Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 24/09/2012 : 23:28:26
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
@supermark Zar ti nije bezveze kupit 5 ovakvih albuma, potrošit lovu, i još nakon 5-6 godina čekanja skužit da ti se strip ne sviđa?
ma zato su tu aukcije |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3276 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 31/10/2012 : 23:53:08
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by NESVRSTANI
@supermark Zar ti nije bezveze kupit 5 ovakvih albuma, potrošit lovu, i još nakon 5-6 godina čekanja skužit da ti se strip ne sviđa?
ma zato su tu aukcije
nesvrstani, tek sad vidim da si me mozda krivo shvatio ja pricekam da izidju svih pet, pa tek onda procitam prvi nastavak ako mi se ne svidi - aukcije ako mi se svidi - kupujem ostalo |
|
|
stbojan
New Member
Serbia
280 Posts
Member since 29/10/2011 |
Posted - 05/02/2014 : 22:08:41
|
brutalno dobar kec... ne znam kuda sve ovo vodi, uskoro ce da usledi dvojka i trojka, ali kako je krenulo, Blast moze da bude ili surovo i "otreznjujuce" stivo koje gadja direktno u glavu ili totalna "bljuvotina"... nadam se i verujem u ovo prvo... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 06/02/2014 : 17:47:00
|
quote: Originally posted by stbojan
brutalno dobar kec... ne znam kuda sve ovo vodi, uskoro ce da usledi dvojka i trojka, ali kako je krenulo, Blast moze da bude ili surovo i "otreznjujuce" stivo koje gadja direktno u glavu ili totalna "bljuvotina"... nadam se i verujem u ovo prvo...
Vjeruj..jer kada te Blast provoza..onda si tek svjestan da si procitao jedan od najboljih stripova u svome zivotu.. 2,3 sam vec procitao i cekam fibrinu cetvorku |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21341 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 06/02/2014 : 17:49:12
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by stbojan
brutalno dobar kec... ne znam kuda sve ovo vodi, uskoro ce da usledi dvojka i trojka, ali kako je krenulo, Blast moze da bude ili surovo i "otreznjujuce" stivo koje gadja direktno u glavu ili totalna "bljuvotina"... nadam se i verujem u ovo prvo...
Vjeruj..jer kada te Blast provoza..onda si tek svjestan da si procitao jedan od najboljih stripova u svome zivotu.. 2,3 sam vec procitao i cekam fibrinu cetvorku
znači, Blast i zadnja Trgovina su nam ove godine najisčekivanija izdanja (mislim na izdanja u Francuskoj) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 06/02/2014 17:52:59 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19796 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/06/2015 : 22:08:10
|
Pročitao tek sad prvi broj. Vrhunski strip. Teško je opisati dojmove, ali stvarno se radi o jednom odličnom stripu. Nego, pitanje, ovaj Bojan, govori li u originalu baš srpski ili isto ovim išaranim jezikom? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Mugresi2
Starting Member
1 Posts
Member since 10/06/2016 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21341 Posts
Posted - 30/10/2016 : 16:36:43
|
zaslužuje li ovaj vrhunski strip da se jednog dana izda kao Blast one volume - na način kao Braća Špageti/Alvar Major. |
Edited by - anto on 30/10/2016 16:37:57 |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5483 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 30/10/2016 : 22:24:34
|
quote: Originally posted by anto
zaslužuje li ovaj vrhunski strip da se jednog dana izda kao Blast one volume - na način kao Braća Špageti/Alvar Major.
Nadam se da ne, bio bi greh izdati to na malom formatu |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21341 Posts
Posted - 25/11/2016 : 23:59:19
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
zaslužuje li ovaj vrhunski strip da se jednog dana izda kao Blast one volume - na način kao Braća Špageti/Alvar Major.
Nadam se da ne, bio bi greh izdati to na malom formatu
bilo je greh i za Alvara,pa se niko nije bunio;čakštaviše,prodaje se kao lud. A vidim da nisam usamljen u razmišljanju - sa DW foruma:
quote: Originally posted by sideshaw bob
Могао би, за нас невернике, да падне један интеграл а ла Алвар и Шпагети (*).
