Author |
Topic  |
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 09/07/2016 : 23:37:13
|
Cestitke deckima na plasmanu, pojeli su mi zivce kao i uvijek, ali isplatilo se  |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 09/07/2016 : 23:38:21
|
Samo da ne poletite opet, tj. da se ne stvori atmosfera u javnosti kao ranijih godina. Bolje ovako, kao autsajderi i bice manje pritiska... Ko je , realno, ocekivao da ce Hrvatska, pored Grcke i Italije, proci dalje. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 09/07/2016 : 23:39:46
|
Ne mogu vjerovat da je reprezentacija konačno dobila tijesnu utakmicu i to u produžetku. Moglo je to biti i ranije jer su se Talijani cijelo vrijeme nudili i bili zreli za poraz, ali kod Hrvatske ništa ne ide lakšim putem. Iznenadila me dobra igra u produžetku, iako treba priznati da su i Talijani malo pripomogli s nekoliko pogrešaka. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 09/07/2016 : 23:42:30
|
quote: Originally posted by Caleb
Samo da ne poletite opet, tj. da se ne stvori atmosfera u javnosti kao ranijih godina. Bolje ovako, kao autsajderi i bice manje pritiska... Ko je , realno, ocekivao da ce Hrvatska, pored Grcke i Italije, proci dalje.
Pa i ne očekujemo ništa od njih. Za nekih 5 godina ćemo očekivati. Za sada je dovoljno da postepeno prelazimo Italiju, Grčku, Sloveniju i sl. i da se približavamo Srbiji, Litvi, Španjolskoj i Francuskoj. Žao mi je jedino što u sastavu već sada nisu neki igrači koje je ken nabrojao.
|
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 09/07/2016 : 23:43:00
|
Samo da ne poletite opet, tj. da se ne stvori atmosfera u javnosti kao ranijih godina. Bolje ovako, kao autsajderi i bice manje pritiska... Ko je , realno, ocekivao da ce Hrvatska, pored Grcke i Italije, proci dalje.
Gotovo nemoguce da se ne dogodi, to je balkanski bug u programu  |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
tihomirduras
Senior Member

1848 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 09/07/2016 : 23:46:19
|
Pa, bas to.. euforija je neminovna i ekstremno preterivanje kada je u pitanju sport.. kod svih drzava bivse Juge... citam komentare na srpskim portalima, vec se ova ekipa Srbije poredi sa onom generacijom Divca, Djordjevica, Danilovica, Paspalja.. sacuvaj Boze.... i prica se da komotno Srbija moze da se nosi sa Amerima, samo da se Bobi prikljuci... koje li budale pisu ovakve gluposti, bem li ga.  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 09/07/2016 : 23:47:16
|
Na OI odigrati muški i hrabro pa što bude, ipak je tamo previše favorita pa ne postoji pritisak da se mora napraviti neki veliki rezultat. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 09/07/2016 : 23:47:48
|
quote: Originally posted by Beva
Dario Šarić je rođeni pobjednik, ako on neće promijeniti mentalitet reprezentacije u pobjednički, neće nitko.
Odigrao je mudima, preuzeo kada se lomilo.... Ona blokada Melija, tj. nepriznat kos Planinica, cini mi se, pa tehnicka Petrovicu.. moglo je skupo da kosta.. |
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/07/2016 : 23:52:57
|
večeras smo odigrali srpski odlično bravo hrvati ni ja nisam vjerovao da možemo ali ja bar pratim kontinuirano pa mi se pola oprosti |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Posted - 09/07/2016 : 23:57:16
|
Dario Šarić je rođeni pobjednik, ako on neće promijeniti mentalitet reprezentacije u pobjednički, neće nitko.
Odigrao je mudima, preuzeo kada se lomilo.... Ona blokada Melija, tj. nepriznat kos Planinica, cini mi se, pa tehnicka Petrovicu.. moglo je skupo da kosta..
Ma Aco je budala ali treba mu čestitati na ovom uspjehu. Samo protiv Tunisa mislim nije imao tehničku :)
Malo je Hezonja napadački razočaranje, ali dobar obrambeno, podredio se ekipi. Bojan standardno dobar.
Bilan nije za ovu razinu, premekan je pod košem, ne znam ni sam koliko su mu lopti izbili iz ruku. Planinić iznenadio, odličan danas.
U biti, Hrvatskoj sa svim ovim mladim igračima nedostaje samo play da budu uz bok sa Španjolskom, Srbijom, Francuskom i Litvom. Možda Šarić, Hezonja i Bender to mogu nadoknaditi, ali tek treba vidjeti. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts
Posted - 09/07/2016 : 23:58:29
|
quote: Originally posted by hello
Pa i ne očekujemo ništa od njih. Za nekih 5 godina ćemo očekivati. Za sada je dovoljno da postepeno prelazimo Italiju, Grčku, Sloveniju i sl. i da se približavamo Srbiji, Litvi, Španjolskoj i Francuskoj. Žao mi je jedino što u sastavu već sada nisu neki igrači koje je ken nabrojao.
točno tako za 4-5 godina bi po talentima koji su tu jednostavno morali biti u zoni medalja što se OI tiče, sada treba razmisliti možda bi bilo svinjski mijenjati ekipu koja je izborila rio, ali zubac i bender nisu svojom krivnjom izostali, a u svakom slučaju bi bili korisniji od krušlina i šakića pogotovo zubac koji je u sinoćnjem debiju za lakerse pokazao da je već spreman da pomogne pod košem
|
 |
|
tihomirduras
Senior Member

1848 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 10/07/2016 : 00:01:59
|
Odigrao je mudima, preuzeo kada se lomilo.... Ona blokada Melija, tj. nepriznat kos Planinica, cini mi se, pa tehnicka Petrovicu.. moglo je skupo da kosta..
