Poll Question:
... odnosno imali nedozvoljen fizički odnos izvan matične veze?
Budući da je ovo forum kojeg posjećuju pretežno muški (čast iznimkama), ujedno je i odlično mjesto za postaviti ovo pitanje. Dakle, jeste li ikada prevarili curu odnosno ženu? Da vidimo što će poll pokazati. Ajde, anonimno i iskreno.
Četvrta opcija je tu da vas podsjeti na preplanule turistikinje na plažama, koje samo čekaju...
Choices:
Jesam.
Nisam.
Bio sam u prilici, ali nisam.
Da imam priliku sa dobrim komadom, prevario bih.
Svoju suprugu nisam i nikada ne bih prevario. Ne znam kako bih svojoj dvojici sinova pogledao u oči, naravno i njoj.. Ako si već zasnovao obitelj - onda se brižno i iskreno odnosi prema njoj, gaji je i njeguj, pa ćeš imati unuke jednog dana. Sve drugo vodi u razdor braka i djece, koja završe ili na jednoj ili na drugoj strani, nebitno je, ali rušiš sklad. Obitelj je za mene najveće i najsigurnije utočište. Pa svi smo u njoj odrasli. A porastom modernih pošasti i, između ostalog, nevjere i sličnih grijeha, obitelj se sve više i više razara. Veza prije braka i prevara? Nisam nikada prevario ni bivše partnerice. To je jedan model kako ćeš se ponašati i u braku. Kloni se čovjeka koji nije vjeran curi, prijateljstvu, braku. Bar ja tako mislim.
Ne valja ti poll. Fali opcija za gayčine. Nećemo diskrimanicije
Namjerno sam ih izostavio. Muško-muško je drugačija dinamika veze. Hetero muški dosta puta varaju jer žene "boli glava". Gayevi imaju tu prednost da jih manje puta boli glava.
Nikad. Jer, ako dođe do toga onda veza ne funkcionira i treba je prekinuti, jer čemu održavati laž.
Da sam to napravio, osjećao bih se kao govno, užasno bi me mučila savjest i smjesta bih joj sve priznao.
Jednom je jedan kolega s faksa još dok smo studirali istovremeno hodao s dvije cure, pa je između spojeva jurio kući da se istušira i presvuče. I onda se još, što ga je u mojim očima potpuno srozalo, išao s tim svima hvaliti.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Jesam,puno puta,sa različitim ženama. Razlog nije taj da u vezi nešto neštima,nego mi je to očito u krvi. Kad god vidim žensko koje mi se sviđa nemogu,a da to ne učinim ako ima ikakvih izgleda za to. Volim raznolikost,a ne monotoniju i to je jače od mene. Ako ima onih koji se prepoznaju u ovakvom opisu-shvatit će me,a oni ostali će me vjerojatno osuđivati. Ali to me baš puno nedira... Takav sam i šta ja tu mogu... S tim da nikad nijednu nisam natjerao da bude samnom i nehvalim se sa time,jer volim mir,a bilo je tu i udanih žena... Eto...
Jednom je jedan kolega s faksa još dok smo studirali istovremeno hodao s dvije cure, pa je između spojeva jurio kući da se istušira i presvuče. I onda se još, što ga je u mojim očima potpuno srozalo, išao s tim svima hvaliti.
To mi podjsetilo na jednog frenda koji je za vrijeme dok je bio u srednjoj skoli istovremeno hodao sa 2-3 cure, a da one nisu znale za to. Pa je trebao paziti gdje bi se s kojom dobio i u koje vrijeme. Nikada mi nije bilo jasno kako mu se dalo i nije li mu bilo to ... previse zivcano, plus dosta je pio tada i bio nasilan, no danas je porodicni covjek i dosta mu je jedna zena, ima kcerku, sasvim se promjenio. Life is strange ...
Ontopic, nisam ni ne bih zelio. Prilike su samo to ... prilike. Neka, i goodbye.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ne valja ti poll. Fali opcija za gayčine. Nećemo diskrimanicije
Namjerno sam ih izostavio. Muško-muško je drugačija dinamika veze. Hetero muški dosta puta varaju jer žene "boli glava". Gayevi imaju tu prednost da jih manje puta boli glava.
Uglavnom, ovdje nas zanima odnos muški-žena.
Ovo je diskriminacija na osnovu sexualne orijentacije!
To mi podjsetilo na jednog frenda koji je za vrijeme dok je bio u srednjoj skoli istovremeno hodao sa 2-3 cure, a da one nisu znale za to. Pa je trebao paziti gdje bi se s kojom dobio i u koje vrijeme. Nikada mi nije bilo jasno kako mu se dalo i nije li mu bilo to ... previse zivcano, plus dosta je pio tada i bio nasilan, no danas je porodicni covjek i dosta mu je jedna zena, ima kcerku, sasvim se promjenio. Life is strange ...
Ontopic, nisam ni ne bih zelio. Prilike su samo to ... prilike. Neka, i goodbye.