forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1214

RadioClash
Senior Member

Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts

Member since 20/11/2015

Posted - 19/05/2016 : 23:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send RadioClash a Private Message  Reply with Quote
Da mi je neko pokazao ovo i rekao da je to Zagor, ja mu ne bih vjerovao

"Gambare Gambare Senpai"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 20/05/2016 : 01:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Umjetnika ima svakakvih kao i citatelja.
Netko svoj temperament krije neko ga ispoljava ispadima bijesa pismeno ili usmeno, zasto bi zamjerili Zeljku Ferriju sto reagira burno na Bureta!
Pa svi smo razlicitog karaktera, kao da su svi umjetnici iz povijesti bili trantincice i mimozice, pa ima ih i onih sa pulsom.
Ja clana ne znam, ali vidi se cak i izva
n solarnog sustava da je bar autorov crtez cisci i "harmonicniji" od razvikanog i vjerojatno "demodé" crtaca.
Toliko ste procitali stripova i ne prepoznati linije na pragu starih majstora stripa kojeg volimo, onda tad stvarno ne znam sta bih vam preporucio, mozda termin u poliklinici "svjetlost".
Ali ako ste clana uzeli na zub i malo ga "prckate" kao sto ste Tellera svojedobno zbog neobicnog svjetonazora prema stripu i kako kojega clana zbog svog drugacijeg "zivotnog pulsa", onda stvarno promijenite takt prema ljudima.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/05/2016 : 04:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
A vidi Zagora koje podočnjake ima, kao da se svakodnevno budi u ovo doba.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 20/05/2016 : 08:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

A vidi Zagora koje podočnjake ima, kao da se svakodnevno budi u ovo doba.

Kakve tek onda ima Robson sa Railroada!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/05/2016 : 08:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Volim umjetnike, ali svaka ljubav ima svoje granice! Drago mi je sto je Colombi bio samo specijalni gost na Zagoru.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/05/2016 : 08:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
U čemu je razlika kad ga netko drugi crta pa bez košulje ne biste "nikad" shvatili tko je Zagor ili kad Ferri crta određeni tip likova isto kao Zagora pa opet bez košulje ga se ne može prepoznati?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 20/05/2016 : 09:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Zar je grijeh reć da je ovaj ispod Zagor loš?

http://1.bp.blogspot.com/-7h9pWTwVyXw/VTNhbD2oQ1I/AAAAAAAAZYo/LcOE8jfYoto/s1600/cc2.png
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 20/05/2016 : 09:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Nisam ja ljut na Buratinija uopste. Upoznao sam coveka i on je jedan iskreni sanjalica i zaista voli Zagora. Nisam stekao utisak da je neki kvarni cikica koji te laze dok te gleda u oci.
Mislim da je Buratini iskren i vidi se da zaista voli Zagora.
I on se tu malo sta pita u vezi novih crtaca. On moze da predlozi, da lobira..a oni iznad njega odlucuju.
Meni je krivo sto se eto ovakav gore crtez dopusta da se objavi (samo zato sto je crtac radio u SBE...a zivo me zanima da li bi prosao kao crtac Zagora sa ovim crtezima kad bi konkurisao kao novi crtac, PA NE BI!)
I ako vam je ovo najbolji crtez Zagora, onda stvarno ne znam sta da vam kazem.
Nacicu ja svoj crtez Zagora kad sam ga crtao sa 10 godina i stavicu ga ovde pa da vidite to remek delo! To je bre moj nekadasnji stil bio!

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/05/2016 : 09:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Sad mi pade na pamet koliko je raja nepravedna prema Donatelliju. Sve nešto "kralj", "car", "neponovljiv", "čista emocija","pravi duh zlatnog doba" a niko njega ne precrtava .

Khm, meni nije nista od toga.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 20/05/2016 : 09:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
A sto se tice postovanja likova od strane crtaca.
Zagor nije lik kao Tex pa da moze da se izredja gomila razlicitih crtaca svaki sa svojim stilom! Zagor je specifican strip junak i osnove se moraju ispostovati.
Da li ste primetili glumce koji su igrali Supermena? VECINA njih imaju slicne crte lica! Od Rivsa pa do najnovijeg Henrija Kavila!
Pa zamislite da su izabrali nekog glumca koji odudara u liku? Svarcenegera na primer??? Na sta bi to licilo?? E TO znaju producenti i kasting koji biraju glumce! POSTUJU LIK I DELO tvorca Supermena i drze se toga! Nikolas Kejdz je zamalo dobio ulogu Supermena! Zamislite na sta bi to licilo! Ko bi gledao takvog Supermena??
A sta rade neki crtaci Zagora?? Zabole ih bas i crtaju Zagora kako su ga oni zamislili! E pa druze NE MOZE to tako. NE MOZE Zagor da bude poluraspadnuti zombi! NE MOZE Zagor da bude kromanjonac Java iz Marti Misterije! NE MOZE Zagor da bude Hulk na lijani!
Ebe mi se za crtacev poseban stil, ima da postuje Ferrija i Zagora.

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 20/05/2016 : 09:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
E OVO danas rade neki crtaci sa Zagorom. To jednostavno NE IDE! Nije ni cudo sto je opao broj fanova.

