1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 07/07/2016 : 13:50:33
|
Pratim Europsko prvenstvo u nogometu i vidio sam onu "bakljadu" na utakmici Hrvatska Češka, pa mi je bilo zanimljivo, ono da se malo razbije monotonija itd,....meni su ovi Orjunaši šaljivđije, ljudi koji se znaju dobro našaliti na svoj račun, ljudi koji znaju za dobru šalu, i žao mi je, da su sada neki u pritvoru i da ih se "medijski linčuje".
Zato sam dobio ideju, da bi se šteta (onih 100.000 eura) moglo lako pokriti sa jednim Dobrotvornim koncertom za Orjunaše na Maksimiru.
Znači, stadion Maksimir bi organizirao koncert, novac od prodaje karata ide za plačat tu kaznu od strane Uefe. Grupe koje bi možda mogle nastupiti na Maksimiru:
-Mačak Miša -Roko Maroko -Bend Od Marcipana -La Bombonjera -Mandarina -Mediteraneo -Kafanki -Mister Twister -Tini Martini -Bugi bend -Lila -Venecija -Rio Grande -Adam i eva
To su samo neki od mogučih bendova, koje bi organizator trebao kontaktirati, za dobar provod!
A uz to bi mogle iči i Aukcije dresova:
-npr. Podpisan dres Ivan Rakitić -podpisan dres Lionel Messi -podpisan dres Davora Šukera -Zdravko Mamić bi mogao npr da stavi na licitaciju "ručak sa Zdravkom Mamićem" na otoku Ugljan -itd....
Možda bi se moglo pitati i Hrvatsku prijedsednicu, ako bi htjela da preuzme "častno sponzorstvo" nad tim događajem i da mu da neku posebnu notu kakvu zaslužuje....na kraju krajeva, taj koncerat bi povezao Hrvatsku i sve Hrvate, pa da se čuje Huk sa Tribina "MI HRVATI"!!!!!!!!!
|
|