Mamlaze šta se ovo zbiva, jeli puštate ili ne možete ili možda nesmite?!? Želin dočekat normalno kraj godine, Maminjo iza brave, bilo ko prvi (samo ne on)...šta je ovo??
Dear mamlaz, Prenesi Keku da san duboko, zaista duboko, razočaran i to ne samo kao stari ljubitelj sporta nego i kao muškarac (dakle superiorno biče naše Galaksije). Ovo sve šta se oko nas događa zadnjih godina (klimatske promjene, siromaštvo koje uzrokuju Korporacije, razne epidemije kojima se ne možemo suprostavit, pa događaji iz svijeta sporta) mi pari kao ˝Su Svita˝.
nitko ne priča o Slaven Belupu koji je očitao lekciju kako se igra nogomet. lijepa igra za oko, jednostavna, za razliku od domaćina koji su igrali antinogomet kao i već neko duže vrijeme. trener Kopić nadmudrio svog kolegu Keka, koji je izgubio sve konce ove ekipe, raspad igre, jako malo šansi i udaraca na gol
Konačno su došli sebi, opoštenili su se, sad odmor a na proliće sve je moguće. Ne zaboravite, oni gostuju u Splitu (x2) i tu sasvin realno mogu izgubit 4 boda, dakle još ima ulja u svići.
Koliko je plaćen Gavranović? Ne mogu vjerovati da je takav igrač odlučio doći u HNL.
Pazi, možda je svjestan da u Euro ligama neće bit nešto (i neće trajat dugo), a ovdje je nešto (ja bi na ovo prvo pomislija, što znači da ima u glavi). Šta se tiče love mislin da ni vanka ni ovdje ne može tražit puno, i on je toga svjestan.
Koliko je plaćen Gavranović? Ne mogu vjerovati da je takav igrač odlučio doći u HNL.
Pazi, možda je svjestan da u Euro ligama neće bit nešto (i neće trajat dugo), a ovdje je nešto (ja bi na ovo prvo pomislija, što znači da ima u glavi). Šta se tiče love mislin da ni vanka ni ovdje ne može tražit puno, i on je toga svjestan.
Ma sve ok. Ali na prvu se vidi da je to igrač koji "ne pripada" u ovu sprdex ligu... Razočarat će me ako do kraja prvenstva ne zabije barem 20 golova.