Author |
Topic  |
teller
Advanced Member

Slovenia
19468 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 08/07/2016 : 21:37:49
|
quote: Originally posted by jaki
ajde orjunaši jedni pustite mi tellera na miru! on jedini ima muda reći istinu. ti nazovi svjetskiumjetničkipiškitćukakitćulijevičarskipederskistripovi su smeće!! domače(bonelli)je zakon! tellera za predsjednika/premijera/guvernera nb!
fala jaki moj... Koju god titulu nabacio ti ces biti tu uz mene.. Jedna od ruku..izaberi,lijeva ili desna Uzet cu jos Bradonju jer je uveo Tellera na kioske..pa se dogovorite vas dvojica... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 08/07/2016 21:38:39 |
 |
|
all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4238 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 08/07/2016 : 22:47:37
|
fak! Torpedo i Spaghetti najgori stripovi?!?!?!? to mogu razumjeti kao poklicnu (neznam pravu riječ na hrvatskom) deformaciju :) jasno je da policajac nemože probaviti ubojicu i mafijozote ha ha |
 |
|
RadioClash
Senior Member

Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts
Member since 20/11/2015 |
Posted - 08/07/2016 : 23:01:15
|
quote: Originally posted by jang
fak! Torpedo i Spaghetti najgori stripovi?!?!?!? to mogu razumjeti kao poklicnu (neznam pravu riječ na hrvatskom) deformaciju :) jasno je da policajac nemože probaviti ubojicu i mafijozote ha ha
To ti je profesionalna deformacija |
"Gambare Gambare Senpai" |
 |
|
kifi
Junior Member

460 Posts
Member since 30/10/2005 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 08/07/2016 : 23:13:53
|
Ma tellera ne treba uzimati ozbiljno, on Spaghette nije ni čitao, nego ih jednostavno proglasi najgorima iz pukog razloga jer ih je objavila Fibra, kao što i svim Bonellijevim stripovima dijeli isključivo ocjene 10 u svim kategorijama, bez čitanja i bez uvida.
Tako su mu i svi Taniguchijevi stripovi nečitljivo sranje, makar ih nikad nije ni otvorio.
Stvar je načela: Bonelli je genijalan a manje-više sve ostalo je smeće.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 08/07/2016 23:15:06 |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 08/07/2016 : 23:24:39
|
ma Teller je uživo veoma simpatičan lik.... kod fibre ja mislim da malo i podjebava forumaše he he Spaghette verovatno je čitao, jer osim fibre bili su i u Stripoteki a dosta epizoda bilo je i u slovenskom Strip Bumerangu
i meni ne leži dosta iz Fibrinog opusa...klonim se tih biografskih i avtobiografskih stripova, sa mangama nikako da krenem. Moebiusa sam preskočio....puno toga |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 08/07/2016 : 23:25:14
|
quote: Originally posted by jaki
ajde orjunaši jedni pustite mi tellera na miru! on jedini ima muda reći istinu. ti nazovi svjetskiumjetničkipiškitćukakitćulijevičarskipederskistripovi su smeće!! domače(bonelli)je zakon! tellera za predsjednika/premijera/guvernera nb!
 |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5444 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 08/07/2016 : 23:30:30
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ma tellera ne treba uzimati ozbiljno, on Spaghette nije ni čitao, nego ih jednostavno proglasi najgorima iz pukog razloga jer ih je objavila Fibra, kao što i svim Bonellijevim stripovima dijeli isključivo ocjene 10 u svim kategorijama, bez čitanja i bez uvida.
Nije sada pitanje jeli teller čitao Spaghette, jer je ovom izjavom da su Spaghetti loš strip dokazao baš to da nije. Spaghetti su upravo čistokrvna zabava i opuštanje u stripu bez suvišnih zamaranja. Ja se sada pitam dali teller uopće čita i Bonelli? |
Edited by - Oki on 08/07/2016 23:31:39 |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8224 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/07/2016 : 00:20:00
|
quote: Originally posted by Tonto
quote: Originally posted by alexts
KajaGooGoo imaju odlične pesme.
