forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ISPOD I OKO OBRUČA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 168

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2016 : 18:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Teža skupina u kojoj će svi htjeti izbjeći 4. mjesto koje vodi na Amerikance odmah u četvrtfinalu.

http://hrsport.net/vijesti/495987/ostali-sportovi-olimpijske-igre/hrvatska-u-skupini-b-na-olimpijskim-igrama-u-riju/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/07/2016 : 11:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
realno gledano i 4. mjesto bi bilo uspjeh
na papiru su svi osim nigerije jači od nas
ali ova ekipa je pokazala da može dobiti jače od sebe
vidjet ćemo
argentina ima dosta starih igrača i možda ih možemo dobiti jakom ritmom i obranom
ipak, treba vidjeti kakav će im biti konačni rooster
brazil je fizički moćan, ali nije za nas nepobjediv
sa španjolcima ne možemo, sa litvom teško, ali moguće
nigerija nam je nezgodna, fizički jaka i eksplozivna - neće biti lako s njima

dakle, ni prolaz nije siguran, ali moguće je čak i do trećeg mjesta

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/07/2016 : 12:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2
ne razumijem odakle ti taj dojam
šut ga nije išao, ali u odnosu na prošlu godinu je obrambeno nebo zemlja, i imao je nekoliko odličnih dodavanja
u svakom slučaju, našem timu fali nekoliko uigranih akcija, od kojih bi barem jedna bila za njega

tomić sigurno neće na OI, niti bi bilo fer da se zove bilo koga tko je odbijao i tražio izgovore
a zubac i bender bi bilo dobro da idu, jer su ionako trebali biti u torinu
pitanje je da li ih sada sunsi i lakersi puste

Takav sam utisak stekao. Mada, gledao sam samo meceve protiv Tunisa i Italije. Deluje mi da kada je lopta i njegovim rukama, ne zna sta ce sa njom, sta da odigra, vec jednostavno sutne i to je to. Mozda se bas zalomilo u tim utakmicama da je tako odigrao, ne znam. U sustini, on je jedna od zvezda ekipe, ali za sada to ne pokazuje, za razliku od Satica, Bogdanovica i Simona.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/07/2016 : 13:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
slažem se da bi on morao više doprinositi
u biti, bolje je igrao u bilo kojoj svojoj utakmici u orlandu, a u kojoj je dobio 15 i više minuta, nego u reprezentaciji gdje je igrao 25 minuta
za obranu svaka čast, jer još prošle godine je bio totalna rupa, ali u napadu mora biti i aktivniji i efikasniji
vjerojatno fali uigranih akcija
i vjerojatno je aco dao sve ovlasti bojanu i šariću, pa za njega nema prostora, ne idu lopte na njega, ne rade mu blokove...
i još kao dodatna mogućnost: na kraju nba sezone je na orlandovim stranicama bila vijest da hezonja ima namjeru do druge sezone povećati snagu i mišićnu masu - moguće da je do priprema reprezentacije bio u treningu s utezima, a to zna poremetit šut igračima

u svakom slučaju, na OI bi morao biti bolji

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 12/07/2016 : 19:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Ovaj magarac od Djordjevica ne vodi Bobija na OI
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/07/2016 : 19:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Magarac je Ražnatović, a ne Sale.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/07/2016 : 23:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Sale je sujetan. Svi se slazu da je sa Bobanom ekipa kvalitetnija, tj. da on znaci skipi. Dakle, ne moze niko da bude iznad toga. Mani sujete i ponoc, tvrdoglavoat i pozovi momka. Ja Marjanovica potpuno razumem, covek je ovime obezbedio porodicu i svako bi ucionio sto i on. BUka se nepotrebno digla, tj Djordjevic je napravio dramu oko "otkaza". Ja njega zaista postujem i cenim, ali ovi postupci mu ne prilice.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/07/2016 : 23:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Marjanović je obezbedio porodicu i pre toga. Zakulisne radnje zvane menadžer.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/07/2016 : 23:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ne treba Bobi da ispasta zbog sukoba selektora i menadzera. Djordjevic je pokazao da je skslon preterivanju i naglim reakcijama koje podgrevaju ionako napaljene Srbende... sad Bobi ispade najveci izdajnik srps
koga roda.
Jos, ako je tacno, ovo sto se pise, da se od njega trazi izvinjenje naciji i igracima, treba ih lepo oterati u PM... dosta je vise nacionalizma koji izjeda ovu zemlju...

