Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 03/06/2016 : 17:14:32
|
Noćas počinje Copa America koja se ove godine igra povodom 100. godišnjice tog natjecanja, i upravo zbog toga će sudjelovati 16 umjesto standardnih 12 reprezentacija. Termin nije baš idealan jer se poklapa sa nadolazećim Eurom pa vjerojatno neće dobiti veću pozornost europskih ljubitelja nogometa.
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12594 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 03/06/2016 : 18:24:43
|
Pred nama je novo izdanje Copa Americe na kojem će Argentina biti jedan od glavnih favorita. S Leom Messijem krenut će po titulu koju čeka još od 1993. godine... Argentina u vrlo snažnom sastavu dolazi na Copa Americu, predvode je Lionel Messi, Sergio Aguero, Gonzalo Higuain i ponovno će kandidirati za titulu. Ovo je prilika za Messija da napokon odvede Argentinu do trofeja. "Argentinska javnost stvara pritisak pričama da Messi u reprezentaciji ne igra dobro kao u Barceloni. Međutim gledao sam ga na mnogim turnirima i natjecanjima te mogu reći kako je uvijek među najboljima i na visokoj razini. Ali da bi bio u skladu s onim što argentinska javnost od njega očekuje, mora osvojiti neku titulu s reprezentacijom", smatra Roque Santa Cruz. Santa Cruz nije u reprezentaciji Paragvaja, ali smatra da njegovi sada već bivši suigrači mogu ući i u borbu za titulu. "Paragvaj je vrlo čvrsta, snažna i požrtvovna reprezentacija. Mislim da je ponovno na onoj razini na kojoj je bio prije nekoliko godina te će opet doći na Copu sanjajući trofej. Argentina s Messijem je uvijek favorit. Brazil ne prolazi kroz dobro razdoblje, ali bez obzira na to ima vrlo dobre igrače. Kolumbija i Čile također kandidiraju zbog kvalitete koju posjeduju." |
|
|
Dermentor
Average Member
Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31110 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 03/06/2016 : 20:17:35
|
Grupa A mi se čini najjača, pratiti ću malo, nije mi nikad Copa bila naročito napeta, volio bi da ne osvoje Brazil i Argentina i to je to! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7729 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 03/06/2016 : 21:32:52
|
ko ima vremena, može bez problema pratiti u copu i euro jer se copa igra u terminimam od 11, 01, 03 sata ujutro dok se euro igra puno ranije, pa će utakmice eura završiti i taman poćinje copa navečer i to onakva kakvu sam uvijek zamišljao da bi trebala biti, sa ekipama i iz sjeverne i centralne amerike u ovom formatu od 16 ekipa...možda je jedino tu haiti višak, i da je umjesto njega honduras, ali nema veze opet pravi format...inače mi je copa jedno od dražih takmičenja, bolja i od eura, ali je ipak neću gledati, jer mi nije još prošla kablovska, a nadao sam se da bi mogla do poćetka, a preko raćunara mi se ne da gledati, dovoljno što moram barsu ćitavu sezonu gledati...nisam ni bosnu gledao ove dvije utakmice jer nije bilo na tv kanalima već samo kablovska... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 03/06/2016 : 21:40:09
|
Za lakšu orijentaciju je stavljeno istočno američko vrijeme (UTC -5) za sve utakmice iako se igra u više vremenskih zona. Kod nas je to 6 sati više, koliko vidim samo dvije utakmice će počinjati u 23 h a sve ostalo između 1 i 4 h. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/06/2016 : 09:53:49
|
Na otvaranju Copa Americe domaćin je poražen od Kolumbije 2:0 golovima Zapate i Rodrigueza. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/06/2016 : 23:28:26
|
Argentina prvu utakmicu na Copa Americi igra u nedjelju protiv Čilea, a nastup Lionela Messija u tom susretu i dalje je pod velikim znakom pitanja... Argentinskog izbornika uoči prvog susreta na ovogodišnjoj Copa Americi najviše brine stanje njegovog glavnog igrača Lionela Messija. Messi ima problema s ozljedom leđa koja ga pati još od posljednjeg pripremnog susreta protiv Hondurasa, nakon njega vraćao se u Španjolsku na suđenje zbog utaje poreza i od tada nije trenirao s momčadi. Nakon povratka iz Španjolske sudjelovao je u dva treninga odvojeno od ostatka reprezentacije i njegov nastup u prvoj utakmici je pod upitnikom. "Mi se nadamo da će moći igrati. Vrlo je vjerojatno da ću o njegovom nastupu odlučiti u posljednji trenutak uoči susreta", rekao je Gerardo Martino. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 05/06/2016 : 10:17:24
|
Noćas u 3 utakmice samo 1 gol, nije se baš usrećio onaj tko je bio budan i pratio. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8181 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/06/2016 : 14:53:53
|
