Ostavljen kao novorođenče u kanti za smeće, Juan Solo započinje svoj život u ne baš idealnim uvjetima. Posvojio ga je Pola Litre, patuljak transvestit, a djetinjstvo provodi učeći kako preživjeti u slamovima nasilnoga velegrada, svjedocima svoga rođenja. Bez trunke morala i savjesti, on neće oklijevati počiniti najgore i proliti krv za uspon u najviše redove organiziranog kriminala...
Kolorka 51 • Juan Solo • 224 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Alexandro Jodorowsky • Crtež Georges Bess • Prijevod Matija Sinković • Lektura i redaktura Aleksandar Gucunski • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 20.4.2016. • Cijena 220 Kn
Dobar je, čitao sam engliš verziju, stvarno brije na puno moralnih i graničnih pitanja i to dosta efektno Iako nisu sadržajno isti po temi svrstao bi to nekako kao da je prebacio moralna pitanja svojih filmova El Topo pa i Fando y Lis na papirni strip medij, nalazim dosta tu poveznica, samo su neka pitanja jasnije i razložnije postavljena ....
sve bi bilo ovde u redu, da Jodo nije odlepio na kraju treceg albuma, to je taj neki deo gde noseci lik ima pad. inace strip ima smisla, zavrsni album mozda i najbolji.
sve bi bilo ovde u redu, da Jodo nije odlepio na kraju treceg albuma, to je taj neki deo gde noseci lik ima pad. inace strip ima smisla, zavrsni album mozda i najbolji.
Fenomenalan strip, totalno ludilo i na kraju iskupljenje.Ne znam koji deo ti se cini kao pad ali mene je drzao do kraja.Besov crtez fenomenalan
Fenomenalan strip, totalno ludilo i na kraju iskupljenje.Ne znam koji deo ti se cini kao pad ali mene je drzao do kraja.Besov crtez fenomenalan
pa brate, pise ti u mom postu . izgubio si se ko Jodo Hodo Zodo
pa brate, pise ti u mom postu . izgubio si se ko Jodo Hodo Zodo