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/07/2016 : 23:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Mediji ne služe da pišu istine.

Nije došao, nije bio uz reprezentaciju, lane je imao kobajagi povredu. Okej je košarkaš, ali vidi se iz aviona da ga menadžer vrti oko malog prsta.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/07/2016 : 23:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ne moze da bude na dva mesta u isto vreme. Nebitno, on je potreban ekipi, jer pored Jokica, mi nemamo centra, Stimceva srcanost nije dovoljna. Ako zeli rezultat, pozvace najbolje, ako ne zeli da ugrozi svoju sujetu, onda takvom coveku nije mesto da bude selektor.

Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 12/07/2016 : 23:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

realno gledano i 4. mjesto bi bilo uspjeh
na papiru su svi osim nigerije jači od nas
ali ova ekipa je pokazala da može dobiti jače od sebe
vidjet ćemo
argentina ima dosta starih igrača i možda ih možemo dobiti jakom ritmom i obranom
ipak, treba vidjeti kakav će im biti konačni rooster
brazil je fizički moćan, ali nije za nas nepobjediv
sa španjolcima ne možemo, sa litvom teško, ali moguće
nigerija nam je nezgodna, fizički jaka i eksplozivna - neće biti lako s njima

dakle, ni prolaz nije siguran, ali moguće je čak i do trećeg mjesta

definitivno se slažem da i prolaz je uspjeh,mislim da samo sa trojicom igrača nemam šta tražiti iako se nadam da će se i drugi malo opustiti i zaigrati i razigrati, jednostavno nema se tu šta za izgubiti veliki je uspjeh da su uopće tamo, nekako imam osjećaj da bi mogli završiti 3 i ići na srbiju koja bi mogla biti 2 u svojoj skupini
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/07/2016 : 23:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ne moze da bude na dva mesta u isto vreme. Nebitno, on je potreban ekipi, jer pored Jokica, mi nemamo centra, Stimceva srcanost nije dovoljna. Ako zeli rezultat, pozvace najbolje, ako ne zeli da ugrozi svoju sujetu, onda takvom coveku nije mesto da bude selektor.

Na koja dva mesta? Čovek bio u Bg.

Sumnjam da bi ga Duda ili Željko pozvali.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/07/2016 : 23:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Bio je u Americi, potpisivao ugovor, ne? A, mozda je i bolje sto nije bio sa ekipom, mediji bi ga tek onda razapeli, a velikosrbi lincovali.
Ja se nadam pozivu, ipak.

Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 12/07/2016 : 23:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
Sin legendarnog Johna Stocktona uzima hrvatsko državljanstvo!

David Stockton, sin legendarnog košarkaša Utah Jazza, novi je igrač Cedevite.

Hrvatski prvak Cedevita polako se pojačava za sljedeću sezonu, a poznati košarkaški novinar David Pick otkrio je kako David Stockton potvrdio svoj dolazak u Zagreb i potpis trogodišnjeg ugovora. I ne samo to, sin legendarnog NBA košarkaša Johna Stocktona uzet će i hrvatsko državljanstvo.

David Stockton je 25-godišnji razigravač koji je u karijeri upisao tri nastupa u NBA ligi igrajući vrlo kratko za Sacramento Kingse. U najjačoj ligi svijeta se nije uspio nametnuti pa kreće u novu fazu svoje karijere u Europi.

