenje iz nemoći, rješenje slabih
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3461 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/02/2016 : 20:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dsormaz1

Kako ti nije jasno...

ti se zezaš, ali na kraju ćemo još doći do takvih devijacija
ionako vidiš da, recimo na scomu, dio forumaša se zalaže za verbalni delikt (zabranjene teme).

oni koji nisu u stanju raspravljati, bilo sadržajno bilo se ne mogu kontrolirati, traže najjednostavnije rješenje: neka se ne priča.

Pa vidiš, možda ovo i nije tako loša ideja. Jer upravo na ovakvim temama se dobije najviše banova, bude najviše svađa i izbija najviše gnjeva. Na taj način se nepotrebno gube ljudi koji bi možda imali nešto za reći o stripu.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/02/2016 : 20:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Držite se teme.
Prvo i posljednje upozorenje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 09/02/2016 : 20:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
on-topic - Berlin (ljetos)

Rezultat - Najveci problem Njemacke, tj. Bijela Kuga

Njemacka, da i dalje bude zemlja blagostanja, potrebna je pjesadija. Andji nam ih je dovela u jacini tri armije.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/02/2016 : 20:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culture vulture
Zbogom!

Ovo je pogrešan potez.
Bez obzira što ti je Mamlaz rekao, mislim da on u duši nije loš lik. Ponekad malo plane (kao i ja), ali siguran sam da nije to mislio ozbiljno. Mamlaz i ja smo svojedobno znali izmijeniti i teže riječi (jednom davno, davno, Globinjo nas je zbog toga izbacio), ali ja nemam baš ništa protiv njega, niti se nešto ljutim na njega a vjerujem da ni on nema ništa protiv mene.
Trebao bi ostati makar iz inata prema onima koji bi najradije htjeli da odeš.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3461 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/02/2016 : 20:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

on-topic - Berlin (ljetos)

Rezultat - Najveci problem Njemacke, tj. Bijela Kuga

Njemacka, da i dalje bude zemlja blagostanja, potrebna je pjesadija. Andji nam ih je dovela u jacini tri armije.

Tutta, dobra ti je ova slika, ali tema je abortus u HR, a ne Femenice
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/02/2016 : 21:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa vidiš, možda ovo i nije tako loša ideja. Jer upravo na ovakvim temama se dobije najviše banova, bude najviše svađa i izbija najviše gnjeva. Na taj način se nepotrebno gube ljudi koji bi možda imali nešto za reći o stripu.

a možda trebaš gledati suprotno: upravo zbog nekakve nazovi higijenike, nepotrebno se gube ljudi koji bi mogli dati i o stripu.

zašto bih, recimo, sudjelovao na forumu/sajtu aktivno, kada mi se ograničava izražavanje i sužava misao. dakle, politika sajta/foruma je demotivirajuća.
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 09/02/2016 : 21:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:

po meni, događa se nešto vrlo čudno u društvu: ne da su "talibani" oni za koje ti insinuiraš, nego su "talibani" postali svi ovi tobože progresivni
ova tvoja skupina, johnny. otuda (pre)često padaju nekakve etikete, a sveopći stav je kao da ima(te) mandat na moral. nastupa se iz neke samododijeljene pozicije, koja bi izgleda trebala biti samorazumljiva i nedodirljiva. ne bih se složio. da se našalim, izgleda kao da "antifašisti" nisu prošli denacifikaciju.
ljudi će jednostavno morati prihvatiti da postoje druga i drugačija, dapače, suprotstavljena gledišta i da je to ujedno - NORMALNO.
to je normalna situacija u društvu za koje se zalažemo ili zalažete.

a zašto to jednoj grupaciji ne izgleda normalno?
pa, čini se, jer osjećaju slabost svoje pozicije. tj. u igri brojeva gube.
ali ne vidim tu rješenja, osim da prihvate pravila igre. drugih nema. tj. druga vode u gulage, u logore i sl.
ljudi jednostavno moraju naučiti živjeti s time da ih neki drugi ljudi ne prihvaćaju, ne podilaze im, ne dijele njihov svijet itd.

