forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bella i Bronco 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

MarxH
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 09/12/2011

Posted - 17/06/2016 : 16:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send MarxH a Private Message  Reply with Quote
Bella i Bronco... Nije mi bilo na kraj pameti da će to biti slijedeći izlazeći strip. Pamtim ga kao loš strip , možda mu dam šansu...

Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18892 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/06/2016 : 18:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

quote:
Originally posted by teller
Odgovorno tvrdim pa me ubijte da je taj strip bolji od 50% opusa Fibre ili novotarija koje izdaje PP,FormaB,Darkvud, Libellus...po 10,20,30.40 eura.

Mala korekcija. Napravio si omašku, verujem slučajnu.

sory Colte, PP je tu reda radi..on spada u kategoriju 10 eura,bar kad se kupi u dezeli..a osim AW i nema neki impozantni opus..sa svim duznim postovanjem...vi ste ipak pigmejci u odnosu na ostale Titan izdavace.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 17/06/2016 18:09:01
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 17/06/2016 : 20:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Colt je mislio da si "slucajno" izostavio nesto, a ne dodao PP.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1644 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 17/06/2016 : 21:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Žao mi što nisi strastniji čitatelj ali svatko ima svoje prioritete...

Bio bih ja strastveniji, ali kako ću praznih džepova...
A kad pri sebi imam neku crkavicu, gledam da napravim prioritet i kupim bar ono što mi odgovara.
A ne kao kad smo bili deca, ako nema Zagora na kiosku, onda može i Ken Parker, daj šta daš.

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2354 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 17/06/2016 : 22:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
opet: nećeš razbojniče i mućko đubre. nadao sam se da neće biti,kad ono...
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9403 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 19/06/2016 : 11:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Simpatično i nepretenciozno. Kao štivo za plažu prolazi.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 19/06/2016 : 14:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Još samo fali Tajanstveni Alan i onda je sve tu. Čudno da se toga još nisu sjetili. Za one (mlađe) koji to neznaju, Tajanstveni Alan je izlazio zajedno sa Komandantom Markom. Tajanstvenog Alana su isto crtali EsseGesse. Po meni puno komičnije, čitljivije (za razonodu) od dosadnih, nezanimljivih i nečitljivih Belle i Bronca. Što je nostalgija, od svih silnih solidnih, dobrih i jako dobrih strip ostvarenja oni izdaju nešto tako jadno kao Bella i Bronco. Katastrofa!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/06/2016 : 15:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Meni bi odgovaralo kad bi krenuli s Nepoznatim konjanikom, koji mi je bio zanimljiviji, bolji i draži od Marka, crtao ga je Marcello, a vjerujem i da je sasvim solidan strip.

Ali lakše je objavljivati kratke, jeftine i loše stripove. Što je čudnije, B&B nemaju širu bazu nekadašnjih i potencijalnih današnjih čitatelja, o nekakvoj nostalgiji ili kultnom statusu nema smisla ni govoriti, a ako neki mlađi čitatelj greškom i posegne za ovim iznenadit će ga staromodnost i zastarjelost koncepta, što su bili problemi i prije 30 i više godina a danas je pogotovo anakrono, pa je serijal i potrajao tako kratko.

Nisam vidio da je igdje naznačen ritam izdavanja, ono "dvomjesečno" ili "tromjesečno izdanje", pa me ne bi iznenadilo da se drugi broj ni ne pojavi.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 19/06/2016 : 15:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen

Još samo fali Tajanstveni Alan i onda je sve tu. Čudno da se toga još nisu sjetili. Za one (mlađe) koji to neznaju, Tajanstveni Alan je izlazio zajedno sa Komandantom Markom. Tajanstvenog Alana su isto crtali EsseGesse. Po meni puno komičnije, čitljivije (za razonodu) od dosadnih, nezanimljivih i nečitljivih Belle i Bronca. Što je nostalgija, od svih silnih solidnih, dobrih i jako dobrih strip ostvarenja oni izdaju nešto tako jadno kao Bella i Bronco. Katastrofa!

Alan ce uskoro,na radost brojnih obozavatelja.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/06/2016 : 15:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ma super sve to, stripova na sve strane, ali ja bih radije Kena u jeftinom ruhu...
Ovo na žalost nisam mogao čitati ni onda kada mi se sve sviđalo. Mogu samo zamisliti kako bi mi leglo danas kada sam probirljiv.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 19/06/2016 15:49:44
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 19/06/2016 : 17:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
fora, ovo cu uzeti

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18892 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/06/2016 : 19:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

quote:

Daj bog da je istina,,,znas nesto ili nagadas?

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/06/2016 : 20:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Alan Mistero je išao kod If edizionija, sada se ne mogu sjetiti da li kao dodatak Marku ili Bleku.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 19/06/2016 : 20:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by roby05

quote:

Daj bog da je istina,,,znas nesto ili nagadas?