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 20/05/2016 : 09:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RadioClash

Da mi je neko pokazao ovo i rekao da je to Zagor, ja mu ne bih vjerovao

A ovaj gore Zagor mi vise lici na ovog dole Zagora

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 20/05/2016 : 11:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Poštujem Ferrija i sve što je postigao u životu, ali da sam čitao samo njegov opus, ne bih nikad zavolio Zagora. Jednostavno, njegov mi je stil uvijek bio odbojan.

Drago mi je da ima toliko ljudi koji vole Ferrijev rad i hvala mu na svemu, ali ja bih rađe čitao Andreuccija, Marcella, Kerca, Della Monicu, Dottija, Laurentija, D'Arcangela, itd.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins

Edited by - Mr. Bushido on 20/05/2016 11:35:10
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/05/2016 : 14:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Zar je grijeh reć da je ovaj ispod Zagor loš?

http://1.bp.blogspot.com/-7h9pWTwVyXw/VTNhbD2oQ1I/AAAAAAAAZYo/LcOE8jfYoto/s1600/cc2.png

Naravno da je grijeh, čovjek ima svoj vlastiti stil crtanja i mi moramo biti sretni što ga je podijelio s nama.

Go to Top of Page

mesar
Junior Member

408 Posts

Member since 27/04/2015

Posted - 20/05/2016 : 17:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mesar a Private Message  Reply with Quote
Ja bi bio sretniji,da ga nije podijelio sa nama..nočna mora.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/05/2016 : 17:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ma i ja također, ono je bio sarkazam.

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 20/05/2016 : 18:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Poštujem Ferrija i sve što je postigao u životu, ali da sam čitao samo njegov opus, ne bih nikad zavolio Zagora. Jednostavno, njegov mi je stil uvijek bio odbojan.

Drago mi je da ima toliko ljudi koji vole Ferrijev rad i hvala mu na svemu, ali ja bih rađe čitao Andreuccija, Marcella, Kerca, Della Monicu, Dottija, Laurentija, D'Arcangela, itd.

ukusi
ovi navedeni nisu "losi" ali jedan je ,Ferrijev!!!!

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/05/2016 : 18:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Colombi je jedan od najboljih crtača koji su radili na Zagoru i prava je misterija kako je uopće došlo do toga. Od ljudi od kojim možeš čuti da i zadnji Rubini nije dobar kao prvi niti ne očekujem drukčiju reakciju.

jebiga,ne triba bacati dobre crtače pred zagorovce.
oni očekuju ferrija i njegove loše kopije.
Colombi je strava(u pozitivnom smialu)crtač!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

nellesky
Junior Member

412 Posts

Member since 25/08/2009

Posted - 20/05/2016 : 19:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nellesky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Volim umjetnike, ali svaka ljubav ima svoje granice! Drago mi je sto je Colombi bio samo specijalni gost na Zagoru.

A da su Kordej ili Pratt bili gosti vjerujem da bi od većine bili popljuvani uz obrazloženje da su diletanti.

Edited by - nellesky on 20/05/2016 20:00:02
Go to Top of Page

nellesky
Junior Member

412 Posts

Member since 25/08/2009

Posted - 20/05/2016 : 20:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send nellesky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Deers

Colombi je jedan od najboljih crtača koji su radili na Zagoru i prava je misterija kako je uopće došlo do toga. Od ljudi od kojim možeš čuti da i zadnji Rubini nije dobar kao prvi niti ne očekujem drukčiju reakciju.

jebiga,ne triba bacati dobre crtače pred zagorovce.
oni očekuju ferrija i njegove loše kopije.
Colombi je strava(u pozitivnom smialu)crtač!

Toricelli je B.O.G!

Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 20/05/2016 : 23:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
Krasno nacrtana Zagorova čizma (hoću reći i stopalo, koje definira čizmu u ovom položaju). Podsjeća me više na križanca kovačkog i postolarskog nakovnja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/05/2016 : 00:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ne znam za vas ali po 7 dana citam op zagor sa 250 stranica
svaka cast zagore brate ali znas biti naporan

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

nellesky
Junior Member

412 Posts

Member since 25/08/2009

Posted - 21/05/2016 : 00:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send nellesky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mogorovic

Krasno nacrtana Zagorova čizma (hoću reći i stopalo, koje definira čizmu u ovom položaju). Podsjeća me više na križanca kovačkog i postolarskog nakovnja!

Ali to je najnoviji Toricelli.Tradicija. Pogubio se totalno. Lijevi kadar kao da je kopirao Gambu,a desni(Zagorova lijeva ruka)Donatelli.A grba?

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/05/2016 : 01:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nellesky
A grba?

To mu od onih konjskih proteina.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 21/05/2016 : 01:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Da, nazalost slab je Torricelli u novoj Zagor prici. Iskreno, mislim da on nikad nije imao neku vrhunsko nacrtanu epizodu Zagora, cak ni onaj njegov Gigant mi nije vrhunski. Uvijek mi nesto fali kod njega, preplasticni su mu likovi, nije 100% uvjerljivo.

Go to Top of Page
Page: of 1214 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.54 seconds. Snitz Forums 2000