U razvojnoj ligi, gdje NBA klubovi 'parkiraju' dio svojih igrača, igrao je za Reno Bighornse uz vrlo dobar prosjek od 18 koševa, sedam asistencija i tri skoka po utakmici.

Ono što je najzanimljivije je što će, po pisanju Davida Picka, Stockton uzeti i hrvatsko državljanstvo. Naime, njegova baka po majčinoj strani je američka Hrvatica Matilda Baričević, dok mu je djed Mike Stepovich, koji je poznat kao posljednji guverner Teritorija Aljaska (1958. službeno postala jedna od američkih država), crnogorskog podrijetla.

Osim što će Cedevita uzimanjem državljanstva smanjiti broj stranaca, Stockton bi se u budućnosti mogao pokazati kao rješenje za problematično mjesto 'playmakera' u hrvatskoj reprezentaciji. No, prvo se mora dokazati u Cedeviti koja će se ove sezone boriti u žestokoj konkurenciji Eurocupa i ABA lige.

napokon ću pokušati doći do autograma najboljeg playmakera ikada
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/07/2016 : 23:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Bio je u Bg kada se igralo s Francuzima.

Uopšte me ne zanima šta ko i kako misli, jedino vidim da su ovo menadžerske igre.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/07/2016 : 10:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Daj objasnite o čemu se radi. :)

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/07/2016 : 14:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Kad se ovakav tim plasirao, onda ga ne treba dirati, ni dodavati niti oduzimati; i Kruška i Šakić i Arapović (čak i mlitavi Bilan, odnosno Tomić 2.0) trebaju ostati.
Svaka im čast, pratilo se bez ikakvih očekivanja, ali ovakav poduhvat je zbilja samo za naklon.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 13/07/2016 : 15:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ma sve to stoji zlotvore
junački su prošli i zaslužuju da idu
nitko aci neće (puno) prigovarat na toj odluci
ja isto ne bih da se u ekipu sada ubacuje tomić, koji se otpočetka zahvalio, ili hamilton koji je u zadnji čas otkazao, za radoševića mi je misterija zašto ga svi uopće stavljaju na šire spiskove kad je već nekoliko puta dokazao da mu se fučka za reprezentaciju
za žižića ne znam što je bilo - valjda ga aco pustio da ide na draft računajući da ima pokrivenu tu poziciju s hamiltonom, pa ga onda nije mogao vratiti - u svakom slučaju, momak je zvijer i buduća zvijezda - dogodine siguran član reprezentacije
ali. što se tiče bendera i zubca - tu mislim da njih dvojica nisu ništa skrivili, a oni predstavljaju budućnost naše košarke
i još mogu ovaj čas biti korisni na olimpijadi - za razliku od krušlina i šakića, koji još imaju 27-8 godina i nisu budući članovi generacije koja će osvajati medalje
a na OI se igra 5 utakmica u 7 dana
pa ako prođu igraju i šestu
pa ako prođu i to, onda igraju još dvije - dakle, mogućih 8 utakmica u 14 dana
ili što je najrealnija varijanta - 6 utakmica u 9 dana
za to odigrat kvalitetno treba nam još igrača
aco je rekao da se može pojačati za nekoliko postotaka ako zamijeni dva igrača, ali da je odlučio nikoga ne izbaciti
međutim, ponekad je i pola posto razlika između pobjede i poraza
a meni je više dosta poraza, iako je jasno da još par godina nećemo imati velike šanse za medalju
ono što ja priželjkujem je da se odmah sada krene sa stvaranjem jedne velike ekipe, a ubacivanje bendera i zubca bi bio znak da se ide u tom smjeru - jer to bi se moglo isplatiti već na slijedećem eurobasketu

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/07/2016 : 16:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Boban Marjanovic je rekao da zeli igrati za reprezentaciju, ali da nece moci da pomogne na kvalifikacionom turniru, jer jos nije potpisao ugovor sa NBA ekipom. Djordjevic je u maniru dramosera, na sva zvona, oglasio kako Boban ne zeli da igra. Naravno, kosarkaska nacija proglasava Bobija za izdajnika.
Bobi je potpisao ugovor sa Detroitom i istakao zelju da se vrati u tim, ako to Sale odluci. Ali sujeta Djordjevicu ne da mira, iako je on svestan da je Bobi potreban ekipi, ne zeli da predje preko toga.
Ima tu i menadzerskih pakosti, sto kaze Jasko, ali opet, cilj je iznad svih sukoba.

