forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ratko Dragaš, dobrotvor ili prevarant ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/05/2016 : 21:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ovo mi se čini prilično bizarna situacija. Najprije Ratka gadno proklinješ, onda ostavljaš mogućnost da je i dobrotvor, ako baš ne svima onda nekima, uz otvorenu mogućnost da je on koristio tvoj nick za određene (zagonetne) stvari koje u najmanju ruku nisu poštene a možda ni legalne, što bi značilo da i ti u svemu imaš putra na glavi i da nisi čist, ali je on ipak prevarant i zaslužuje ono proklinjanje.

Zapravo, ispada da bi sve bilo u najboljem redu da on nije odmaglio s parama i ostavio te na cjedilu. Jer, pretpostavljam da si i ti imao nekakve koristi od tog posuđivanja lozinki (u jednom razgovoru neki dan spomenuto mi je dogovorno bidanje Ratkovih aukcija), ili je pak sve bilo iz čistog altruizma i pomaganja kumu i prijatelju.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/05/2016 : 21:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Ginko,izašao je i Dumb and dumber too ako nisi upućen...

Wtf?
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 23/05/2016 : 21:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Zapravo, ispada da bi sve bilo u najboljem redu da on nije odmaglio s parama i ostavio te na cjedilu. Jer, pretpostavljam da si i ti imao nekakve koristi od tog posuđivanja lozinki (u jednom razgovoru neki dan spomenuto mi je dogovorno bidanje Ratkovih aukcija), ili je pak sve bilo iz čistog altruizma i pomaganja kumu i prijatelju.

Naravno da je bilo dogovorenog bidanja i namještanja cijena.

Zapravo, potpuno mi je šokantno da su ovdje dvojica priznala da su svoj nick dali na korištenje trećoj osobi.
Meni je to za trenutni permaban! Zauvijek adio!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 23/05/2016 : 21:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ginko

Eto, nakon više od 5 godina prepucavanja završilo je krivičnim prijavama. Nitko me u životu nije više preveslao od "dobrotvora " Ratka Dragaša.

Ginko, tek sad vidim da si ovo napisao još pre 3 meseca.
Pa ako te već 5 godina zavlači za (pretpostavljam) davno prodan(e) komplet(e) ZS/LMS, što si tek sad raskrstio s njim?
Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 23/05/2016 : 22:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo mi se čini prilično bizarna situacija. Najprije Ratka gadno proklinješ, onda ostavljaš mogućnost da je i dobrotvor, ako baš ne svima onda nekima, uz otvorenu mogućnost da je on koristio tvoj nick za određene (zagonetne) stvari koje u najmanju ruku nisu poštene a možda ni legalne, što bi značilo da i ti u svemu imaš putra na glavi i da nisi čist, ali je on ipak prevarant i zaslužuje ono proklinjanje.

