najnovije izdanje strip burze u subotu 16.4.od 11h. ako nas vrijeme posluzi biti ce to prva burza na otvorenom s rostiljem kao posebnim programom. svi ste dobro dosli! adresa ista,Radnicka cesta 22a
Velike pohvale organizatorima na trudu! Nakon ovih 4-5 okupljanja mogu reći svaka čast... ugodna atmosfera, poznata lica, čavrljanje o stripovima, poneka sitnica za kupiti... u stvari, tako nekako su izgledala druženja stripofila u stara vremena.
Razgovori ugodni naroda stripofilskog. Gospođi Skoj () sve pohvale na dvobojnim Batmanima, s kojima se odlično sljubila Dinova (ili čija već) rakija.
Pa se grickalo i pijuckalo, drvilo o svemu i svačemu, upoznalo još neke zanimljive ljude, predalo par stripova za neke forumaše a nešto sitno i kupilo, isključivo iz nostalgije.
Da Dina ne razočaram, bilo je vrlo ugodno, pozitiva, zajebancija i sve to, vidim ose 14. svibnja.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Da je bilo više nas desničara i razgovor bi bio zanimljiviji, ovako samo ja kontra sviju. Inače bilo zabavno i nasmijano kao uvijek. Još da Slovenci nisu dofurali klopu pojeli bi se svi kolači, a ovako ostalo za slijedeće druženje. Valjda je žena stavila dovoljno konzervansa.
hvala svima na dolasku.skojevki na batmanima,slovencima na krumpirusama.....standardno zabavno.ovo je sigurno jedan od nacina kako pomoci hr strip sceni,maknite se s kompjutora i dodjite uzivo razglabati o stripu,svadjati se u vezi stripa,kupovati stripove,crtati stripove,poklanjati stripove,razmjenjivati stripove.....kad god hocete i koliko god vas ima,prostorije strip foruma su bas zato i zbog toga otvorene.iduce druzenje, ovaj put sigurno uz rostilj, zakazujemo na CRŠ subotu 14.5.znaci zagrijavanje uz rostilj od 11 do 15 na burzi a poslije svi mrš na CRŠ!!
Kao što spomenuše i drugi prije mene, bilo je dobro ove subote. Ponuda ića i pića je bila izdašna, svi su se mogli ogrebati za Sky colu, čips, smoki, slani mix, odlične batman kolačiće od gospođe ivi skoj , a netko je kupio i datulje.
A bilo je i stripova .
---------- Trenutačno se sluša: The Brothers Four - Greenfields
Evo i ja se pridružujem slovenačkom timu, i dolazimo u posjet :) bit če pored svega opet i KRUMPIRUŠA :) Javljam svima, koji imaju osvojene aukcije kod mene, da cu biti tamo od 11h-13h a možda i dulje, pa da dođu preuzeti, jer na CRŠ neću iči..
Evo i ja se pridružujem slovenačkom timu, i dolazimo u posjet :) bit če pored svega opet i KRUMPIRUŠA :) Javljam svima, koji imaju osvojene aukcije kod mene, da cu biti tamo od 11h-13h a možda i dulje, pa da dođu preuzeti, jer na CRŠ neću iči..
Vidimo se! LP Dare (TomDar)
krumpiruša sad već postaje tradicija.neizbježan dio svake burze.stripovi i krumpiruša idealna kombinacija.
najposjećenija burza do sada.vjerojatno zahvaljujući CRŠu i Slovencima koji su došli u velikom broju.hvala svima na posjeti,kolačima,pitama,sokovima,hrpi dobrih i povoljnih stripova.burza je dobila međunarodni karakter s tim da su Slovenci postali većina iduće druženje zakazujemo za 18.6.
Strip forum vas poziva na najnovije izdanje burze stripova u svojim prostorijama.subota 18.6. standardno od 11 sati. uz uobičajeno udarnički slovensko-hrvatski prodavački tim ovaj put imamo i predstavljanje zagrebačkoj publici najnovijeg izdanja Strip foruma.riječ je o Čudnovatim zgodama Šegrta Hlapića.strip verziju poznate bajke Ivane Brlić Mažuranić u adaptaciji Davora Špišića tekst i Igora B Vilagoša crtež.promo cijena s 20% posto popusta, potpisivanje i crtanje od strane Igora B Vilagoša,druženje i ćaskanje uz stripovske teme,kolačići,sokići,rakijica,krumpiruša i tona stripova novih i starih. povećali smo broj stolova za izlaganje tako da poziv za sve koji se žele nečeg riješiti,nešto prodati ili pokloniti još uvijek stoji.cijena štanda 0,00 kn. vidimo se!!