Ma Aco je budala ali treba mu čestitati na ovom uspjehu. Samo protiv Tunisa mislim nije imao tehničku :)
Malo je Hezonja napadački razočaranje, ali dobar obrambeno, podredio se ekipi. Bojan standardno dobar.
Bilan nije za ovu razinu, premekan je pod košem, ne znam ni sam koliko su mu lopti izbili iz ruku. Planinić iznenadio, odličan danas.
U biti, Hrvatskoj sa svim ovim mladim igračima nedostaje samo play da budu uz bok sa Španjolskom, Srbijom, Francuskom i Litvom. Možda Šarić, Hezonja i Bender to mogu nadoknaditi, ali tek treba vidjeti.
e da to je boljka isto kao i centri, ali i to treba tražiti u mladim uzrastima i treba im dati priliku i imati strpljenja |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 10/07/2016 : 00:02:51
|
U biti, Hrvatskoj sa svim ovim mladim igračima nedostaje samo play da budu uz bok sa Španjolskom, Srbijom, Francuskom i Litvom. Možda Šarić, Hezonja i Bender to mogu nadoknaditi, ali tek treba vidjeti.
Hezonja deluje kao da ne zna sta treba da radi na terenu... totalno odudara od svih igraca koji igraju.
Bila je premekan, Planinic borben do koske... fali Tomic sigurno ili Zoric, sto da ne... kakva je situacija sa Tomicem? Nije igrao samo kvalifikacije ili uopste nece igrati ovo leto? |
|
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Posted - 10/07/2016 : 00:07:05
|
Hezonja deluje kao da ne zna sta treba da radi na terenu... totalno odudara od svih igraca koji igraju.
Bila je premekan, Planinic borben do koske... fali Tomic sigurno ili Zoric, sto da ne... kakva je situacija sa Tomicem? Nije igrao samo kvalifikacije ili uopste nece igrati ovo leto?
Žorić je totalno propao, bio je back-up Bilanu u Cedeviti :)
Tomić je otkazao zbog privatnih razloga, bilo bi loše zbog kemije u momčadi da ga sad pozovu. A i ako je principijelan, ne bi se ni odazvao.
Kažu sutra ždrijeb za kvalifikante, bilo bi zanimljivo da Hrvatska i Srbija upadnu u skupinu s Amerikom. El Classico :) |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 10/07/2016 : 00:12:40
|
Grupa A: 1. Kvalifikant 2. SAD 3. Venecuela 4. Kvalifikant 5. Kina 6. Australija Grupa B: 1. Argentina 2. Španija 3. Brazil 4. Litvanija 5. Kvalifikant 6. Nigerija
Grupa A je daleko laksa. Ne bi bilo lose da se tu upadne, barem da se prodje grupa, za pocetak.  |
|
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Posted - 10/07/2016 : 00:22:30
|
Grupa A: 1. Kvalifikant 2. SAD 3. Venecuela 4. Kvalifikant 5. Kina 6. Australija Grupa B: 1. Argentina 2. Španija 3. Brazil 4. Litvanija 5. Kvalifikant 6. Nigerija
Grupa A je daleko laksa. Ne bi bilo lose da se tu upadne, barem da se prodje grupa, za pocetak. 
I u grupi B se može dalje, Nigerija je outsider, Argentina nije više što je bila a Brazilu je velika prednost domaći teren, inače nisu protivnik kojeg se treba previše bojati.
Ali da, Kina i Venecuela bi trebale biti pobjede bilo kojoj od tri reprezentacije iz kvalifikacija. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts
Posted - 10/07/2016 : 00:46:31
|
šarić je proglašen za mvp turnira možda je babo ipak više zaslužio, ali koga briga |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 10/07/2016 : 02:22:46
|
Cestitke obema repkama. Jokic i Saric su igracine. Bice mi zao ako se Saric odluci da ostane jos godinu dana u Evropi, jer po kvalitetu bi sigurno imao mesta u rotaciji Sixersa. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33579 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 10/07/2016 : 06:19:45
|
Šarić sigurno ide u NBA, sam je to napomenuo prije ovog turnira. Bravo za plasman na OI!!! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13086 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts
Posted - 10/07/2016 : 18:09:17
|
Bila je premekan, Planinic borben do koske... fali Tomic sigurno ili Zoric, sto da ne... kakva je situacija sa Tomicem? Nije igrao samo kvalifikacije ili uopste nece igrati ovo leto?
ne razumijem odakle ti taj dojam šut ga nije išao, ali u odnosu na prošlu godinu je obrambeno nebo zemlja, i imao je nekoliko odličnih dodavanja u svakom slučaju, našem timu fali nekoliko uigranih akcija, od kojih bi barem jedna bila za njega
tomić sigurno neće na OI, niti bi bilo fer da se zove bilo koga tko je odbijao i tražio izgovore a zubac i bender bi bilo dobro da idu, jer su ionako trebali biti u torinu pitanje je da li ih sada sunsi i lakersi puste |
 |
|
Topic  |
|
|
|