Ma odlično ! Baš si me razočarao. U saznanju dana 14.05. da su mi prijatelji Slovenci pokradeni , kolege i poznanici iz Zagreba isto, te saznanja u utorak 17.05. dopodne što mi je majka doživjela moždani udar (tome je sigurno pridonijelo to što je 2 dana prije čula obujam prijevare i briga za sina) volio bi čuti nekoga tko ne bi proklinjao čovjeka, krivca za te događaje. Što sam onda trebao staviti u naslov teme po vašem ? Jesam li trebao bez obzira na sve ići ga potražiti, i razbiti mu gubicu ? Nisu svi prošli kao manjina, moram li to ponavljati po tko zna koji put ? Svoj naum sam proveo, skrenuo sam pozornost na prijevare. Vjeruj da to njega boli više od bilo kojeg udarca. A iskreno mene boli tako jako ona stvar što određeni pametnjakovići misle, govore, ogovaraju, pretpostavljaju. Vjerojatno neću moći spavati od toga . Kad to sve čovjek razmisli, možda je bilo bolje šutjeti kao i većina prevarenih, pa neka ih se dere ko ovce, bolje nisu ni zaslužili. Dajem vam informaciju sa kojom sam zauvijek prekrižio svoga „kuma „ a Dina i mene bi stavili na križ radi naivnosti , nikako dobiti. Žalosno i bijedno. A što se tiče dogovorenog bidavanja aukcija, ako to malo bolje popratite, radilo je hrpa ljudi (ako mislite da nije, onda ste naivniji od mene). Ako te baš zanima , zahvaljujući ocu imam dovoljno novaca za dva života. No, takve stvari se ne govore, jer te odmah oderu razni preprodavači, prodavači i tzv.kolege. Nije mi potrebno spletkariti, varati, muljati kao nekim pojedincima a toga u ovom svijetu stripa ima jako puno (naravno i ne samo u njemu). Volim pomagati, cijenim zarađeni novac ali ne volim kad me se zajebe. Tada sam vrlo neugodan što dotični i zna. Mene je sa Ratkom spojila isključivo ljubav prema stripu, i to što on i žena kao i mi nismo mogli imati djece . Kasnije je ipak čudom dobio sina. Ni ja nisam imao problema sa njim dok nisam 2009.g. rekao što sve imam. Nisam samo kolekcionar stripova, nego i oružja. Kad čitate postove, čitajte i malo razmislite. Probajte se staviti u kožu prevarenih. U jednom je izneseno sve što mene tišti. Ginko je svoje zasada rekao. I tako je svrha teme otišla u klinac. A pojedinci mogu i ne moraju da se ugrizu za „dupe“ od muke.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 23/05/2016 : 23:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Bezveze da se o ovome toliko razglaba a još nije utvrđeno ko je zapravo nacrtao Indijanca na konju.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 24/05/2016 : 00:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Sorry ljudi, al' mene ovdje ništa više ne čudi, ne iznenađuje, a u međuvremenu ne može ni potresti.
Ovo oko nickova, lozinki, te posuđivanja istih za aukcije (tko je čiji koristio, koliko puta i s kakvom god namjerom) vam sve više prelazi u komediju i predstavu zapetljavanja.
U par navrata se nešto nagovjesti pa stane. Jedan se osjeti prozvan, iako neimenovan, uskoči poluklizećim startom, pa se ipak povuče. Slijedećem se indirektno zaprijeti pa tako "začepe usta" (?) itd., itd.
Čitaocu kao da se smišljeno daje dojam da je u te prijevare upetljano i više ljudi nego što slute, pa i mnogi iz redova još aktivnih ("poznatih") prodavača, ali, naravno, nitko nema pravo saznati tko konkretno niti u kojem obliku. Dočaran je i dojam da se ne čeka samo javljanje ponekog dodatno oštećenoga, nego još i ponekog prevaranta koji je koristio tuđe nickove. Naravno, eno poneki samo čeka da se konačno smije javiti?
A uz sve to povremeni dodatak: "Ma ne, nije tako kako misliš/mislite", a pokrenuta lavina kotrlja se sve snažnije, postaje sve šira i prijeti zatrpati više od samo dvojice-trojice.

Zaključio bih još nešto.
Nakon svega ovdje napisanog mrlja ne ostaje isključivo na Ratku (za njegova djela se najkasnije sada kao "zna") nego i na svima onima koji su prozivali, krenuli prozivati ili bili prozivani, pa se kao predomislili.
Nagazi li se samo jednom nogom u g*v*o, smrdi se već dovoljno da te ljudi zaobilaze.

Nek' vam je sa srećom, perite se kako znate...

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 24/05/2016 : 00:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Bezveze da se o ovome toliko razglaba a još nije utvrđeno ko je zapravo nacrtao Indijanca na konju.