Je, peppersi prije peppersa ... majko mila dvadeset godina sam se trudio ih izbrisati iz memorije i sad na topicu o 10 godina fibre oni izrone... Naviru dječje traume jedna za drugom ... army of lovers, afrika bambaataa, nena... ako se večeras ne ubijem neću nikad.
nemoj mi nenu dirat i nojnundnojncih drugo možeš i keđagugu i limahla i kamakamilion i sve frizure i stajlinge i spotove od bonnie tyler |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 09/07/2016 : 00:37:44
|
quote: Originally posted by teller
Kobac je odlican strip, imam ga u Stripoteki a namjeravam ga kupit u Fibri skoro... Ali Spageti?....kako vam je ovo dobro???... Prljavo,vulgarno,prosto...da se vrati partija ja bi zabranio to smece.. Ova Cigla Spagetija je dobra samo za uzidat u skarpu.
Krase, ti si!?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9271 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 09/07/2016 : 01:10:43
|
Kobac je odlican strip, imam ga u Stripoteki a namjeravam ga kupit u Fibri skoro... Ali Spageti?....kako vam je ovo dobro???... Prljavo,vulgarno,prosto...da se vrati partija ja bi zabranio to smece.. Ova Cigla Spagetija je dobra samo za uzidat u skarpu.
Špageti je prosečan strip. Prosečnog crteža sa pojednostavljenom dramaturgijom. Izvikan je na ovom forumu. Kao Zagor npr.
Torpedo je što se tiče forme (crtž, plus tekst) izuzetno dobar, ali sa moralne strane to je neprihvatljivo đubre, izuzev za ljude sa jačim želucem. |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9271 Posts
Posted - 09/07/2016 : 01:11:59
|
Špageti je prosečan strip. Prosečnog crteža sa pojednostavljenom dramaturgijom. Izvikan je na ovom forumu. Kao Zagor npr.
Torpedo je što se tiče forme (crtž, plus tekst) izuzetno dobar, ali sa moralne strane to je neprihvatljivo đubre, izuzev za ljude sa jačim želucem.
Ah, da - Kobac je vrh umetnosti, uopšte. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/07/2016 : 02:13:56
|
Ja jednostavno moram reagirati:Kajagoogoo je loš? pa dajte se uozbiljite ljudi Ken2 - u pravu si za sve izvođače Telleru - ti si simpatičan momak (od nekih 45 g. ) ali ne bi bilo loše da daš šansu malo i nečemu drugome. Ja isto volim i najviše čitam Bonelli ali isto tako čitam i sve drugo što mi se sviđa. Ograničiti se samo na Bonelli je kao da npr. gledaš samo filmove iz Italije. Pa imaju valjda i drugi dobrih filmova, ne? s druge strane, ne treba biti isključiv i na drugu stranu, pa govoriti da je npr. sve što je iz FR-BEL dobro, a da ništa iz Bonellija ne valja (a ima i takvih).
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 09/07/2016 : 08:10:18
|
Dobro, i ja sam blizu ovog razmišljanja. Ne da je prosječan, nego da je izvikan. Sigurno bih ga preporučio za citanje i kupovanje, ali nije mi u samom vrhu fibrinog opusa. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 09/07/2016 : 09:03:38
|
quote: Originally posted by tinton Dobro, i ja sam blizu ovog razmišljanja. Ne da je prosječan, nego da je izvikan. Sigurno bih ga preporučio za citanje i kupovanje, ali nije mi u samom vrhu fibrinog opusa.