Ovo je toliko dobro napisano da vrijedi quotati. Jako dobro sročeno.

quote:

E, a jeste vidjeli ovaj urnebes?

Moram priznati, ovo je jako hrabro napisati i postati za nekoga tko nije još iskusio pojam roditeljstva. Nepromišljeno, to say the least...

Edited by - andi on 09/02/2016 21:08:40
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 09/02/2016 : 21:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Topic postao PUNISHER. Ajmo na temu...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/povijesna-odluka-una-pravo-na-abortus-je-ljudsko-pravo/872907.aspx

quote:
Fetusu je, naime, dijagnosticirana anencefalija (smanjeni mozak) koja je gotovo uvijek fatalna i 17-godišnja djevojka htjela ga je pobaciti. Liječnik ga je odbio izvesti, iako je u takvim slučajevima abortus u Peruu legalan.

Djevojka je tako prisilno donijela na svijet curicu koju je morala dojiti. Beba je živjela samo četiri dana, a majka je zbog svega pala u depresiju.

Evo opet,neka stoji... Ovaj primjer... Biti protiv pobačaja u takvoj situaciji je nemoralno i nehumano... koliko god to nekima paradoksalno zvučalo. Zar bi dopustili svojoj ženi ili kćeri da proživi nešto takvo, a ima alternativu?
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3461 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/02/2016 : 21:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Topic postao PUNISHER. Ajmo na temu...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/povijesna-odluka-una-pravo-na-abortus-je-ljudsko-pravo/872907.aspx

quote:
Fetusu je, naime, dijagnosticirana anencefalija (smanjeni mozak) koja je gotovo uvijek fatalna i 17-godišnja djevojka htjela ga je pobaciti. Liječnik ga je odbio izvesti, iako je u takvim slučajevima abortus u Peruu legalan.

Djevojka je tako prisilno donijela na svijet curicu koju je morala dojiti. Beba je živjela samo četiri dana, a majka je zbog svega pala u depresiju.

Evo opet,neka stoji... Ovaj primjer... Biti protiv pobačaja u takvoj situaciji je nemoralno i nehumano... koliko god to nekima paradoksalno zvučalo. Zar bi dopustili svojoj ženi ili kćeri da proživi nešto takvo, a ima alternativu?

Zato i treba postojati sloboda izbora. No u ovom slučaju vidi se da je riječ o samovolji lječnika, a ne o državnoj represiji.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/02/2016 : 21:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

Zoroasteriks, ajd nemoj još sad i ti, cilj je bio izbaciti culure vulturea iz ovakvih rasprava. Izgleda kako je cilj postignut. Tintona su nazivali ti mali, mali ovo ono i svašta nešto, to je puno gore nego što mu je na lijep način koristeći slikovan izražaj htio nešto reći culture vulture.

Jedno je namjera, a drugo su rezultati, vidiš i sam da Tinton nije to tako primio, već je stavio Culturea na ignore listu.
Ovako kako ti govoriš ispada kao da postoji nekakva zavjera s namjerom da se određene forumaše ušutka.

Nisam ga stavio na ignore. Odakle ti to?
Nemam nikoga na ignoreu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3461 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/02/2016 : 21:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Kruger

Zoroasteriks, ajd nemoj još sad i ti, cilj je bio izbaciti culure vulturea iz ovakvih rasprava. Izgleda kako je cilj postignut. Tintona su nazivali ti mali, mali ovo ono i svašta nešto, to je puno gore nego što mu je na lijep način koristeći slikovan izražaj htio nešto reći culture vulture.

Jedno je namjera, a drugo su rezultati, vidiš i sam da Tinton nije to tako primio, već je stavio Culturea na ignore listu.
Ovako kako ti govoriš ispada kao da postoji nekakva zavjera s namjerom da se određene forumaše ušutka.

Nisam ga stavio na ignore. Odakle ti to?
Nemam nikoga na ignoreu.

Pogreška, netko je napomenuo da si ga trebao staviti na ignore pa sam krivo pročitao kao da jesi.
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000