Požuri Dods sa aktuelnom turom! Iz insajderskih izvora strip mafije stiže dojava da je extra broj 260 za koji dan rasprodan, a zatim će ga biti samo još na aukcijama, al' po min. 70-ak kuna! Valjda zbog toga što je za 2-3 mm kraći od standarda.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Požuri Dods sa aktuelnom turom! Iz insajderskih izvora strip mafije stiže dojava da je extra broj 260 za koji dan rasprodan, a zatim će ga biti samo još na aukcijama, al' po min. 70-ak kuna! Valjda zbog toga što je za 2-3 mm kraći od standarda.
Mislim da ću riskirati i pričekati još nekoliko dana. A ako se slučajno rasproda nema brige, kod careva se uvijek može nabaviti povoljno.
Jest' vala, u pravu si! Zaboravih ja potpuno na careve. Ma čak da i oni ne budu imali, ja izdvajam jedan svoj primjerak za forumaša godine u momentu, i to s ponosom.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
I sada nakon toliko godina Ludens nam ponovo omogućava da kupujemo te iste epizode, možda nismo ni svjesni koliko ova edicija vrijedi bez obzira ne neke slabije priče.
I sada nakon toliko godina Ludens nam ponovo omogućava da kupujemo te iste epizode, možda nismo ni svjesni koliko ova edicija vrijedi bez obzira ne neke slabije priče.
Meni je ovo najdraža edicija od svega što izlazi
i meni, i meni...da nema MALOG RENDŽERA!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ja sam ovaj put još brži od njega jer sam ga kupio jučer u SNK. Slijedeći broj Vatrena voda je stvarno legendaran zbog one naslovnice gdje indijanac ležećki poteže brlju, najsmiješnija Ferrijeva naslovnica ikada.
Ja sam ovaj put još brži od njega jer sam ga kupio jučer u SNK. Slijedeći broj Vatrena voda je stvarno legendaran zbog one naslovnice gdje indijanac ležećki poteže brlju, najsmiješnija Ferrijeva naslovnica ikada.
Eh.. ali sam naglasio "na kioscima". Usput, ako si duboko uvukao u dzep mogao bi postaviti u pripadajucoj temi
kladim se da je Duke Zill među pet najbržih kupaca Zagora na kioscima. I odmah pročita
Daleko od toga da sam najbrži, ali volim odmah kupiti kad se ne mogu dočekati. A najčešće čitam prije spavanja na miru, bez ometanja. Mislim da sam samo jednom dok sam bio na faksu pročitao drugi dan, jer sam učio do kasno pa nisam stigao taj dan pročitati.
kladim se da je Duke Zill među pet najbržih kupaca Zagora na kioscima. I odmah pročita
Daleko od toga da sam najbrži, ali volim odmah kupiti kad se ne mogu dočekati. Kad sam u ZG naravno da se zaletim do SNK, ali 95% kupujem na kiosku. A najčešće čitam prije spavanja na miru, bez ometanja. Mislim da sam samo jednom dok sam bio na faksu pročitao drugi dan, jer sam učio do kasno pa nisam stigao taj dan pročitati.
Koga briga jel ti strip na polici ili odložen uz wc-školjku čeka na čitanje za vrijeme ispražnjenja tjelesine. Napiši nešto suvislo o stripu, npr.: dobra, iako već viđena priča o Zagoru koji fingira smrt i uskrsnuće da bi lakše kaznio zločinačku paravojsku sastavljenu ovaj put od Indijanaca, s ranim Toriccellijem koji podsjeća na Ferrija. Jedva čekam Ratnika Pequota.