forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 584

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8249 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/03/2016 : 23:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ja nemam drugog objašnjenja, osim da se njemu neda raditi ozbiljnije filmove
nakon spomenute vrućine, glumio je od dobrih filmova još u cop landu, jackie brown i fockerima (obožavam prvi dio), a sve ostalo je katastrofalan izbor
ne vjerujem da mu nude sama sranja, očito bira laganije stvari i namjerno nas navikava da od njega ne očekujemo ništa
zabrijao nešto stoposto

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 06/03/2016 : 23:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
I onaj Silver linings playbook je ok film, pored tih nabrojanih, ali nije to to za takvu glumačku veličinu.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2016 : 23:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ako se ne varam, De Niro se ozbiljno bavi glumom u pozorištu, ovi filmčići mu valjda služe kao zajebancija.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/03/2016 : 09:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

ja nemam drugog objašnjenja, osim da se njemu neda raditi ozbiljnije filmove
nakon spomenute vrućine, glumio je od dobrih filmova još u cop landu, jackie brown i fockerima (obožavam prvi dio), a sve ostalo je katastrofalan izbor
ne vjerujem da mu nude sama sranja, očito bira laganije stvari i namjerno nas navikava da od njega ne očekujemo ništa
zabrijao nešto stoposto

I ja mislim da je to njegov odabir. Pa i u Jackie Brown je na neki nacin imao komicnu ulogu (ulogu gluponje, "rednecka").

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 07/03/2016 : 09:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ne bih nikako išao tako daleko. Ronin je izvrstan film koji mi je svakim novim gledanjem sve bolji, Analiziraj ovo je odlična komedija, Dozvola za brak je jako dobra, Grad kraj mora je vrlo dobra krimi-drama, a Pikantne holivudske priče sasvim solidna satira s Levinsonovim pečatom.

Posljednji bi spadao u pristojnu srednju klasu, kao i Svi smo dobro (Everybody´s Fine), Biti Flynn, a Legende u Vegasu šarmantna nostalgična zajebancija među prijateljima.

Mislim da je De Nirov najveći problem što nekritički prihvaća sve što mu ponude, praktički juri iz filma u film, a time ništa ne dobiva. Prosjek dobrih filmova mu je sasvim zadovoljavajući, pa i više od toga, no s jedne strane mi očekujemo Taksista, Kuma, Razjarenog bika, Ulice zla i Vrućinu, a s druge on nastupa u svemu i svačemu, pa u toj brojnosti kvalitet ostaje u drugom planu.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 07/03/2016 : 10:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Glumac koji je najviše propao u povijesti hollywooda
Zadnjih deset godina snima sama sranja...

Istina.
A ovaj Pripravnik je smeće od filma.
Bože mi prosti, da jedan De Niro nosi vodu Hathawayici..
Ajme.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 07/03/2016 : 18:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Ma nije njemu vise da se dokazuje, ima novac ima sve. A ima i preko 70 godina.
On jednostavno nije tip koji ce "profesionalno" raditi do smrti, valjda mu nije gluma sve (ili 1.) stvar u zivotu.
Pokazao je, odradio i cao, sad moze ovako sa koktejlom pored bazena.
Druga stvar bi bila da on hoce, zeli, da se ne znam kako trudi, al ja to ne osetim kod njega.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 07/03/2016 : 18:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Stardust je odličan film i tamo je odglumio baš opušteno i zabavno.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 07/03/2016 : 18:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Uzeo i 2 oskara i koliko jos nominacija?
Vise je problem nasih ocekivanja nego sto bi on kao nesto trebao ili morao u zivotu. Verovatno uziva u tome sto trenutno radi, a tom slucaju kritika i nema nekog smisla.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 13/03/2016 : 18:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

distopijska saga koja je predugo trajala i prema svome kraju postala sve slabija i slabija. u početku je obečavala dobru akciju, interesantan storylajn i solidnu ideološku podlogu, koja je do kraja sasvim postala marginalna i ustupila mjesto posvemašnjem spektalku. katnis everdeen, žena ratnica, vodila je i dobila svoju bitku, osjetila gorak okus pobjede, odložila oružje i lovorike te prigrlila ulogu majke i hraniteljice. no, dobro, moglo je to završiti i gore... ali i puno bolje. ostaje i meni kao gledatelju gorak okus u ustima stoga što je ova filmska saga imala potencijala uzdignuti se iznad ranga onoga na čemu je na kraju ipak ostala; filmskog blockbustera.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/03/2016 : 19:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Mislim da su samo tinejđerke nesto ocekivale od Hunger Games...
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8983 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 13/03/2016 : 19:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ja sam dobio točno što sam i očekivao...ništa.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 13/03/2016 : 20:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Sta se tice De Nira negdi san procita da mu je Scorsese nudia ulogu Billa The Butchera u Bandama New yorka ali ga je ovaj (srecom) odbia jer mu se nije dalo ic snimat par miseci u Italiju.Ocito mu gluma nije na prvom mistu,odglumi neku manje vise nezahtjevnu ulogu i digne pare na racun imena.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 14/03/2016 : 19:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Ghostbusters bi mogli biti ovogodisnji Fantastic 4, trailer je ocajan, a ni ove informacije uopce ne pomazu:

These pretzels are making me thirsty...

