forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 15/06/2016 : 13:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Nema ovo veze s turbofolkom.
Ovo je srpsko narodno kolo, preciznije Užičko kolo.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/06/2016 : 14:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Patagonijo hladna li si

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/06/2016 : 14:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Ma znam, zafrkajem ja ove nase gastrabajtere ..nego reci mi ovo je nesto slicno kozaračkom kolu, koja je razlika?

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 15/06/2016 : 14:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma znam, zafrkajem ja ove nase gastrabajtere ..nego reci mi ovo je nesto slicno kozaračkom kolu, koja je razlika?

A jebem li ga, nisam ti ni ja neki stručnjak za kola, ali prepoznah da je ovo Užičko.

Inače, pohvale za igru hrvatske reprezentacije. Po meni svakako zasluzuju mesto medju najboljih 8.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/06/2016 : 14:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, pohvale za igru hrvatske reprezentacije. Po meni svakako zasluzuju mesto medju najboljih 8.

Po meni svakako zasluzuju odlazak kuci nakon grupne faze.

Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 15/06/2016 : 14:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
A dobro, ti ih bolje poznaješ.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/06/2016 : 14:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/tema/euro-2016/uvijek-vjerni-imamo-informaciju-da-%C4%87e-biti-nereda-protiv-%C4%8De%C5%A1ke-poku%C5%A1at-%C4%87e-prekinuti-utakmicu-899827

Uvijek vjerni imaju dojavu, biće im gazda Mamić javia..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/06/2016 : 14:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:
Originally posted by Tonka24

Kad tip navija za prcijetinu od kluba kaze za reprezentaciju da je prcija...
vrhunac gluposti

Navijam za Hajduk a ne Dinamo, tako da si pomisa nesto..dakle ajmo utvrdit gradivo PRČIJA NO. 1 - GNK Dinamo Zagreb, PRČIJA NO. 2 - Hrvatska repka (ne nuzno ovim redosljedom)

Ja ne navijam za Hajduk, no iz pouzdanih izvora, sam, neki dan, saznao da je Hajdukova uprava mafijaška i to gora od Dinamove, to me baš i nije iznenadilo, no iznenađuje me naivnost pojedinih navijača Hajduka koji siju mržnju prema Dinamu i repci. Po nekim pitanjima navijači Hajduka su zdraviji od navijača Dinama, ali su očito naivni, lako se s njima manipulira.

I mi tebe volimo.Nemoj isto puno skakat sebi u usta,nezdravo je.Ali je Dinamova uprava mafijaska?

Nakon 4 godine prvi puta platite odstetu za igraca i to za bosanca velikih 200 000 eura...i ti nakon takvo pljačkanja i unistavanja kluba mafijaškim putevima...imaš obraza govoriti o dinamu...

Pa vi u hajduku imate nevjerovatno debel obraz ...

Evo ti pa čitaj za koju prčijetinu od kluba navijaš
http://www.goal.com/hr/news/7037/prva-hnl/2016/06/15/24654192/pu%C5%A1nik-opalio-po-svima-hajduk-nema-viziju-prethodnici-su-se?ICID=HP_HN_HP_RI_1_3
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/06/2016 : 14:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
tonka jel ti plešeš ovo kolo? ajde nam malo objasni kako to ide

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/06/2016 : 14:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ja sam dobia dojavu da je tonka viđen kako pleše oba kola, tako da bi nam on moga objasniti iz prve ruke..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/06/2016 : 14:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Objasni ti meni ovo :

" Ja zovem reprezentativca Slovenije, a on mi se smije,. Zna veličinu Hajduka, zna da ga ja zovem, ali plaća koju mu mi damo je tri puta manja od 'no name kluba', koji nas za 14 dana može izbaciti iz Europe..."
Marijan Pušnik trener hajduka

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/06/2016 : 15:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam dobia dojavu da je tonka viđen kako pleše oba kola, tako da bi nam on moga objasniti iz prve ruke..