sinoć je jako grmilo izvan zg ja sam to pripisao dočeku koji mu je priredio joe frazier s onim njegovim lijevim krošeom to su bili mečevi s jedne strane meni najdraži, a s druge najveći |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 05/06/2016 : 15:41:19
|
quote: Originally posted by ken2
sinoć je jako grmilo izvan zg ja sam to pripisao dočeku koji mu je priredio joe frazier s onim njegovim lijevim krošeom to su bili mečevi s jedne strane meni najdraži, a s druge najveći
Jeli bilo golova sinoc? |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17022 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 06/06/2016 : 12:11:08
|
Veliki gaf dogodio se organizatorima Copa Americe u utakmici 1. kola skupine C između Meksika i Urugvaja. Reprezentacija Urugvaja bila je spremna za slušanje himne, ali su Amerikanci umjesto urugvajske pustili čileansku himnu. Polovicom stadiona prolomili su se zvižduci, a igrači su okretali glavama u nevjerici. Na kraju je Urugvaj poražen u utakmici s 3:1, a organizatori su se naknadno ispričali putem priopćenja. "Pustili smo krivu himnu uoči utakmice Meksika i Urugvaja. Iskreno se ispričavamo urugvajskoj reprezentaciji, Nogometnom savezu Urugvaja i cijelom narodu", stoji između ostaloga u priopćenju. |
|
|
MD72
Average Member
679 Posts
Member since 05/10/2014 |
Posted - 06/06/2016 : 17:35:52
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
ko ima vremena, može bez problema pratiti u copu i euro jer se copa igra u terminimam od 11, 01, 03 sata ujutro dok se euro igra puno ranije, pa će utakmice eura završiti i taman poćinje copa navečer i to onakva kakvu sam uvijek zamišljao da bi trebala biti, sa ekipama i iz sjeverne i centralne amerike u ovom formatu od 16 ekipa...možda je jedino tu haiti višak, i da je umjesto njega honduras, ali nema veze opet pravi format...inače mi je copa jedno od dražih takmičenja, bolja i od eura, ali je ipak neću gledati, jer mi nije još prošla kablovska, a nadao sam se da bi mogla do poćetka, a preko raćunara mi se ne da gledati, dovoljno što moram barsu ćitavu sezonu gledati...nisam ni bosnu gledao ove dvije utakmice jer nije bilo na tv kanalima već samo kablovska...
Ako imas satelitski sistem,mozes gledat na njemackom Kabel Eins. Satelit Astra,ide u nekodiranom obliku. Evo ko jos prenosi:
http://liveonsat.com/los_soc_int_M_CopaAmerica.php |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47237 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/06/2016 : 18:39:06
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Veliki gaf dogodio se organizatorima Copa Americe u utakmici 1. kola skupine C između Meksika i Urugvaja. Reprezentacija Urugvaja bila je spremna za slušanje himne, ali su Amerikanci umjesto urugvajske pustili čileansku himnu. Polovicom stadiona prolomili su se zvižduci, a igrači su okretali glavama u nevjerici. Na kraju je Urugvaj poražen u utakmici s 3:1, a organizatori su se naknadno ispričali putem priopćenja. "Pustili smo krivu himnu uoči utakmice Meksika i Urugvaja. Iskreno se ispričavamo urugvajskoj reprezentaciji, Nogometnom savezu Urugvaja i cijelom narodu", stoji između ostaloga u priopćenju.
jenkijevski redikuli |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7729 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 07/06/2016 : 01:41:15
|
quote: Originally posted by MD72
quote: Originally posted by zlatan bihac
ko ima vremena, može bez problema pratiti u copu i euro jer se copa igra u terminimam od 11, 01, 03 sata ujutro dok se euro igra puno ranije, pa će utakmice eura završiti i taman poćinje copa navečer i to onakva kakvu sam uvijek zamišljao da bi trebala biti, sa ekipama i iz sjeverne i centralne amerike u ovom formatu od 16 ekipa...možda je jedino tu haiti višak, i da je umjesto njega honduras, ali nema veze opet pravi format...inače mi je copa jedno od dražih takmičenja, bolja i od eura, ali je ipak neću gledati, jer mi nije još prošla kablovska, a nadao sam se da bi mogla do poćetka, a preko raćunara mi se ne da gledati, dovoljno što moram barsu ćitavu sezonu gledati...nisam ni bosnu gledao ove dvije utakmice jer nije bilo na tv kanalima već samo kablovska...
Ako imas satelitski sistem,mozes gledat na njemackom Kabel Eins. Satelit Astra,ide u nekodiranom obliku. Evo ko jos prenosi:
http://liveonsat.com/los_soc_int_M_CopaAmerica.php
imao sam do unazad par godina, kad je naišlo neko nevrijeme i iščupalo mi tanjir...nisam ga više ni stavljao... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 07/06/2016 : 04:53:37
|
Da kojim slučajem imamo satelitsku na poslu mogao sam sada pogledati Argentinu i Čile kada sam već ionako budan do 6. |
|
|
MD72
Average Member
679 Posts
Member since 05/10/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts