Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/02/2016 : 18:34:12
|
Ljudi, neka svatko nosi što želi.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
Edited by - tinton on 12/02/2016 18:34:31 |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 12/02/2016 : 18:42:00
|
Ajde tintone nemoj odmah glumatati nekakvog moda i biti svakom loncu poklopac 
Naravno, neka svatko nosi što želi, ali to ne mijenja činjenicu da nama kojima je to užas to i ostaje. |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 12/02/2016 : 19:11:11
|
quote: Originally posted by wolf
Naravno, neka svatko nosi što želi, ali to ne mijenja činjenicu da nama kojima je to užas to i ostaje.
Pa ok je da je vama to užasno, ali baš da to morate reći svaki put kad Tonka stavi neku od ovih slika... |
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12284 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 12/02/2016 : 19:23:42
|
quote: Originally posted by tinton
Nije bitno toliko sta nose vec kakav utisak namerno ostavljaju u ovim slikama koje treba da oblikuju misljenje ljudi da tako izgleda dzentlmen. Ovo su sve bradati hipsteri metroseksualci kicosi koji provode ispred ogledala najmanje 3 sata pre nego sto izadju napolje.
I njih sad slikaju casopisi i prikazuju ih kao ideal muzevnosti i dzentlmenstva. Pa to je uzasno. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 12/02/2016 : 19:28:39
|
quote: Originally posted by going going
Nije bitno toliko sta nose vec kakav utisak namerno ostavljaju u ovim slikama koje treba da oblikuju misljenje ljudi da tako izgleda dzentlmen. Ovo su sve bradati hipsteri metroseksualci kicosi koji provode ispred ogledala najmanje 3 sata pre nego sto izadju napolje.
I njih sad slikaju casopisi i prikazuju ih kao ideal muzevnosti i dzentlmenstva. Pa to je uzasno.
Aj goinže reci kako bi po tebi trebali izgledati pravi mužjaci i gospoda. Ja ne znam zašto bi bilo užasno da se metroseksualci i kicoši prikazuju kao džentlmeni. |
|
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12284 Posts
Posted - 12/02/2016 : 19:47:42
|
Ne postoji definicija kako izgleda dzentlmen. Odelo ne cini coveka, ali svaki normalno obucen covek moze da izgleda kao dzentlmen. Neke normalne pantalone(a ne ko ovi sto nose preuske i prekratke) i kosulja i da budes neposredan i prirodan i dovoljno ti je da budes smeker. Ne moras da imas ekscentricnu bradu natopljenu gelom i preskup sat i arogantan,nadmen pogled.
Dzentlmen se iskazuje kao dzentlmen ponasanjem i stavom.
Ne znam da li se slazes sa mnom. Voleo bih da cujem i tvoje misljenje.
|
Edited by - going going on 12/02/2016 19:49:49 |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/02/2016 : 20:10:14
|
quote: Originally posted by nagor

Kako li je samo modno osviješten. 
uslika si tonku?  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 12/02/2016 : 21:51:29
|
Naravno, neka svatko nosi što želi, ali to ne mijenja činjenicu da nama kojima je to užas to i ostaje.
Pa ok je da je vama to užasno, ali baš da to morate reći svaki put kad Tonka stavi neku od ovih slika...
Što možemo. Kad vidimo ta čuda što oblače moramo nešto nabaciti, kad je to jače od nas, onako kao tebi kad moraš stalno mudrovati   |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 12/02/2016 : 22:22:12
|
quote: Originally posted by Poli
znaci dzentlmen danas znaci neki mix metroseksualca, hipstera, sponzora i bogatasa?
Da, tako se i meni cini po ovim slikama. Vrlo tuzno.
Slazem se jedno je istina a drugo je " cini mi se ". |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 12/02/2016 : 22:25:06
|
Pa ok je da je vama to užasno, ali baš da to morate reći svaki put kad Tonka stavi neku od ovih slika...
Ne znam čemu se nadaju da će izvuči od mene... očito treba i pismeno napisati: " gospodo i negospodo starog Tonke više nema, taj ne postoji više ". Možda sada stanu s time ili su to možda kompleksi negdje se zavukli ispod kože  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 12/02/2016 : 22:26:48
|
I njih sad slikaju casopisi i prikazuju ih kao ideal muzevnosti i dzentlmenstva. Pa to je uzasno.