I tako... sada svi cekamo ishod...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/07/2016 : 16:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ja sam i poslije Eurobasketa govorio kako mi nemamo što čekat, već da mlade treba gurnuti u vatru.
Pri tome sam mislio na Bendera, Zubca i Žižića, čak i Slavicu (recimo, Slavica je ovu sezonu u ABA ligi odigrao puno bolje od Krušlina pa nije pozvan).
Žižić je imao još i najjaču sezonu, kad pogledaš (+ što se vrhunski nosio sa starijim i iskusnijim centrima tokom sezone).
No, Ainge je s njim napravio draft&stash potez, sad ćemo vidit na koliko i koji je Antin sljedeći potez. Samo da ne ode kao Hezonja u Barcu jer će protratiti vrijeme sjedeći na klupi.
Što se Bendera i Zubca tiče, neka se oni ipak ovim predsezonskim ligama, kampovima i svim pripreme za NBA pa ćemo imati kaljeni čelik u reprezentaciji .

Hamilton, koliko god kvalitetan bio, ja ga ne bih zvao. Ne volim ta rješenja sa strancima.

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 13/07/2016 16:24:53
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 13/07/2016 : 18:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Kao što je napisao Jasko, Marjanović je bio u Beogradu sve dok nije otišao na potpisivanje ugovora, nije u SAD čekao na to i sada se opet vratio.Zašto nije bio sa ekipom i da li je to bilo zgodno s obzirom na okolnosti, ne želim da zalazim u to.
Da je menadžer Ražnatović jak i moćan i da je još ranije imao nekih razmirica sa Đorđevićem, to svi znamo.No, nije tu reč samo o Đorđeviću kao osobi jer on nema nikakvog razloga da se svađa sa ovim, već je verovatno reč i o savezu i njegovom predsedniku, ko zna šta se valja iza toga.Ono što je zanimljivo jeste i to da Đorđević nijednom rečju nije spomenuo Ražnatovića, a ovaj njega jeste, makar i indirektno.

Što se tiče proglašavanja Marjanovića za izdajnika i spominjanja nekih velikosrba i nacionalista, ma smešno, totalno je već mučno kako raznorazni likovi u javnosti i medijima čekaju bilo kakvu sličnu priliku kako u sportu tako i van njega da se dohvate slične teme i potenciraju nešto za šta nema nikakve realne podloge ni razloga.

Niti je bilo ko od javnih ličnosti nazivao Marjanovića izdajnikom niti je javnost tog mišljenja.U javnosti postoji apsolutno podeljeno mišljenje, polovina smatra da Marjanovića ne treba zvati u reprezentaciju, a druga polovina smatra da treba.Da li na raznoraznim portalima par budala Marjanovića zove pogrdnim imenima, totalno je nebitno, slično sam pročitao i u vezi Đorđevića koji je ipak legenda našeg sporta i koji je naš sport toliko zadužio.
U javnosti uopšte nema tolike pompe oko ovoga (sem što par medijskih kuća to napumpava), štaviše naša javnost je već po ustaljenom novom običaju poprilično nezainteresovana za sve reprezentativne selekcije (Beograđani pogotovo), videlo se i na ovom turniru što je sada bio u Areni kako ljudi nisu spremni da pruže podršku timu koju zaslužuje i kako su generalno nezainteresovani za to, a kamoli da po ceo dan razbijaju svoje glave o tome hoće li jedan igrač igrati na OI ili neće.