Takvi kao ti moze dobiti samo dojavu za to tko ce biti kriv za blamiranje hajduka...sudac ili bura
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/06/2016 : 15:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Objasni ti meni ovo :

" Ja zovem reprezentativca Slovenije, a on mi se smije,. Zna veličinu Hajduka, zna da ga ja zovem, ali plaća koju mu mi damo je tri puta manja od 'no name kluba', koji nas za 14 dana može izbaciti iz Europe..."

ajde ne budi u q,otkrij nam tajnu užičkog kola. evo ja priznajen da neman pojma kako se to pleše

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/06/2016 : 16:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Objasni ti meni ovo :

Nema šta tražit reprezentativac Slovenije u Hajduku, čak niti ovakvom koji je sjena nekadašnje veličine.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/06/2016 : 16:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Objasni ti meni ovo :

ajde ne budi u q,otkrij nam tajnu užičkog kola. evo ja priznajen da neman pojma kako se to pleše

Rado majstore, ali ne znam... vjerujem da ti jako dobro znaš s obzirom na neke zanimljive činjenice koje ću ti priložiti u nstavku
Živio kume

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/06/2016 : 16:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

quote:

quote:

Objasni ti meni ovo :

Nema šta tražit reprezentativac Slovenije u Hajduku, čak niti ovakvom koji je sjena nekadašnje veličine.

Zato imaju trener slovenac i velika igračina reprezentativac BiH Zvonimir Kožulj za atomsku odstetu od 200 000 eura
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/06/2016 : 16:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dosta sa svađama o Hajduku/Dinamu/mafiji @ co.
Pričajte o nogometu i Euru.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/06/2016 : 16:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Iwoode evo malo on tema

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/06/2016 : 16:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/06/2016 : 16:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Bas me zanima koliko Mamić placa za ovakva upise..inace likovi iz jedne pr agencije suraduju sa Mamicem i onda pod laznim nickovima po raznim portalima i forumima upisuju ovakve nebuloze..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/06/2016 : 16:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
opet mamic
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/06/2016 : 16:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

opet mamic

Pa mafiji triba odsjeć glavu ako je zelis srusiti..a on je ta glava, i naravno da je opet Mamić, i opet, i opet..

Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 15/06/2016 : 16:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma viđaj vraga, svašta....

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16484 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/06/2016 : 17:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo treba nekoga da uvredi? Nikad mi nisu bili jasni ovakvi likovi i stvari koje pricaju... zar je lose sto su u osnivanju kluba ucestvovali Srbi, Hrvati i ko zna ko jos.. zar je birna nacionalnost? To je kao kada Zvezdasi, uzecu njih za primer, Partizanovcima govore kako su legende kluba Bobek, Mance, Zebec i ostali.. misle da to nekog vredja. Vredja idiote koji se loze na nacionalizam. Ja sam ponosan sto su svi ti igraci nosuili dres Partizana.. to su legende i kraj. PA to je pravo bogatstvo imati tako velike igrace, bez obzira na nacionalsnot.. pa, majku mu, to su sve ljudi... I ssada ti stavis slike gde su u grbu petokrake i mislis da to nekog vredja ili sta vec. Pa to je de istorije kluba. Da ne govorimo o Hajduku i njegovoj ulozi za vreme NDH, kada je su igrali prijateljske utakmice sa klubovima saveznickih zemalja... Srbi su deo Splita koliko i Hrvati i normalno je da su ucestvovali u osnivanju kluba... ti ovim promerom pozivas na mrznju.. pun si predrasuda...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/06/2016 : 17:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Prva stvar.
Ja nisam poceo o kolu i tim glupoatima,ja sam stavio iatinu koju ne negiram ja nego ovi sta stavljaju kolo i slicne stvari...promasio si cijeli gol.
Prije bi njima trebao reci koju a ne meni.
Druga stvar.
O bratstvu hrvata i srba ai pokazao koliko ti je stalo kad navijas za reprezentacije na ep a medu tim nema vidi cuda " bratske hrvatske " licemjeru vidis koliko ai licemjeran?
I treca stvar.
Sad laji na mjesec.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.06 seconds. Snitz Forums 2000