forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Abortus u HR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/02/2016 : 13:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

Ovo što je Strangelove napisao je više šala, a ne uvreda.

Ma znam ja to. Culture vulture se figurativno izjasnio pa je nastala hajka, zbrka i strka. Ovo je poslužio kao nekakav ogledni primjer, kako jedni smiju a drugi ne smiju. Puno je gore ono što doživljava Amos i oni koji slično misle, ali o je trenutno na udaru, kao što je bio culture vulture.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/02/2016 : 13:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Ma znam ja to. Culture vulture se figurativno izjasnio pa je nastala hajka, zbrka i strka. Ovo je poslužio kao nekakav ogledni primjer, kako jedni smiju a drugi ne smiju. Puno je gore ono što doživljava Amos i oni koji slično misle, ali o je trenutno na udaru, kao što je bio culture vulture.

Ako misliš da te netko želi isprovocirati, najbolje rješenje je ostati smiren i ne dopustiti mu :)

Edited by - Zoroasterixx on 10/02/2016 13:18:14
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/02/2016 : 13:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by tinton

quote:

Pa ja jesam u načelu zagovornik života, ali ne pod svaku cijenu, i mislim da o tome treba odlučiti žena. Malo je ironično da o takvim temama najčešće raspravljaju muškarci :)

Zašto samo žena? To je definitivno nešto o čemu bi trebalo odlučivati oboje ljudi zasluženo za stvaranje tog fetusa.

više je ipak odluka na ženi. iz jednostavna razloga jer ovisi o njoj.
i to punih 9 miseci.
sve ostalo je irelevantno.

Znaci otac nema apsulutno nikakva prava na svoje dijete?

Pa da si ti otac i čekaš dijete, a ona kaže da ne želi, kako bi ti to riješio?
Natjerao ju?

Pa cekaj jesmo se pojebali???Pa zna kako nastaje dijete covjece,sumnjam da bi se naso u takvoj situaciji ali recimo da se nadem,naravno pa to je i moje dijete nek ga rodi i nek ode nemora se brinut za njega ja cu se brinut ali nek ga rodi,imam pravo kao otac to trazit od nje.Dijete nije samo njeno!

Samo se ti brini za njega, ali gramatiku ostavi majci da ga podučava.

Jesi sretan sad??

Pa, ono.
Posao je OK; plaća nije neka, ali je blizu mjesta stanovanja pa ne moram dugo putovati. Iako, nije da mogu naći bolji posao od toga, ako ćemo iskreno. Hobija puno, vremena malo. Ne stignem baš sve pa dosta toga pati. Počeo sam nedavno ponovno igrice igrati pa još i na to dangubim vrijeme. Zdravlje me malo zeza, ali ne više nego prijašnjih godina. Moram uvijek paziti što jedem. Obitelj... pa, ista stvar kao i zdravlje - malo me zeza, ali ne više nego prijašnjih godina. Ljubavni život? E, sad bi ti sve htio znati. Čak sam prije koji mjesec i u teretanu krenuo. Mens sana in corpore sano, jel. Nešto mi govori da me to neće dugo držati.
Hvala na pitanju.

Mislio sam na to dal si osjetio neki ponos kad si napiso onaj post gore.Dal si se bar malo osjećao ponosnim na sebe,ako jesi evo malog problema za tebe a i za sve oko tebe!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/02/2016 : 13:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Beva, eh tek si se sad pojavio, kad je čopor vukova pokušao rastrgati ovcu nije te bilo, iako je ta ovca pokazala veću snagu od vukova.
O.K., poštujem tvoj stav da se ne petljaš kad poteče krv ( pomalo se slikovito izražavam, ali doista je tako ), no nekako nije fer da sad tragaš za detaljima koji ćeš iskoristiti ne bi li ocrnio drugu stranu.

Ne tragam ni za čim, pišem uglavnom kad uhvatim vremena.

quote:
Originally posted by dsormaz1

A tko kaže da ih ja iznosim samo kako bih druge živcirao, tj. da mi je to jedini motiv zašto ih iznosim

Pa ne mora biti jedini, čudno mi je da je ikako. Ne znam, ne mogu zamisliti sebe da razmišljam: 'odoh napisati nešto, kako će se samo dsormaz1 i Kruger naživcirati'. Vas navodim jer ne razmišljamo slično oko mnogo stvari.

Čudno mi je da culture vultureu govorite da ostane iz inata. Kakvog inata? Ja mislim da on jeste bio malo oštriji prema tintonu, ali ni blizu za izbacivanja. Ovo mamlazovo ne bi shvatio ozbiljno da malo duže komunicira s mamlazom.

Da se s ovoliko strasti piše na temama o stripovima, gdje bi ovom forumu bio kraj?

Inat, zbog toga što pojedinci mogu činiti što hoće, a neki moraju paziti što će napisati.
Ovo je jedini topic u svaštari na kojem su uzavrele strasti, pojedinci moraju ispucati svoje komplekse, a znaju da smiju.

Na topicima o stripovima je puno gore, pod.ebavanja i sitnih provokacija je jako puno. Svaštara bi bila mirna da nema mladje koji uvijek zapali vatru i napravi zbrku.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/02/2016 : 13:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Beva, eh tek si se sad pojavio, kad je čopor vukova pokušao rastrgati ovcu nije te bilo, iako je ta ovca pokazala veću snagu od vukova.
O.K., poštujem tvoj stav da se ne petljaš kad poteče krv ( pomalo se slikovito izražavam, ali doista je tako ), no nekako nije fer da sad tragaš za detaljima koji ćeš iskoristiti ne bi li ocrnio drugu stranu.

quote:

A tko kaže da ih ja iznosim samo kako bih druge živcirao, tj. da mi je to jedini motiv zašto ih iznosim

Pa ne mora biti jedini, čudno mi je da je ikako. Ne znam, ne mogu zamisliti sebe da razmišljam: 'odoh napisati nešto, kako će se samo dsormaz1 i Kruger naživcirati'. Vas navodim jer ne razmišljamo slično oko mnogo stvari.

Čudno mi je da culture vultureu govorite da ostane iz inata. Kakvog inata? Ja mislim da on jeste bio malo oštriji prema tintonu, ali ni blizu za izbacivanja. Ovo mamlazovo ne bi shvatio ozbiljno da malo duže komunicira s mamlazom.

Da se s ovoliko strasti piše na temama o stripovima, gdje bi ovom forumu bio kraj?

Inat, zbog toga što pojedinci mogu činiti što hoće, a neki moraju paziti što će napisati.
Ovo je jedini topic u svaštari na kojem su uzavrele strasti, pojedinci moraju ispucati svoje komplekse, a znaju da smiju.

Na topicima o stripovima je puno gore, pod.ebavanja i sitnih provokacija je jako puno. Svaštara bi bila mirna da nema mladje koji uvijek zapali vatru i napravi zbrku.

Jel može neki primjer? Jer koliko ja vidim stripovske teme su gotovo uvijek mirne.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/02/2016 : 13:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ako misliš da te netko želi isprovocirati, najbolje rješenje je ostati smiren i ne dopustiti mu :)

Pa to Amos upravo i radi, mislim čak da se zabavlja, a ovi što se uskomešaju zbog njegovog pisanja se uvelike opterećuju i živciraju. Problem je u tome što on mora trpjeti ogromnu količinu sitnih provokacija a nitko ih ne upozorava.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/02/2016 : 13:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Jasno, ovi "desni" nepismeni ili u najmanju ruku polupismeni.
Mora im se ukazivati na greške u pravopisu.

Have mercy
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/02/2016 : 13:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Jel može neki primjer? Jer koliko ja vidim stripovske teme su gotovo uvijek mirne.

Pa nisu baš, zašto je uveden novi moderator, zato što tamo ima svega, ali je teško reagirati na ta sitna pod.bavanja. U svaštari se te sitne provokacije lako mogu primijetiti, na topicima o stripovima je to puno teže uočiti.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6173 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/02/2016 : 13:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Manhunter je često prijetio izbacivanjem ako netko kritizira religiju. Također nagora su napali jer je stavljao fore s bebama u topic Vicevi. Ne vidim baš da je forum toliko jednostran. Mlađo vjerojatno jest pristran u nekim temama, ali je svjestan toga i barem se trudi. Koliko je samo puta kiky izbačen upravo sudjelujući u ovakvim temama, a nije desničar.

Mislim da je problem donekle i u selektivnom pamćenju, naravno da se hrpi ljudi neće svidjeti nešto što Amos ili ti napišete, ali ni vama se ne sviđa to što oni pišu. Dok je diskusija bez uvreda na osobnoj razini, ne vidim problem.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/02/2016 : 13:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pa nisu baš, zašto je uveden novi moderator, zato što tamo ima svega, ali je teško reagirati na ta sitna pod.bavanja. U svaštari se te sitne provokacije lako mogu primijetiti, na topicima o stripovima je to puno teže uočiti.

