ma-ma! kad sam proshle godine chuo da tje Darwyn Cooke raditi adaptacije Parkera(nije ken:) za IDW, prvo shto sam pomislio je bilo - zali boze talenta potroshenog na glupe knjishke adaptacije. juche sam overio prvih par strana na komikbukrisorsiz i isekao se ko zmaj kad sam video na shta to lichi...
jeste dekompresovano do bola ali mamice - kako ovo LICHI!
ja, ovo sam odavno preorderovao jer znam da on dobro ilustraira narocito posto ovo nije superheroji,,znaci jos bolje [za mene]. Vidio sam bio prije koji mjesec neke nacrtane stranice njegove [sad ne znam dje su jer ih neko izgleda izbrisao sa neta] i...kako znam ovo bi trbealo da budu knjige manjeg formata ?? jer je izgleda taj pisac tako htjeo ali nisam siguran...ipak ovo mislim da treba biti ok stvar
Cooke je nacrtao Jonah Hex #33 vrlo lijepo i sad je poceo ili ce poceti da radi na specijalnom broju #50 Jonah Hex [mozda specijal od 50 do 100 stranica]...od Hexa samo kupujem brojeve nacrtane od Jordi Berneta i od Cooka [samo #33 do sada]...
Cooke je nacrtao Jonah Hex #33 vrlo lijepo i sad je poceo ili ce poceti da radi na specijalnom broju #50 Jonah Hex [mozda specijal od 50 do 100 stranica]...od Hexa samo kupujem brojeve nacrtane od Jordi Berneta i od Cooka [samo #33 do sada]...
Greshish, dosta najboljih epizoda nisu radila ova dvojica. Sveukupno mi je ovaj Jonah Hex mozhda i najbolji serijal koji trenutno izlazi, mozhda je bilo dve-tri slabije epizode od 40tak, to je ipak fascinantno.