kad je izasao 2006 strip je bio revolucija. vremenom su svakako dolazili bolji stripovi, al su glasovi oko spageta ostali. pa se izdanje jos kad rasprodalo. pa je par epizoda izaslo u stripoteci sto je dodatno nalozilo narod. sve to je ucinilo da strip uziva status kakav ima danas
mada kad vidim koliko narod voli djeremaju, ovo oko spageta mi je kao spas |
Edited by - kasper on 09/07/2016 09:06:51 |
 |
|
tekumze
New Member

125 Posts
Member since 20/05/2012 |
Posted - 09/07/2016 : 09:37:30
|
Meni je Spaghetti jedan od najboljih stripova kojih sam pročitao. Prije 10 godina kada sam kupovao samo provjerene stripove (Zagor, AF, Bluebbery, Princ Valiant) pročitao sam ugodne kritike o Spaghettti Brothers. Odlučio sam riskirati kupiti 1 dio. I priča i crtež su mi bile fenomenalne. Od svih Fibrinih stripova Spaghetti brothers zbog kojeg sam se i počeo zanimati za još koji nepoznati strip i Alvar Mayor su mi najdraži. Imam svih 6 komada SB ali nabavljam i ovog. Najbolje od Fibre su mi Spaghetti brother, AM, Presveto srce, Eternaut, Mort Cinder, Bilo jednom u Francuskoj, Kobac, Gospodari ječma, U potrazi za Petrom Panom, Hitman, Čuvari, From hell, Daredevil, Adolf... Ali, da nije bilo SB možda bi bio uskračen za sve te zaista sjajne stripove i ostao bi još uvijek uz Zagora (kojeg isto volim, da ne bude zabune. |
 |
|
Garfield_Mo
Senior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/07/2016 : 11:51:28
|
Torpedo je što se tiče forme (crtž, plus tekst) izuzetno dobar, ali sa moralne strane to je neprihvatljivo đubre, izuzev za ljude sa jačim želucem.
Nije. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/07/2016 : 12:49:28
|
Cestitke! Puno dobrih stripova zelim!
Stvarno je u ovih 10 godina izasla gomila izvanrednih stripova koje sam godinama cekao da izadju na nasem jeziku. Ima tu jako zanimljivih, zanimljivih i manje zanimljivijih stripova, ali mislim da svi vise manje imaju neki kultni status u domicilnoj zemlji. I vazno je to sto je fibra kao strip izdavac doprijela konacno i do knjizevnih krugova i ljudi koji su dosad smatrali strip minornijim, nezanimljivim i literaturom za djecu. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9271 Posts
Posted - 09/07/2016 : 12:51:16
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nije.
Ako misliš na Špagete, zapravo je dobar, ali za više od toga potrebni su drugačiji estetski kriterijumi vrednovanja, nego što su moji.
|
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/07/2016 : 15:55:34
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nije.
Ako misliš na Špagete, zapravo je dobar, ali za više od toga potrebni su drugačiji estetski kriterijumi vrednovanja, nego što su moji.
Mislin na skoro sve. Špageti je u početku odličan a kasnije vrlodobar strip, odličnog crteža sa nepretencioznon dramaturgijon. Razvikan bi bija da ga guraju kritičari/recenzenti/izdavači. Meni se čini da je njegova popularnost, ako to možemo tako nazvat, zaslužena na upravo suprotan način. Niko nije posebno reklamira ovaj strip, nego ga je publika malo po malo sama otkrila. Usporedba sa Zagoron je stvarno promašaj.
Forma Torpeda u smislu u kojem ti pričaš(crtež+tekst) je sve skupa OK. Na početku za čistu peticu, s kasnijin brojevima sve lošije. Ako o formi Torpeda pričamo, meni najviše paše forma krathih priča, i onih par albuma koji odskaču od toga standarda pa se protežu na cilih 48 strana su mi najgori. Ne sviđa mi se ni šta Bernetov crtež kako vrime odmiče sve više ide u karikaturu. Na početku kod Totha te karikature uopće nema. Međutim ono šta se meni kod Torpeda sviđa je upravo ovo "neprihvatljivo đubre", kako ti kažeš.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 10/07/2016 12:59:50 |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9271 Posts
Posted - 09/07/2016 : 16:30:27
|
Kako hoćeš, meni u Špagetima nema ni O od odličnog.
A Bernet je u odnosu na onog Mandrafinu, Mikelanđelo.
Nebitno je ima li karikature (stilizacije) za kvalitet crteža. Toth je genijalan crtač, nevezano sa tim.
A što se tiče (ne)prihvatljivosti, ko voli da čita kako neko siluje i ubija nedužnu ženu i izvlači se, neka čita. Toth nije želeo da učestvuje u takvoj "umetnosti". |
Edited by - alexts on 09/07/2016 16:32:12 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Topic  |
|