Ako je to nešto što je tako teško uočiti onda je pitanje je li uopće vrijedno spomena. Uostalom, ti i još par forumaša koje često spominješ da ste "na tapeti" na tim strip temama rijetko i pišete.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/02/2016 : 13:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ako se od slijedećeg posta ne budete držali teme, počinjem sa udaljavanjem. Treći i posljednji put vas opominjem(a već sam dvaput rekao da je poslednji put), stoga - mir.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/02/2016 : 13:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
Evo jedno pitanje koje je u vezi s temom.
Naime vidim da se šest članova zalažu za apsolutnu zabranu abortusa.
Je li motiv za takav stav isključivo religiozan ili ima i drugih razloga?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/02/2016 : 14:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozda moralni razlog!?I ateist ako je moralna osoba neće napravit abortus,osim ako ne padne na price o ljudskim pravima kako bi smirio svoju savjest,da moze lakše zaspati!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/02/2016 : 14:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Zoroasteriks, ljudi jednostavno tako misle, odgojeni su u tom duhu.

Mene zanima što o pobačaju misle oni koji smatraju da je to pravo izbora, Beva mi je nešto izokolo odgovorio, ali ja bi htio čuti kratak i jasan odgovor.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/02/2016 : 14:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mozda moralni razlog!?I ateist ako je moralna osoba neće napravit abortus,osim ako ne padne na price o ljudskim pravima kako bi smirio svoju savjest,da moze lakše zaspati!

Ali apsolutna zabrana znači da nije dozvoljeno ni u kom slučaju, dakle ne samo da je zabranjeno ateistkinjama loše savjesti već i npr u slučaju silovanja...
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/02/2016 : 14:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene zanima što o pobačaju misle oni koji smatraju da je to pravo izbora, Beva mi je nešto izokolo odgovorio, ali ja bi htio čuti kratak i jasan odgovor.

Kratko i jasno, nisam u načelu za pobačaj, ali ne mislim da bi to trebala država zabranjivati (a ni crkva).
Svatko bi trebao odlučiti po svojoj savjesti.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 10/02/2016 : 14:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by Amos

Potpis.

Vulture ostani na forumu za despet forumskoj ljevici.
Ovako oni pobjeduju jer se ostvaruje njihova shema, nemaju kontraargumenta pa zato treba usutkati protivnike.
Avaj, te su metode u svoje vrijeme trenirane po nekim podvelebitskim otocima...

Ja ne bih nikada otisao zbog nepristojnih protivnika, a po meni se pljuje kako god kome padne na pamet.
Da napisem samo 10% onoga kako me npr. drogsy casti imao bih 10 banova.
Ali kriteriji su ocito dvostruki..

I'm just joking with you, amos. You know I love you

quote:

Medutim, i to je OK jer se tako svi ti "fini intelektualci" razotkrivaju kao pravi... (napisite sami, jer ne zelim ban).
Da ne govorim kakav je gust biti kamen u cipeli jednoumlja

Ako odem, to ce biti samo zato jer mi je sve skupa dosadilo.

CV, civiliziranih ljudi nikada dosta, zato ostani.

Istomišljenici su civilizirani ljudi, a ovi ostali su necivilizirana gamad
Inače, na devetoj stranici topica papine izjave nazivaš nespretnima i nećeš u njih povjerovati sve dok ih ne objavi neki inkvizicijski sajt. Što reći na to? A što se čašćenja tiče, nikad ti nisam uputio nikakvu izravnu uvredu, osim insinuacije da si adz-ovac, što je samo po sebi, ovisno o stajalištu, kompliment ili gadna uvreda.

I iskreno, želim da me se istog trena permanentno izbaci sa sajta i onemogući da dalje ovdje pišem, jer svaki put kad otvorim ovakav topic sve se teže suzdržavam da pišem u gorem tonu od Culture Vulturea, i jedva sam se suzdržao da na zadnjih 7-8 strana kažem nešto objema strankama u veoma vulgarnom tonu.

Da, naravno, ne bi ti mene "častio"..
Osim što si mi najsvježije na ovom topicu na strani 5 napisao da sam "već dosta puta pokazao da nisam najbistrije momčilo" ili još ranije da sam "žalosno glup i ograničen ili "usporen"" (http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=39981&REPLY_ID=1909856)?
I time prošao bez i jednog slovca od moderatora...

Papine izjave su Papine izjave.
Još kad ih prenosi Index i sl.
I. Pavlu II., a posebno Benediktu se takvi gafovi nisu događali.
Neka svako prosudi za sebe zašto je to tako..

I podvaljuješ mi, jer nigdje nisam napisao da su moji neistomišljenici necivilizirani.
Dapače, mislim kako na ovom forumu ima izuzetno civiliziranih članova, iako smo na suprotnim pozicijama.
Zanimljivo je kako primjenjuješ princip "mi ili oni" i automatski se smatraš prozvanim..
Zašto, drogsy?

edit: eh, sad tek vidim da je mladjo priprijetio; ovaj post pišem već sat vremena uz 100 prekida..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.

Edited by - Amos on 10/02/2016 14:18:39
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/02/2016 : 14:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ali apsolutna zabrana znači da nije dozvoljeno ni u kom slučaju, dakle ne samo da je zabranjeno ateistkinjama loše savjesti već i npr u slučaju silovanja...