je. i meni sve više sliči na hrapa story gone terribly wrong.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/05/2016 : 00:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma odlično ! Baš si me razočarao. U saznanju dana 14.05. da su mi prijatelji Slovenci pokradeni , kolege i poznanici iz Zagreba isto, te saznanja u utorak 17.05. dopodne što mi je majka doživjela moždani udar (tome je sigurno pridonijelo to što je 2 dana prije čula obujam prijevare i briga za sina) volio bi čuti nekoga tko ne bi proklinjao čovjeka, krivca za te događaje. Što sam onda trebao staviti u naslov teme po vašem ? Jesam li trebao bez obzira na sve ići ga potražiti, i razbiti mu gubicu ? Nisu svi prošli kao manjina, moram li to ponavljati po tko zna koji put ? Svoj naum sam proveo, skrenuo sam pozornost na prijevare. Vjeruj da to njega boli više od bilo kojeg udarca. A iskreno mene boli tako jako ona stvar što određeni pametnjakovići misle, govore, ogovaraju, pretpostavljaju. Vjerojatno neću moći spavati od toga . Kad to sve čovjek razmisli, možda je bilo bolje šutjeti kao i većina prevarenih, pa neka ih se dere ko ovce, bolje nisu ni zaslužili. Dajem vam informaciju sa kojom sam zauvijek prekrižio svoga „kuma „ a Dina i mene bi stavili na križ radi naivnosti , nikako dobiti. Žalosno i bijedno. A što se tiče dogovorenog bidavanja aukcija, ako to malo bolje popratite, radilo je hrpa ljudi (ako mislite da nije, onda ste naivniji od mene). Ako te baš zanima , zahvaljujući ocu imam dovoljno novaca za dva života. No, takve stvari se ne govore, jer te odmah oderu razni preprodavači, prodavači i tzv.kolege. Nije mi potrebno spletkariti, varati, muljati kao nekim pojedincima a toga u ovom svijetu stripa ima jako puno (naravno i ne samo u njemu). Volim pomagati, cijenim zarađeni novac ali ne volim kad me se zajebe. Tada sam vrlo neugodan što dotični i zna. Mene je sa Ratkom spojila isključivo ljubav prema stripu, i to što on i žena kao i mi nismo mogli imati djece . Kasnije je ipak čudom dobio sina. Ni ja nisam imao problema sa njim dok nisam 2009.g. rekao što sve imam. Nisam samo kolekcionar stripova, nego i oružja. Kad čitate postove, čitajte i malo razmislite. Probajte se staviti u kožu prevarenih. U jednom je izneseno sve što mene tišti. Ginko je svoje zasada rekao. I tako je svrha teme otišla u klinac. A pojedinci mogu i ne moraju da se ugrizu za „dupe“ od muke.

A što da ti kažem, meni je nerazumljiva i nejasna tvoja kombinacija traženja razumijevanja za gadne stvari koje su ti se dogodile i koje ti se događaju s jedne strane, uz prozivanja nekih drugih forumaša i upozoravanja istih da ti puno znaš i da bi mogao svašta reći s druge strane, pa s treće s vaganjem kome je Ratko dobrotvor a kome prevarant, potom s četvrte to da si i sam posuđivao lozinke uz makar slutnje a možda i saznanja u koje svrhe se koriste (ili o tome uopće nisi vodio računa i nije te zanimalo, u što mi je teško povjerovati), da bi na sve došla tvrdnja da nisi "samo kolekcionar stripova, nego i oružja" te odmah uz to napomena "kad čitate postove, čitajte i malo razmislite".

Eto, ne razumijem kombinaciju traženja razumijevanja i istodobnih upozorenja koja ponekad, kao ovo da si kolekcionar oružja i da treba(mo) razmisliti, zvuče kao prijetnje. Istovremeno tražiš razumijevanje i pišeš nešto što se meni čini kao prijetnja? Ne kužim.

Inače, nikad nisam sudjelovao u aukcijama i ne zalazim na njih, ne znam tko je iza kojeg nicka, a sve što znam o namještanjima, dogovornim bidanjima, duplim i lažnim nickovima i ne znam čemu, čuo sam ud drugih na razgovorima uz kavu.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Nebojša
Starting Member

Serbia
84 Posts

Member since 21/10/2015

Posted - 24/05/2016 : 00:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Nebojša's Homepage  Send Nebojša a Private Message  Reply with Quote
Ginko, pratim temu od početka, i iskreno mi je žao što ti se ovo dogodilo. Pojma nemam kako bih se ja osećao i šta bi uradio. Teško da bih izdržao da lično ne potražim "dobrotvora", ili uzeo kredit da platim ljude koje će ga za mene potražiti...
No, sto ljudi, dvesta sisa, svakom svoje.
Hteo bih da te pitam oko ovoga ... temu si, između ostalog, započeo sa ovim:

quote:

...
Jedino mi nije jasno zašto nitko nije na forumu objavio spletke vezane oko Dragaša. Čega se to svi toliko boje ?
...

I ja sam se odmah zapitao: zašto?
Međutim, ti sada kažeš:

quote:

...
A što se tiče dogovorenog bidavanja aukcija, ako to malo bolje popratite, radilo je hrpa ljudi (ako mislite da nije, onda ste naivniji od mene).
...

