forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ISPOD I OKO OBRUČA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 168

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 09/07/2016 : 23:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Cestitke deckima na plasmanu, pojeli su mi zivce kao i uvijek, ali isplatilo se

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 09/07/2016 : 23:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Nema šta, s mudima. Dobar meč
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/07/2016 : 23:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Samo da ne poletite opet, tj. da se ne stvori atmosfera u javnosti kao ranijih godina. Bolje ovako, kao autsajderi i bice manje pritiska... Ko je , realno, ocekivao da ce Hrvatska, pored Grcke i Italije, proci dalje.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/07/2016 : 23:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu vjerovat da je reprezentacija konačno dobila tijesnu utakmicu i to u produžetku.
Moglo je to biti i ranije jer su se Talijani cijelo vrijeme nudili i bili zreli za poraz, ali kod Hrvatske ništa ne ide lakšim putem.
Iznenadila me dobra igra u produžetku, iako treba priznati da su i Talijani malo pripomogli s nekoliko pogrešaka.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 09/07/2016 : 23:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Samo da ne poletite opet, tj. da se ne stvori atmosfera u javnosti kao ranijih godina. Bolje ovako, kao autsajderi i bice manje pritiska... Ko je , realno, ocekivao da ce Hrvatska, pored Grcke i Italije, proci dalje.

Pa i ne očekujemo ništa od njih. Za nekih 5 godina ćemo očekivati. Za sada je dovoljno da postepeno prelazimo Italiju, Grčku, Sloveniju i sl. i da se približavamo Srbiji, Litvi, Španjolskoj i Francuskoj. Žao mi je jedino što u sastavu već sada nisu neki igrači koje je ken nabrojao.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 09/07/2016 : 23:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gotovo nemoguce da se ne dogodi, to je balkanski bug u programu

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/07/2016 : 23:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
nisam gledao utakmicu ali evo svaka čast nisam vjerovao da će proći dalje
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/07/2016 : 23:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Dario Šarić je rođeni pobjednik, ako on neće promijeniti mentalitet reprezentacije u pobjednički, neće nitko.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/07/2016 : 23:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Pa, bas to.. euforija je neminovna i ekstremno preterivanje kada je u pitanju sport.. kod svih drzava bivse Juge... citam komentare na srpskim portalima, vec se ova ekipa Srbije poredi sa onom generacijom Divca, Djordjevica, Danilovica, Paspalja.. sacuvaj Boze.... i prica se da komotno Srbija moze da se nosi sa Amerima, samo da se Bobi prikljuci... koje li budale pisu ovakve gluposti, bem li ga.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/07/2016 : 23:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Na OI odigrati muški i hrabro pa što bude, ipak je tamo previše favorita pa ne postoji pritisak da se mora napraviti neki veliki rezultat.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/07/2016 : 23:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Dario Šarić je rođeni pobjednik, ako on neće promijeniti mentalitet reprezentacije u pobjednički, neće nitko.

Odigrao je mudima, preuzeo kada se lomilo....
Ona blokada Melija, tj. nepriznat kos Planinica, cini mi se, pa tehnicka Petrovicu.. moglo je skupo da kosta..

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/07/2016 : 23:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
večeras smo odigrali srpski odlično
bravo hrvati
ni ja nisam vjerovao da možemo
ali ja bar pratim kontinuirano pa mi se pola oprosti

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/07/2016 : 23:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ona blokada Melija, tj. nepriznat kos Planinica, cini mi se, pa tehnicka Petrovicu.. moglo je skupo da kosta..

Ma Aco je budala ali treba mu čestitati na ovom uspjehu. Samo protiv Tunisa mislim nije imao tehničku :)

Malo je Hezonja napadački razočaranje, ali dobar obrambeno, podredio se ekipi. Bojan standardno dobar.

Bilan nije za ovu razinu, premekan je pod košem, ne znam ni sam koliko su mu lopti izbili iz ruku. Planinić iznenadio, odličan danas.

U biti, Hrvatskoj sa svim ovim mladim igračima nedostaje samo play da budu uz bok sa Španjolskom, Srbijom, Francuskom i Litvom. Možda Šarić, Hezonja i Bender to mogu nadoknaditi, ali tek treba vidjeti.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/07/2016 : 23:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:

Pa i ne očekujemo ništa od njih. Za nekih 5 godina ćemo očekivati. Za sada je dovoljno da postepeno prelazimo Italiju, Grčku, Sloveniju i sl. i da se približavamo Srbiji, Litvi, Španjolskoj i Francuskoj. Žao mi je jedino što u sastavu već sada nisu neki igrači koje je ken nabrojao.

točno tako
za 4-5 godina bi po talentima koji su tu jednostavno morali biti u zoni medalja
što se OI tiče, sada treba razmisliti
možda bi bilo svinjski mijenjati ekipu koja je izborila rio, ali zubac i bender nisu svojom krivnjom izostali, a u svakom slučaju bi bili korisniji od krušlina i šakića
pogotovo zubac koji je u sinoćnjem debiju za lakerse pokazao da je već spreman da pomogne pod košem

Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/07/2016 : 00:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma Aco je budala ali treba mu čestitati na ovom uspjehu. Samo protiv Tunisa mislim nije imao tehničku :)

Malo je Hezonja napadački razočaranje, ali dobar obrambeno, podredio se ekipi. Bojan standardno dobar.