Može biti da si u pravu što se tiče slika, ali moju namjeru si skroz promašio. I sada si odmah stavio " pečat " na svakoga muškarca koji se želi urediti. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 12/02/2016 : 22:29:58
|
quote: Originally posted by Tonka24
Ne znam čemu se nadaju da će izvuči od mene... očito treba i pismeno napisati: " gospodo i negospodo starog Tonke više nema, taj ne postoji više ". Možda sada stanu s time ili su to možda kompleksi negdje se zavukli ispod kože 
Ne znam za ostale ali ja isključivo komentiram ove likove na fotografijama i njihove obleke. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 12/02/2016 : 22:32:26
|
Ne postoji definicija kako izgleda dzentlmen. Odelo ne cini coveka, ali svaki normalno obucen covek moze da izgleda kao dzentlmen. Neke normalne pantalone(a ne ko ovi sto nose preuske i prekratke) i kosulja i da budes neposredan i prirodan i dovoljno ti je da budes smeker. Ne moras da imas ekscentricnu bradu natopljenu gelom i preskup sat i arogantan,nadmen pogled.
Dzentlmen se iskazuje kao dzentlmen ponasanjem i stavom.
Ne znam da li se slazes sa mnom. Voleo bih da cujem i tvoje misljenje.
Znaci svatko tko je takav a ne znaš ga za tebe je užas? Izvini ali nisu li to predrasude? Zašto recimo upravo takav kakvog si opisao, ne može biti " duša " od čovjeka? |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 12/02/2016 : 22:35:09
|
quote: Originally posted by Tonka24
Ne znam čemu se nadaju da će izvuči od mene... očito treba i pismeno napisati: " gospodo i negospodo starog Tonke više nema, taj ne postoji više ". Možda sada stanu s time ili su to možda kompleksi negdje se zavukli ispod kože 
Ne znam za ostale ali ja isključivo komentiram ove likove na fotografijama i njihove obleke.
Pa vidiš meni se sviđa takav stil i ja sam znači zbog toga homo, gay, trans, matro-metro ne znam ni sam koliko su i što su pisali više. To su najobičnije predrasude. Tebi je užas nad užasom meni je super što nas ne sprječava da se negdje sretnemo jednom i popijemo piće. Ili ipak ne? |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 12/02/2016 : 22:38:21
|
Zamislite kako bi lijepo bilo da recimo u nekom glavnom gradu nasred trga ljudi govore međusobno jedan drugome užase na račun toga kako se obukao, cirkus  |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 12/02/2016 : 22:38:58
|
Malo se previše osobno uživljavaš u ovo. Od mene nisi i nećeš čuti navedene osobne kvalifikacije, ja se samo osvrćem na ove likove i njihovu obleku. I čisto sumnjam da su likovi skloni ovakvom outfitu altruisti i dobre duše, prije materijalisti željni pažnje. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 12/02/2016 : 22:44:59
|
Od tebe niti tražim niti želim čuti išta što bi se ticalo mene osobno , što se tiče pohvala a što se tiče kritike naravno da ču prihvatiti ali ne znači da se slažem s tobom, uvede ne primam a zna se kome se vračaju neprihvaćeni pokloni. To vrijedi i za sve ostale forumaše a tako i za ljude u stvarnom svijetu koji me okružuju. Nemaš potrebe da me seciraš. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 12/02/2016 : 22:48:47
|
Da, ali možeš. To te ne čini ništa manje ili više gentlemanom ili šta ti ja znam čim.
|
|
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12284 Posts
Posted - 12/02/2016 : 23:27:08
|
Tonka nemoj da me shvatis pogresno, nista od ovoga sto sam rekao nije na tvoj racun, vec iskljucivo komentarisem kako meni izgledaju ovi sa slika, nisam mislio da te uvredim.
Delim misljenje kolege wolfa
I čisto sumnjam da su likovi skloni ovakvom outfitu altruisti i dobre duše, prije materijalisti željni pažnje.
|
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12284 Posts
Posted - 12/02/2016 : 23:30:15
|
Da, ali možeš. To te ne čini ništa manje ili više gentlemanom ili šta ti ja znam čim.
Ali ako si nadmen i arogantan ne verujem da mozes da budes preveliki dzentlmen, zar ne?
|
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 12/02/2016 : 23:33:28
|
Ali ako si nadmen i arogantan ne verujem da mozes da budes preveliki dzentlmen, zar ne?
Kako razlikovati gentlemane i snobove? |
 |
|
Topic  |
|