Interesuje me, zašto, kada već znaš (govoriš o hrpi ljudi) nisi to ti sam do sada objavio na forumu? Čega se ti bojiš???

Ja bih voleo da znam ko se bavi, ili se bavio tim radnjama. Mislim da nisam jedini.

quote:

...
Savjet svim stripofilima bi bio, pazite s kim imate posla inače ćete puno izgubiti.
...

Dobar je ovo savet, ali bilo bi bolje da čujemo imena ljudi za koje se pouzdano zna da su prevaranti, tkz. "sitni kriminalci", jajare.

Pokrenuo si lavinu, nema stajanja.

the man without fear
Go to Top of Page

Nebojša
Starting Member

Serbia
84 Posts

Member since 21/10/2015

Posted - 24/05/2016 : 01:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Nebojša's Homepage  Send Nebojša a Private Message  Reply with Quote
quote:
... nikad nisam sudjelovao u aukcijama i ne zalazim na njih, ne znam tko je iza kojeg nicka, a sve što znam o namještanjima, dogovornim bidanjima, duplim i lažnim nickovima i ne znam čemu, čuo sam ud drugih na razgovorima uz kavu.

Ops, Johnny, Johnny!
Vatrene kafice

the man without fear
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/05/2016 : 01:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nebojša

quote:
... nikad nisam sudjelovao u aukcijama i ne zalazim na njih, ne znam tko je iza kojeg nicka, a sve što znam o namještanjima, dogovornim bidanjima, duplim i lažnim nickovima i ne znam čemu, čuo sam ud drugih na razgovorima uz kavu.

Ops, Johnny, Johnny!
Vatrene kafice

dobra

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/05/2016 : 01:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ginko, pratim temu od početka, i iskreno mi je žao što ti se ovo dogodilo. Pojma nemam kako bih se ja osećao i šta bi uradio. Teško da bih izdržao da lično ne potražim "dobrotvora", ili uzeo kredit da platim ljude koje će ga za mene potražiti...

quote:

...
Jedino mi nije jasno zašto nitko nije na forumu objavio spletke vezane oko Dragaša. Čega se to svi toliko boje ?
...

Međutim, ti sada kažeš:

quote:

...
A što se tiče dogovorenog bidavanja aukcija, ako to malo bolje popratite, radilo je hrpa ljudi (ako mislite da nije, onda ste naivniji od mene).
...

Interesuje me, zašto, kada već znaš (govoriš o hrpi ljudi) nisi to ti sam do sada objavio na forumu? Čega se ti bojiš???

Ja bih voleo da znam ko se bavi, ili se bavio tim radnjama. Mislim da nisam jedini.

quote:

...
Savjet svim stripofilima bi bio, pazite s kim imate posla inače ćete puno izgubiti.
...

Dobar je ovo savet, ali bilo bi bolje da čujemo imena ljudi za koje se pouzdano zna da su prevaranti, tkz. "sitni kriminalci", jajare.

pregledom aukcija mogu se vidit nabidavanja,ko s kin,kada i oko čega.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Nebojša
Starting Member

Serbia
84 Posts

Member since 21/10/2015

Posted - 24/05/2016 : 01:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Nebojša's Homepage  Send Nebojša a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Naravno, to bi i želeo da vidim.
Ali kada se kažu konkretna imena, a ne da gledam nasumično milion aukcija.

Ovako, lepo sednem ud kaficu i odgledam sve aukcije koje su "dotični" bidali. Zatim (kao Đura u Nadrealistima, Nindza revizori) osetim emotivno olakšanje saznanjem da su krivci pronađeni a "pravda ponovo zadovoljena".

the man without fear
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/05/2016 : 02:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Znači,koliko sam ja shvatio.... Kad je Ratko druge varao i levatio(između ostaloga i dizanjem cijena na aukcijama uz tvoju pomoć) onda je bio brat,kum i dobrotvor,a kada je konačno prevario i tebe onda je postao zločinac
Frende,nekako mi te uopće nije žao i nije me strah to reći pa da u svojoj kolekciji oružja imaš i eskadrilu MIG-ova
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 24/05/2016 : 02:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Nisam ja znao šta se tu dešava ...
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 24/05/2016 : 03:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

pa gdje cu recimo s specimenom kao što si ti komunicirati :)
nisam te dugo zamjećivao u kojoj si li se skeptičkoj skrivao paro paro baš si vrag :)