Igrački, što se tiče Marjanovića, mislim da nam i nije neophodan u Riju, sem možda u eventualnom duelu sa Amerikancima gde bi njegova visina i snaga značile.Nije on baš takav kvalitet koliko se to potencira niti je u godinama za koje bi se moglo reći da predstavlja neku budućnost naše košarke.Imamo pravi dragulj u vidu Jokića i od njega treba napraviti jednog od lidera ekipe.Takođe, ne znam zašto se stalno nipodaštava učinak Raduljice, čovek u reprezentativnom dresu uvek daje maksimum i pruža najbolje partije.Centre dakle imamo, pogotovo što je na ovom turniru i Birčević pružao zapažene partije na četvorki.A ulazak Marjanovića među 12 na OI znači direktnu eliminaciju Štimca iz ekipe, pa sada neka mi kaže neko da li je to taj momak svojim odnosom prema reprezentaciji zaslužio i to drugu godinu za redom?Da li je to fer?

Edited by - maelstrom on 13/07/2016 18:39:16
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 13/07/2016 : 20:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Ja sam i poslije Eurobasketa govorio kako mi nemamo što čekat, već da mlade treba gurnuti u vatru.
Pri tome sam mislio na Bendera, Zubca i Žižića, čak i Slavicu (recimo, Slavica je ovu sezonu u ABA ligi odigrao puno bolje od Krušlina pa nije pozvan).
Žižić je imao još i najjaču sezonu, kad pogledaš (+ što se vrhunski nosio sa starijim i iskusnijim centrima tokom sezone).
No, Ainge je s njim napravio draft&stash potez, sad ćemo vidit na koliko i koji je Antin sljedeći potez. Samo da ne ode kao Hezonja u Barcu jer će protratiti vrijeme sjedeći na klupi.
Što se Bendera i Zubca tiče, neka se oni ipak ovim predsezonskim ligama, kampovima i svim pripreme za NBA pa ćemo imati kaljeni čelik u reprezentaciji .

Hamilton, koliko god kvalitetan bio, ja ga ne bih zvao. Ne volim ta rješenja sa strancima.

a ja i prije eurobasketa

i žižić i bender i slavica i zubac i dukan i lovre bašić ili koji drugi obećavajući play
ja sam i da se prati mlađeg vrankovića
čak mislim da slijedeće ljeto takva ekipa može biti konkurentnija od sadašnje, a za tri godine su među favoritima za medalju

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/07/2016 : 20:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by tinton

Boban Marjanovic je rekao da zeli igrati za reprezentaciju, ali da nece moci da pomogne na kvalifikacionom turniru, jer jos nije potpisao ugovor sa NBA ekipom. Djordjevic je u maniru dramosera, na sva zvona, oglasio kako Boban ne zeli da igra. Naravno, kosarkaska nacija proglasava Bobija za izdajnika.
Bobi je potpisao ugovor sa Detroitom i istakao zelju da se vrati u tim, ako to Sale odluci. Ali sujeta Djordjevicu ne da mira, iako je on svestan da je Bobi potreban ekipi, ne zeli da predje preko toga.
Ima tu i menadzerskih pakosti, sto kaze Jasko, ali opet, cilj je iznad svih sukoba.

I tako... sada svi cekamo ishod...

Hvala.
Komplicirana situacija, ali ovako na prvu mi djeluje kao da su se obadvojica mogla pametnije ponijeti. Kao sto si rekao, cilj bi trebao biti važniji od svega ostaloga.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 13/07/2016 20:05:54
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 13/07/2016 : 20:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Bio je u Bg kada se igralo s Francuzima.

Uopšte me ne zanima šta ko i kako misli, jedino vidim da su ovo menadžerske igre.

Moze tebe da ne zanina ko sta misli ali interes Srpske kosarke kaze da nam Bobi ocajnicki treba.Svako drugo rezonovanje je anti kosarkasko.Ko je kriv nije vazno, ocu da gledam najjacu reprezentaciju na Olimpijadi !!!!!
Go to Top of Page
Page: of 168 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000