(*) Mogao bi,za nas nevernike,da padne jedan integral a la Alvar i Špageti (prevod sa ćirilice) |
Edited by - anto on 26/11/2016 16:23:05 |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5483 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 26/11/2016 : 10:48:01
|
bilo je greh i za Alvara,pa se niko nije bunio;čakštaviše,prodaje se kao lud. A vidim da nisam usamljen u razmišljanju - sa DW foruma:
(*) Mogao bi,za nas nevernike,da padne jedan integral a la Alvar i Špageti (prevod sa ćirilice)
Pa kad nemas veliki daj bar mali |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15944 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 26/11/2016 : 12:43:39
|
slažem se :-) |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/11/2016 : 17:55:23
|
quote: Originally posted by sideshaw bob
(*) Mogao bi,za nas nevernike,da padne jedan integral a la Alvar i Špageti (prevod sa ćirilice)
Pridružujem se grešnim željama... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
don_draper
Advanced Member
4479 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 03/07/2020 : 15:44:21
|
Pomalo neshvatljivo odugovlačio sam s čitanjem ovog stripa poprilično dugo. Istina je da je bilo puno naslova za pročitati u međuvremenu, ali što me odvlačilo od ideje da ovo čitam ranije? Ne znam, a i nije presudno. Larceneta sam upoznao kroz Svagdanju borbu i Brodeckov izvještaj, dva različita, ali prilično melankolična i veoma istančana stripa u svojoj unutarnjoj psihološkoj jezi. Manu je zasigurno jedan od trenuntno najboljih u svom poslu i ima taj sjajan izričaj, nije mu potrebno puno dijaloga, svaka rečenica sjeda samo tako i oštra je, a nijemi kadrovi su prožeti s toliko neizrečenih i nametljivih misli i posebnim unutarnjim stanjem, jednostavno genijalno nešto za devetu umjetnost.
E sad, Blast, serijal od 4 knjige. Započeo danas s ovim prvim dijelom i 200 stranice je proletjelo samo tako. Ruku na srce, puno je velikih, nijemih tabli, svaka stranica se prelijeva na sljedeću, cijela knjiga je zapravo samo jedan dio velike cjeline i priče. Sve Manuove prednosti koje sam naveo su i ovdje na raspolaganju. Ipak, zasad Blast nije još na razini Brodecka i borbe. Zašto? Malo je nepravedno suditi ovo djelo kad sam tek na četvrtini i puno toga je još pod velom tajne. Glavni lik je dobio jako dobru pozadinu, ali i dalje njegove motivacije su nejasne, ne osjećam da je do kraja iznijansiran. Općenito dosta događaja u stripu su bez do kraja kreiranog konteksta, ali očekujem da će se to popraviti. Dijalozi su lucidni, nije sve ni tako tmurno u ovom stripu, ali prevlada ta teška, siva, olovna atmosfera melankolije. I zasada, to nije nimalo loše i imam pouzdanja da će se kroz daljnje nastavke ovo iznijansirati u još jednu moćnu priču iz pera Larceneta. 4/5 |
I sell the fact that I can't be bought |
|
|
Manny
Average Member
572 Posts
Member since 21/08/2011 |
Posted - 03/07/2020 : 16:15:36
|
Krajnje je vreme da neko stavi Debelu tjelesinu na aukciju i meni omogući da je kupim i pročitam konačno. :) Ovo je verovatno najtraženiji Fibrin strip već godinama. |
|
|
RaoulDuke
Junior Member
Croatia
454 Posts
Member since 02/05/2016 |
Posted - 05/07/2020 : 20:41:10
|
quote: Originally posted by Manny
Krajnje je vreme da neko stavi Debelu tjelesinu na aukciju i meni omogući da je kupim i pročitam konačno. :) Ovo je verovatno najtraženiji Fibrin strip već godinama.
Eto i jedinice na aukciji |
|
|
Topic |
|