Guraš nos gdje mu nije mjesto Željka. Sereš kvake, kako bi narod reko.
Vrati se pjevat crkvene u lokalnom zboru i ne smaraj više.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

rivendel
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
53 Posts

Member since 28/11/2004

Posted - 24/05/2016 : 08:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send rivendel a Private Message  Reply with Quote
Televisa presenta.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/05/2016 : 08:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by zeljko

pa gdje cu recimo s specimenom kao što si ti komunicirati :)
nisam te dugo zamjećivao u kojoj si li se skeptičkoj skrivao paro paro baš si vrag :)

Guraš nos gdje mu nije mjesto Željka. Sereš kvake, kako bi narod reko.
Vrati se pjevat crkvene u lokalnom zboru i ne smaraj više.

Get a room vas dvoje:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 24/05/2016 : 09:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
Ime ovog topica se slobodno može promijeniti u: "Ratko Hood i družina botova iz Aukcijske šume".

Uzima bogatima da bi dao potrebitima tj. sebi
Go to Top of Page

dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts

Member since 23/01/2003

Posted - 24/05/2016 : 09:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dino alic an AOL message  Send dino alic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

...
...

Međutim, ti sada kažeš:

quote:

...
...

[quote]Originally posted by ginko

...
...

s obzirom da sam se bezveze upleo u ,,aferu,, oko prebidavanja pozivam teoretičare zavjere i sve koji misle da su prevareni,nabidani ili na bilo koji način oštećeni, neka pregledaju aukcije pod Dino Alić.ako bilo tko misli da je neki strip platio previše odnosno da je namjerno nabidavan neka se slobodno ovdje javno javi.osvojeni strip će zadržati a ja ću mu vratiti novac.pozivam i sve ostale sudionike ovog topica ako imaju viška slobodnog vremena neka pronađu bilo koju aukciju pod imenom Dino Alić da im se čini preplaćena.svakog pronalazača čeka nagradni strip na idućoj burzi stripa 14.6.kao i meet and greet s aukcijskim prevarantom Dinom.aukcije koje je Ratko Dragaš stavljao pod mojim imenom su se događale 2014.godine tako da na taj period posebno obratite pažnju ali pošto sam pod sumnje nagradna igra za one kojima je sve sumnjivo važi za sve moje aukcije
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27621 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/05/2016 : 10:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
možda treba tražiti aukcije pod nikom lastan sa ponudama od dina alića i ostalih šifranata?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/05/2016 : 10:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Znači,koliko sam ja shvatio.... Kad je Ratko druge varao i levatio(između ostaloga i dizanjem cijena na aukcijama uz tvoju pomoć) onda je bio brat,kum i dobrotvor,a kada je konačno prevario i tebe onda je postao zločinac

Ovo stvarno prelazi granice zdravog razuma.
Ginko i Dino Alić mrtvi hladni kažu da su posuđivali nickove?????
Kao Lastan nije koristio nickove za nadbidavane?????
U naslovu je Ratko prevarant i ultimativno đubre, al ga onda brane da ne bi on dizao cijene jer on eto nije takav???????

Dragi Ginko, na Lastanovim prodanim aukcijama, među 20-ak najskupljih prodaja ima najmanje 7-8 aukcija na kojima ste ti i Dino ostavljali ponude, i to ne neke bezveze, nego ponude koje su osvajačima aukcija digle krajnju cijenu.
Možda si stvarno želio te stripove, al ja mislim da nisi.
Jesi li ti dizao cijene, ili je bez tvog znanja Ratko sa tvojim nickom dizao cijene je nebitno.
Neodgovoran si i neozbiljan, i pomogao si u varanju i navlačenju ljudi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27621 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/05/2016 : 10:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
kažu da je prevarijija desetine ljudi za ogromne novce ali kod upotrebljavanja tuđih nikova za dizanje svojih aukcija je podvuka crtu.
pošten neki lopov:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1131 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 24/05/2016 : 10:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
Upotreba tuđeg nicka (bez obzira koji je razlog) bi po meni trebala biti strogo zabranjena i nemilosrodno kažnjavana: permaban sa foruma i zabrana pristupa aukcijama za sve uključene strane (i onaj koji je koristio nick i onaj koji ga je posudio).

Edited by - Wolfman on 24/05/2016 10:18:09
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000