Ja se ovih Belle i Bronca nikako ne mogu sjetiti iz ZS/LMS perioda no ipak sam uzeo ovaj prvi broj za vidjeti o čemu se tu radi. Po meni je ovo totalno slabo, pokušaj nekakvog romantičnog humornog westerna gdje ne funkcionira ni romantika ni humor. Od ovdje predstavljenih crtača Chiarolla najbolje odrađuje posao, a ovaj D'Antonio (ili kako već) živi užas.
Pitao sam prije par dana HUM NA SUTI, trafika Tisak, rekli su da ga (još) nemaju, onda sam pre dva dana u Moščeničkoj Dragi pitao za taj strip, prodavačica me gledala, kao da sam izmislio taj strip,...ono prvi put čula, čak se počela smijati,....jel to došlo u Sloveniju?
Zašto to nemaju u SVAKOJ trafici u Hrvatskoj?
A onda se kuka kako se loše prodavaju stripovi, a pola njih se ne može nigdje kupiti....u toj Moščeničkoj Dragi nisu imali NIŠTA (niti PSDZ, Malog Rendžera, Bleka,Texa,....NIŠTA), samo one Zagore 3 u jedan za 25 kuna....remitenda ili kako se več kaže.....
jaz sem ga danes nabavil v trafiki pri nas. tako da poglej, so prišli pred par dnevi
sem bil danes v Celju (trafika v Citycentru), prodajalka ni nikoli slišala za ta strip ( in ima full stripov od Ludensa,....na splošno gre za večjo trafiko),....tako da me počasi mineva vse skupaj,.....da bom pa sedaj deset trafik obiskal in težil ljudem za ta strip pa tudi ne. Naj se Ludens/Strip Agent približa nam bralcem, če želijo kaj prodat, če ne pa nič, briga me. Saj ga še na Hrvaškem nimajo povsod....
Slabašan strip, ni mene ne čudi da je Teller oduševljen.
ja sam izgleda procitana knjiga na tom forumu... A cuj, moj ukus je moj a Valter ima svoj.... Meni je strip ok,nije za svrsavanje al pravo lagano stivo za ove vruce dana... Preporuka.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kažu danas u Stripovima na kvadrat da već tamo za tjedan dana treba doči drugi broj. Da su njima rekli da će ovo biti mjesečno izdanje. Dobra vijest. Brzo će se kompletirati. :)
To bi značilo da je zamišljeno kao ljetno izdanje, tj. da će ga ispucati do kraja rujna. Što je pametna odluka, kao onomad ona Libellusova kiosk-izdanja, dok se stripovi bolje prodaju.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Vid' stvarno, onda se u ponedjeljak dodaje na spisak za kupovinu. Izgleda da se prodaje dovoljno dobro kada tako brzo ide dvojka, ne vjerujem da je bio planiran mjesečni ritam prije izlaska jedinice.
Vid' stvarno, onda se u ponedjeljak dodaje na spisak za kupovinu. Izgleda da se prodaje dovoljno dobro kada tako brzo ide dvojka, ne vjerujem da je bio planiran mjesečni ritam prije izlaska jedinice.
Kako da se ne prodaje kada smo ga ovde izreklamirali samo tako... Evo, gura lagano i deseta stranica topika, u vrhu je pregleda na s.com već duže vreme.
Nego, valjda će da ostane koji broj i za nas u Srbiji? Kažu da ima ovog izdanja u Alan Fordu, ali, daleko je Beograd...
U samo mjesec dana topic je došao do 10 stranica, potukao je sve Zagorove najave i napravio tako dobru reklamu da su strip kupili i neki koji možda nisu ni planirali. Ali, sada se valja prebaciti na drugi jer je Tromislawski okačio najavu.
Pročitah i drugi put kompletan topik od početka do kraja. Čudo kako na početnim stranicama vlada opšta pljuvačina, a kako topik napreduje sve bolje su ocjene B&B. Pročitao sam prvi broj odmah kad je izašao i bio mi je mnogo bolji nego što sam očekivao da će biti, jer sam prvo pročitao par stranica teme, pa onda strip.
Drugi nađoh na sajmu u BG, a pošto u Banjaluci nisam vidio da je dolazilo na kioske, nedavno nabavih u Darkwoodu i ostale brojeve. Krećem lagano sa čitanjem ostalih, taman će se nabaviti i petica, da se kompletira i pročita u kratkom roku.