Edited by - dante on 14/03/2016 19:22:16
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/03/2016 : 00:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Na Mojou su prije skoro dvije godine složili top 10 filmova koji su slabiji od svojih trailera.

U načelu se slažem sa svime osim sa Sucker Punch, koji je meni sasvim pristojan.

Nešto ispod 10. mjesta je Tron: Legacy, koji mi nije bio toliko loš.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/03/2016 : 01:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Mislim da je De Nirov najveći problem što nekritički prihvaća sve što mu ponude, praktički juri iz filma u film, a time ništa ne dobiva. Prosjek dobrih filmova mu je sasvim zadovoljavajući, pa i više od toga, no s jedne strane mi očekujemo Taksista, Kuma, Razjarenog bika, Ulice zla i Vrućinu, a s druge on nastupa u svemu i svačemu, pa u toj brojnosti kvalitet ostaje u drugom planu.

Juri iz filma u film, a ništa ne dobiva?

Kako ne, pa naravno da dobiva.

Lovu.

I u tome je cijela poanta. Čovjek koji danas radi samo zbog para, a životari na staroj slavi.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2082 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 15/03/2016 : 19:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
Četvorci unatoč (iako mi nije baš skroz loša)..
OU JEAAAAA !

http://bloody-disgusting.com/news/3383414/indiana-jones-harrison-ford-steven-spielberg-return/

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 15/03/2016 : 20:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fler

http://bloody-disgusting.com/news/3383414/indiana-jones-harrison-ford-steven-spielberg-return/

Super vijest.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/03/2016 : 21:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Da, tako se to radi. Originalni glumac i originalni redatelj pa neka bude i loše, svejedno ću s guštom u kino, a ne ovaj abomination od PC ženskih ghostbustera.

Volio bih vidjeti Indianu kako otkriva Atlantidu.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/03/2016 : 22:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Yup, 2019. stiže peta Indyjeva pustolovina. Radujte se narodi...

Četvorka je slaba, ali mi je svejedno draga, mislim baš zbog ovoga što kaže nagor.

http://www.novilist.hr/Scena/Film/Stize-peti-nastavak-Harrison-Ford-i-Spielberg-vracaju-se-Indiani-Jonesu

Zgodan kolaž scena iz svih prethodnih filmova:

I usporedba likova Indyja i Hana Soloa:

Edited by - Johnny Difool on 15/03/2016 23:11:28
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/03/2016 : 23:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Kad smo već kod Indyja, ovdje ima zanimljivih detalja o svemu i svačemu, od Spielbergovih posveta Jamesu Bondu (sve do Waltera PPK i istih glumaca), preko nekih cameo-nastupa (Dan Aykroyd, Lucas, Kathleen Kennedy, sam Spielberg i njegova kći Sasha, Dennis Muren...) i kaskadera Pata Roacha koji u tri filma glumi četiri različita negativca, posrednih pojava R2D2-a i C-3PO-a, do variranja i identičnih replika nekih kadrova i dijaloga.

Usput, drugi film se zbiva 1935. godine a prvi 1936., pa mu je kronološki prequel.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 01/04/2016 : 20:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pazite naslov.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/04/2016 : 16:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

tek sada pogledao "La piel que habito" ili "Koža u kojoj živim" (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1189073/

Bas mi je sjeo. Ima svoj stimung i atmosferu, dobra (ovaj zanimljiva) pricica - bolje sto manje znati prije gledanja - ... razmisljao sam kakve jos "visokoletjece" fraze upotrijebiti i usporediti s kojim redateljima, ali bolje ne.

Preporuke.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12314 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/04/2016 : 16:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Nemam pojma da li sam spominjao ranije ali sad mi opet pade na pamet film koji sam nedavno pogledao u bioskopu The Boy (kod nas preveden kao Dete zla) i da ga pohvalim da me je izuzetno prijatno iznenadio.
Jeste klise horor, ali ima par vrlo duhovitih scena i interesantno je razresenje price.

Uz odlican odabir, po meni veoma privlacne, glumice Lauren Cohan za glavnu ulogu, za koju ranije do sada nisam znao. Steta sto nije imala neke vece i zapazenije uloge do sada u malo boljim filmovima, vec ima 34 godine.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/04/2016 : 17:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Hail, Caesar!

Vrlo zabavan i nadasve nostalgican film brace Coen.

Pefidan humor, fantasticna scenografija.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page
Page: of 584 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000