Author |
Topic |
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 12/05/2016 : 17:39:48
|
quote: Originally posted by Tutta
Charlita,
bio sam mlad, lako bi se zaljubljivao i jos lakse odljubljivao...
...gornja glava je vodila beskompromisni rat sa donjom...
...donja pobjedila... znam da ne valja, jbg., necu vise.
Znas kako ja znam obecati: Necu vise. A ni manje |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47247 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/05/2016 : 14:04:01
|
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 17/05/2016 : 00:00:25
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by zlatko900
Jesam,puno puta,sa različitim ženama. Razlog nije taj da u vezi nešto neštima,nego mi je to očito u krvi. Kad god vidim žensko koje mi se sviđa nemogu,a da to ne učinim ako ima ikakvih izgleda za to. Volim raznolikost,a ne monotoniju i to je jače od mene. Ako ima onih koji se prepoznaju u ovakvom opisu-shvatit će me,a oni ostali će me vjerojatno osuđivati. Ali to me baš puno nedira... Takav sam i šta ja tu mogu... S tim da nikad nijednu nisam natjerao da bude samnom i nehvalim se sa time,jer volim mir,a bilo je tu i udanih žena... Eto...
U redu je što si napisao, a sad pitanje za tebe Kako bi reagirao da saznaš da te žena vara sa svakim likom koji joj se sviđa?
Misliš da žene ne varaju??? Ja se nehvalim sa ovim,pa da se sazna,samo sam ovdje otvoreno priznao jer nema pristup ovim stranicama. A sa kime bih ja i ovakvi poput mene to radili da nema takvih žena??? Ja za sebe priznajem da je to moja potreba, moj prirodni nagon da uživam u seksu,a ne da ga samo odradim u okvirima bračnih dužnosti. A sada neka se javi onaj tko bi dao svoju ruku koliko je siguran da ga žena nevara,ili da ga nije barem jednom prevarila? Ja nedajem ni nokat,a kamoli ruku ili neki drugi dio tijela... I neka se jave i oni "čedni" koji nisu svašta pomislili kad ugledaju žensku po svom ukusu...jer-kako vjera uči-i sama pomisao je već grijeh... Jednostavno-volim seks i uzbuđuje me i sama pomisao da me očekuje nešto drugačije od onih uobičajenih bračnih dužnosti. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 02/07/2016 : 14:39:01
|
Ima sam dvi malo duze veze i vara sam obje djevojke..i to vise puta, ne kuzim cemu drama, to je jednostavno potreba ka i kad tribas ici na wc..i dok te ne uvate sve je ok, zato pamet u glavu..
I nikad necu shvatit one ljude koji idu priznat svom partneru varanje, jbt koliko glup moras biti da to napravis.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 02/07/2016 14:42:42 |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47247 Posts
Posted - 02/07/2016 : 15:02:05
|
prilika čini lopova. ka i za gomilu drugih stvari |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Tonto
Advanced Member
8351 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 02/07/2016 : 15:08:24
|
Nikad nisam varao. Kao konobar ne trebam ni govoriti koliko sam se puta našao u prilici... više puta sam osjetio onaj trenutak, onu prijelomnu točku kad donja glava preuzima kontrolu gornjoj. Ako sam u vezi onda tu osobu poštujem, a ako je poštujem onda neću to učiniti.
Mogu razumijeti one koji su pokleknuli trenutku strasti, ali nikad neću razumijeti one koji to rade svjesno i s namjerom. Za mene to je najobičniji šljam. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 02/07/2016 : 15:15:58
|
quote: Originally posted by Tonto
Nikad nisam varao. Kao konobar ne trebam ni govoriti koliko sam se puta našao u prilici...
