Nemoj me fakat! ZS-LMS filleri ! Sjecam ih se, ovo cu kupiti ziher. Koliko ih je izaslo? Chirolla? Kad sam procitao prvog Chiarollinog Zagor, ne znam koji je to bio, ali crtez mi je bio deja-vu… ☺️
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Dobro. Ovo je minimalan rizik, sve ako se nista i ne proda. A i za kupce, ako im se ne svidi, opet malen trosak (a nece se svidjeti, strip je naprosto loš). Ali kad se vec ovakve stvari objavljuju, zar ne moze onda isti takav rizik s nečim starim a dobrim? Ima toliko toga. Objavite starog Rahana, Dr. Žistisa, Teks Superklasik... što god. No, što kažete, prava su za ovo valjda nula kuna, još su im i platili
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Nice! Ovo san imao, mislim da je bilo 6 brojeva, al je nestalo u vihoru proteklih godina,(desetljeca)... a ne sjecam se nista... ali uzecu, naravno... Nego, Bernarde udri Dudasa! Iz lms...to bi me obradovalo...
De za nas mlađe (ako nas ima ovdje uopšte), neka neko kaže kakav je ovo serijal. Ja ne mogu na internetu naći ni jedan podatak da nije na talijanskom. Je li više kao PSDZ ili u rangu Mikija i Telera?
Odlicno..bolji mi je bio Dil ali su mi i Bela i Bronko ostali u lijepom sijecanju... Strip je romanticno komicni vestern,bar ja bi ga tako ocjenio... Bolje sigurno od mnogih mangi i amerosranja svih vrsta.. Da niko ne kupi-dva primjerka su vec prodana.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kada biste vi znali koliko koštaju prava za Rahana...
koliko?
Kako sam iz prve ruke saznao pre par godina, Rahan može da se kupi samo u kompletu, a jedan album košta više hiljada €. Misliš da se ne bi do sada neko setio da ga objavi da nije te sitnice?
Nego, da ne offtopičarimo previše, meni se ovo izdanje sviđa.
Kada biste vi znali koliko koštaju prava za Rahana...
koliko?
Kako sam iz prve ruke saznao pre par godina, Rahan može da se kupi samo u kompletu, a jedan album košta više hiljada €. Misliš da se ne bi do sada neko setio da ga objavi da nije te sitnice?
Nego, da ne offtopičarimo previše, meni se ovo izdanje sviđa.
dobro. neka onda objave Corbenova Bloodstara
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.