Bilan nije za ovu razinu, premekan je pod košem, ne znam ni sam koliko su mu lopti izbili iz ruku. Planinić iznenadio, odličan danas.

U biti, Hrvatskoj sa svim ovim mladim igračima nedostaje samo play da budu uz bok sa Španjolskom, Srbijom, Francuskom i Litvom. Možda Šarić, Hezonja i Bender to mogu nadoknaditi, ali tek treba vidjeti.

e da to je boljka isto kao i centri, ali i to treba tražiti u mladim uzrastima i treba im dati priliku i imati strpljenja
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/07/2016 : 00:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hezonja deluje kao da ne zna sta treba da radi na terenu... totalno odudara od svih igraca koji igraju.

Bila je premekan, Planinic borben do koske... fali Tomic sigurno ili Zoric, sto da ne... kakva je situacija sa Tomicem? Nije igrao samo kvalifikacije ili uopste nece igrati ovo leto?

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/07/2016 : 00:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hezonja deluje kao da ne zna sta treba da radi na terenu... totalno odudara od svih igraca koji igraju.

Bila je premekan, Planinic borben do koske... fali Tomic sigurno ili Zoric, sto da ne... kakva je situacija sa Tomicem? Nije igrao samo kvalifikacije ili uopste nece igrati ovo leto?

Žorić je totalno propao, bio je back-up Bilanu u Cedeviti :)

Tomić je otkazao zbog privatnih razloga, bilo bi loše zbog kemije u momčadi da ga sad pozovu. A i ako je principijelan, ne bi se ni odazvao.

Kažu sutra ždrijeb za kvalifikante, bilo bi zanimljivo da Hrvatska i Srbija upadnu u skupinu s Amerikom. El Classico :)

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/07/2016 : 00:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Grupa A: 1. Kvalifikant 2. SAD 3. Venecuela 4. Kvalifikant 5. Kina 6. Australija
Grupa B: 1. Argentina 2. Španija 3. Brazil 4. Litvanija 5. Kvalifikant 6. Nigerija

Grupa A je daleko laksa. Ne bi bilo lose da se tu upadne, barem da se prodje grupa, za pocetak.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/07/2016 : 00:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Grupa A: 1. Kvalifikant 2. SAD 3. Venecuela 4. Kvalifikant 5. Kina 6. Australija
Grupa B: 1. Argentina 2. Španija 3. Brazil 4. Litvanija 5. Kvalifikant 6. Nigerija

Grupa A je daleko laksa. Ne bi bilo lose da se tu upadne, barem da se prodje grupa, za pocetak.

I u grupi B se može dalje, Nigerija je outsider, Argentina nije više što je bila a Brazilu je velika prednost domaći teren, inače nisu protivnik kojeg se treba previše bojati.

Ali da, Kina i Venecuela bi trebale biti pobjede bilo kojoj od tri reprezentacije iz kvalifikacija.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/07/2016 : 00:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
šarić je proglašen za mvp turnira
možda je babo ipak više zaslužio, ali koga briga

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 10/07/2016 : 02:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Cestitke obema repkama. Jokic i Saric su igracine. Bice mi zao ako se Saric odluci da ostane jos godinu dana u Evropi, jer po kvalitetu bi sigurno imao mesta u rotaciji Sixersa.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33580 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/07/2016 : 06:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Šarić sigurno ide u NBA, sam je to napomenuo prije ovog turnira. Bravo za plasman na OI!!!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2016 : 09:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://sportske.jutarnji.hr/kosarka/kosarka-reprezentacija/godinama-nisam-ovo-vidio-u-hr-reprezentaciji-samo-muda.-tocno-tako.-muda.-eto-to-je-kljuc/4513292/

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13086 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/07/2016 : 11:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Nisam gledao jer ne pratim ovaj sport. Čestitke košarkašima na lijepom uspjehu!

Have mercy
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/07/2016 : 18:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne razumijem odakle ti taj dojam
šut ga nije išao, ali u odnosu na prošlu godinu je obrambeno nebo zemlja, i imao je nekoliko odličnih dodavanja
u svakom slučaju, našem timu fali nekoliko uigranih akcija, od kojih bi barem jedna bila za njega

tomić sigurno neće na OI, niti bi bilo fer da se zove bilo koga tko je odbijao i tražio izgovore
a zubac i bender bi bilo dobro da idu, jer su ionako trebali biti u torinu
pitanje je da li ih sada sunsi i lakersi puste

Go to Top of Page
Page: of 168 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000