Kad radis ka konobar vrlo brzo prestanes brojati.. |
|
|
Tonto
Advanced Member
8351 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 02/07/2016 : 15:28:11
|
E jbg kod nas je galebarenje sport, cilj je "osvojiti" sta vise trofeja.. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12600 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 03/07/2016 : 14:08:38
|
Žene varaju isto kao i muškarci. Možda ih gone neke drugo pobude, ali to je druga priča. Također idu na WC kao i muškarci, a vjerovali ili ne, puno su perverznije i više razgovaraju o seksu međusobno nego muškarci. Ne pitajte kako znam. No, to sve nije nikakvo opravdanje muškarcima niti kome drugom. Priča mi kolega sa posla da on voli svoju ženu, ali kada mu se ukaže prilika da ju prevari sa zgodnom ženskom, on tu priliku iskoristi. Kaže, da ne može izdržati jer je to jače od njega. To je valjda onaj evolucijski poriv i instinkt, produženje vrste i te stvari. Meni mnoge žene igledaju dobro, ali ne pomišljam na nevjeru. Čak se ponosim time što mi je razum jači od instinkta. Za produženje vrste me baš briga, ionako nas ima previše, a uskoro će nas biti puno manje. Da želim više različitih žena, ne bih se ženio i kraj priče. Onaj tko se oženi pa vara ženu nije moralna osoba. No, tko mari, ionako svi uskoro idemo u pakao... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 03/07/2016 14:09:10 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47247 Posts
Posted - 03/07/2016 : 14:10:24
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Žene varaju isto kao i muškarci. Možda ih gone neke drugo pobude, ali to je druga priča. Također idu na WC kao i muškarci, a vjerovali ili ne, puno su perverznije i više razgovaraju o seksu međusobno nego muškarci. Ne pitajte kako znam. No, to sve nije nikakvo opravdanje muškarcima niti kome drugom. Priča mi kolega sa posla da on voli svoju ženu, ali kada mu se ukaže prilika da ju prevari sa zgodnom ženskom, on tu priliku iskoristi. Kaže, da ne može izdržati jer je to jače od njega. To je valjda onaj evolucijski poriv i instinkt, produženje vrste i te stvari. Meni mnoge žene igledaju dobro, ali ne pomišljam na nevjeru. Čak se ponosim time što mi je razum jači od instinkta. Za produženje vrste me baš briga, ionako nas ima previše, a uskoro će nas biti puno manje. Da želim više različitih žena, ne bih se ženio i kraj priče. Onaj tko se oženi pa vara ženu nije moralna osoba. No, tko mari, ionako svi uskoro idemo u pakao...
uskoro če nas bit još više. osin ako nisi nabavija prljavu bombu? |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 03/07/2016 : 15:27:30
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Obi-wan
Žene varaju isto kao i muškarci. Možda ih gone neke drugo pobude, ali to je druga priča. Također idu na WC kao i muškarci, a vjerovali ili ne, puno su perverznije i više razgovaraju o seksu međusobno nego muškarci. Ne pitajte kako znam. No, to sve nije nikakvo opravdanje muškarcima niti kome drugom. Priča mi kolega sa posla da on voli svoju ženu, ali kada mu se ukaže prilika da ju prevari sa zgodnom ženskom, on tu priliku iskoristi. Kaže, da ne može izdržati jer je to jače od njega. To je valjda onaj evolucijski poriv i instinkt, produženje vrste i te stvari. Meni mnoge žene igledaju dobro, ali ne pomišljam na nevjeru. Čak se ponosim time što mi je razum jači od instinkta. Za produženje vrste me baš briga, ionako nas ima previše, a uskoro će nas biti puno manje. Da želim više različitih žena, ne bih se ženio i kraj priče. Onaj tko se oženi pa vara ženu nije moralna osoba. No, tko mari, ionako svi uskoro idemo u pakao...
uskoro če nas bit još više. osin ako nisi nabavija prljavu bombu?
Nisam. Ne bi nama jedna bomba ništa naškodila. Promjene klime su evidentne. Sva upozorenja prenebjegavamo i tjeramo po svojem. Ustvari ja nisam ništa kriv, ali koga briga. Dajem ljudskom društvu u ovom obliku plafon 50 godina. Najgori scenario je možda samo 20 godina. Radije bih da bude 50 da ne doživim vodeni svijet... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 03/07/2016 15:28:04 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47247 Posts
Posted - 03/07/2016 : 16:06:26
|
šta fali vodenom svijetu? to bi bilo baš cool. vjerovatnije je da če bit vatreni svit. |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 03/07/2016 : 16:07:08
|
Evo ja jučer. Obećao da čemo ići na dva čelca, ali izivko je rekao da se to ne isplati, pa ga poslušao. Ostao doma gledati tekmu i danas ne razgovara sa mojom malenkosti. Izivko je kriv za sve, a ja mislio da je dobronamjeran.
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3018 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 03/07/2016 : 17:32:40
|
Od postenih i vjernih zena i kurve sve manje posla imaju. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 03/07/2016 : 20:19:55
|
quote: Originally posted by roby05
Od postenih i vjernih zena i kurve sve manje posla imaju.
hehe u centar:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 03/07/2016 : 21:26:57
|
Imam djevojku već skoro dvije godine. Bio sam u prilici prevariti ju nekoliko puta, ali nisam ništa učinio jer mi druge cure ne trebaju. Ova koju imam mi je i više nego dovoljna. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3018 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 03/07/2016 : 21:39:26
|
quote: Originally posted by Zagor12
Imam djevojku već skoro dvije godine. Bio sam u prilici prevariti ju nekoliko puta, ali nisam ništa učinio jer mi druge cure ne trebaju. Ova koju imam mi je i više nego dovoljna.
Sinko,pamet u glavu. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Topic |
|