Pa ja uopće nisam za zabranu,ali da se o abortusu govori kao o nečem sto je ok,sto je kao pravo majke(kao da se slučajno zatrudni)i onda ovakvi prosvjedi po Njemackoj a da ne govorim o "prijateljima životinja" koji podržavaju pravo na abortus ali i ne jedenje jaja,jel pazi to je ubojstvo kokosi!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6173 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/02/2016 : 14:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam ti ništa okolo odgovorio, ja osobno ne bih nikoga nagovarao na pobačaj. U principu sam, mimo slučajeva silovanja ili teških genetskih bolesti, protiv pobačaja, to sam već rekao.

Ali isto tako smatram da ja ne trebam odlučivati o nekome drugom, taj netko treba imati izbor.

Nikad mi neće biti jasno zašto neki ljudi žele nametnuti svoj stav kao apsolutan svima. Ja nisam religiozan pa ne bih nikad ni pomislio zabraniti religiju. Ne planiram imati 10 djece ali mi je sasvim u redu kad netko drugi planira. Nisam tradicionalist pa mi ne pada na pamet boriti se za ukidanje folklora, recimo. Kao i u slučaju pobačaja, dok ljudi imaju slobodu izbora nema problema. Ako netko vrši pobačaj protiv svoje volje, to je druga priča.

Valjda je sad moj stav dovoljno jasan i nije okolišanje.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/02/2016 : 14:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa ja uopće nisam za zabranu,ali da se o abortusu govori kao o nečem sto je ok,sto je kao pravo majke(kao da se slučajno zatrudni)i onda ovakvi prosvjedi po Njemackoj a da ne govorim o "prijateljima životinja" koji podržavaju pravo na abortus ali i ne jedenje jaja,jel pazi to je ubojstvo kokosi!

Pa zato sam i spominjao one koji se zalažu za apsolutnu zabranu, a ovakvi kakve ti spominješ su pomodni hipster liberali..
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/02/2016 : 14:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

To su oni sto uvijek moraju kontrirat,kad bi crkva rekla pobačaj je ok svako ima pravo na to samo pobacujte slobodno,ti isti koji se sad zalazu za pravo na pobačaj u ovom bi slučaju bili žestoko protiv toga i prosvjedovali protiv pobacaja.Dajem ruku u vatru da bi bilo tako!
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/02/2016 : 14:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To su oni sto uvijek moraju kontrirat,kad bi crkva rekla pobačaj je ok svako ima pravo na to samo pobacujte slobodno,ti isti koji se sad zalazu za pravo na pobačaj u ovom bi slučaju bili žestoko protiv toga i prosvjedovali protiv pobacaja.Dajem ruku u vatru da bi bilo tako!

A zašto misliš da je stav da treba postojati sloboda izbora nužno povezan sa netrpeljivošću prema crkvi?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/02/2016 : 14:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Beva, nas koji smatramo da je pobačaj ubojstvo ( za mene je ubijanje živog bića ubojstvo, pa i onog nerođenog ) kritiziraš, to jest smatraš da mi nekog prozivamo.
Dakle pitam te u istom tonu, za nas je pobačaj ubojstvo, što je za tebe pobačaj, da li smatraš da to nije ubojstvo?

Folklor ili nekakav tradicionalan običaj nije usporediv s temom ili pravom izbora, ovo je preteško pitanje da bi ga se uspoređivalo sa nečim manje bitnim.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/02/2016 : 14:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

Beva, nas koji smatramo da je pobačaj ubojstvo ( za mene je ubijanje živog bića ubojstvo, pa i onog nerođenog ) kritiziraš, to jest smatraš da mi nekog prozivamo.
Dakle pitam te u istom tonu, za nas je pobačaj ubojstvo, što je za tebe pobačaj, da li smatraš da to nije ubojstvo?

Folklor ili nekakav tradicionalan običaj nije usporediv s temom ili pravom izbora, ovo je preteško pitanje da bi ga se uspoređivalo sa nečim manje bitnim.

Misliš li da postoje slučajevi kada je ubojstvo opravdano ili je ono uvijek i u svakom slučaju zabranjeno?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/02/2016 : 14:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A zašto misliš da je stav da treba postojati sloboda izbora nužno povezan sa netrpeljivošću prema crkvi?

Kako sam rekao Bevi ovo je preteško pitanje da bi se svelo na slobodu izbora.

Taj pojam sloboda izbora, po meni stvara veliku pomutnju, ljudi često taj pojam olako shvaćaju i mnoge stvari gledaju prema sebi, da li će im biti ugodno ili ne, dakle egoizam, ponekad se nešto mora i otrpjeti.
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000