Nagadjam i nadam se,na opce odusevljenje

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2658 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 19/06/2016 : 20:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
mislim da postoji prevedeno i obojeno digitalno izdanje... ili bi trebalo da se pojavi, nisam 100% siguran...

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/06/2016 : 21:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Tajanstvenog Alana mogu čitati kao i Mikija, samo kad nemam ništa drugo pri ruci.
Go to Top of Page

El Morisco
Junior Member

Croatia
459 Posts

Member since 10/12/2007

Posted - 19/06/2016 : 23:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send El Morisco a Private Message  Reply with Quote
Nije mi jasno zašto su B&B dočekani na nož od dijela forumaša?
Jučer sam s velikim zadovoljstvom kupio u SNK. Tehnička izvedba sasvim solidna, plastificirane korice (prati stil PSDZ - retro western). 270+ stranica za 30 kn (mislim da je omjer dobiveno i uloženo sasvim ok).
Otvara priča iz ruku i pera D'Antonija (veliki majstor - autor kompletne sage PSDZ). Vjerujem da je nakon tog dugog i ozbiljnog posla dao sebi oduška i složio nešto lakše štivo.
Western-komedija s m-ž međusobnom zajebancijom i njihovim snalaženjem u doba građanskog rata. (ne zamara, veseli, nasmijava). I prije Legs, valjda prvi ženski lik s glavnom rolom.
Kako u surovoj stvarnosti u kojoj živimo ne volim teške i duboke teme jer me samo još više razj..., ovo mi se stvarno čini kao dobro potrošenih 30kn...
A tko takve stripove ne voli, uvijek može za 300 kn čitati Integrale "veće od života"

---

<b></b>
Go to Top of Page

El Morisco
Junior Member

Croatia
459 Posts

Member since 10/12/2007

Posted - 19/06/2016 : 23:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send El Morisco a Private Message  Reply with Quote
Nisam siguran, ali Tajanstveni Alan je trebao ići u Komandantu Marku u kasnijoj fazi. Kako je sudbina izlaženja Marka poznata, onda je i Alan kolateralna žrtva.

---

<b></b>
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/06/2016 : 23:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
30 kn stvarno nije puno za ovaj broj stranica, pa makar strip pročitao samo jednom i nikad više.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 20/06/2016 : 00:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

30 kn stvarno nije puno za ovaj broj stranica, pa makar strip pročitao samo jednom i nikad više.

Pa baš to ja napisah neki dan. I eto, uzeh ga jučer, pročitah danas na plaži i mogu rezimirati: vrijedan je tih tries' kunica.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/06/2016 : 00:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Meni je Bella nešto kao odrasla Pat O'Shane, čak mi i tjelesno sliči na nju.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18892 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/06/2016 : 06:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by El Morisco

Nije mi jasno zašto su B&B dočekani na nož od dijela forumaša?
Jučer sam s velikim zadovoljstvom kupio u SNK. Tehnička izvedba sasvim solidna, plastificirane korice (prati stil PSDZ - retro western). 270+ stranica za 30 kn (mislim da je omjer dobiveno i uloženo sasvim ok).
Otvara priča iz ruku i pera D'Antonija (veliki majstor - autor kompletne sage PSDZ). Vjerujem da je nakon tog dugog i ozbiljnog posla dao sebi oduška i složio nešto lakše štivo.
Western-komedija s m-ž međusobnom zajebancijom i njihovim snalaženjem u doba građanskog rata. (ne zamara, veseli, nasmijava). I prije Legs, valjda prvi ženski lik s glavnom rolom.
Kako u surovoj stvarnosti u kojoj živimo ne volim teške i duboke teme jer me samo još više razj..., ovo mi se stvarno čini kao dobro potrošenih 30kn...
A tko takve stripove ne voli, uvijek može za 300 kn čitati Integrale "veće od života"

ma danas je neke ne tesko vec nemoguce zadovoljit..
Da jim dovedes Sevu za jednu noc..."hmmm, ok ali zasto nije dosla Rozga"...

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 20/06/2016 : 08:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čuš Rozga... SEVE JE ALFA i OMEGA!

...
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 20/06/2016 : 09:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

quote:

Čuš Rozga... SEVE JE ALFA i OMEGA!

Nina Badrić

loading...
Go to Top of Page

El Morisco
Junior Member

Croatia
459 Posts

Member since 10/12/2007

Posted - 20/06/2016 : 10:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send El Morisco a Private Message  Reply with Quote
Slažem se s izborom navedenih "femme fatale"
I da, dotičnoj Belli bar jednom po epizodi ispadne iz dekoltea ponešto
U 3.epizodi crta Chiarolla (dok njegovog Zagora, a osobito Chica teže podnosim, B&B odlično nacrtani!)

---

<b></b>
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000