Pitao sam prije par dana HUM NA SUTI, trafika Tisak, rekli su da ga (još) nemaju, onda sam pre dva dana u Moščeničkoj Dragi pitao za taj strip, prodavačica me gledala, kao da sam izmislio taj strip,...ono prvi put čula, čak se počela smijati,....jel to došlo u Sloveniju?
Zašto to nemaju u SVAKOJ trafici u Hrvatskoj?
A onda se kuka kako se loše prodavaju stripovi, a pola njih se ne može nigdje kupiti....u toj Moščeničkoj Dragi nisu imali NIŠTA (niti PSDZ, Malog Rendžera, Bleka,Texa,....NIŠTA), samo one Zagore 3 u jedan za 25 kuna....remitenda ili kako se več kaže.....
jaz sem ga danes nabavil v trafiki pri nas. tako da poglej, so prišli pred par dnevi
Ha! Ja ga nisam nasao doma na kioscima nego kupio u kragujevcu na standu 10kn jeftinije. Sto ces. ;)
Zapravo je ovo puno kvalitetnije i zabavnije od psdz. Inteligentne doskocice, humor na svakom koraku, zanimljivi likovi, izazovna Bela - nesto takvo je bas falilo psdz. Stvarno sam uzivao u ove 4 price. Cak ima i kontinuitet. Misl da cu morati izvuci svoje stare misterije da vidim ima li jos koja epizoda.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ha! Ja ga nisam nasao doma na kioscima nego kupio u kragujevcu na standu 10kn jeftinije. Sto ces. ;)
Zapravo je ovo puno kvalitetnije i zabavnije od psdz. Inteligentne doskocice, humor na svakom koraku, zanimljivi likovi, izazovna Bela - nesto takvo je bas falilo psdz. Stvarno sam uzivao u ove 4 price. Cak ima i kontinuitet. Misl da cu morati izvuci svoje stare misterije da vidim ima li jos koja epizoda.
potpuno isti dozivljaj imam ja poslje citanja B&B-... Bolje od PSDZ, jedino sto imaju price a nema BB je povjestna nota... Ostalo je sve na srani BB...pogotovo humor je odlican... Prekrasan strip,bas se veselum nastavku.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
B&B bolje od PSDZ ?? Eh,100 žena ... (ne čudi me što je ovo Teler rekao,ali Dikej ...)
Jedanput se moramo i ja i Teller složiti... ;)
A koja ti je to izreka - 100 žena?
Ne garantiram za ovaj noviji dio serijala PSDZ, no one epizode koje datiraju iz šezdesetih nisu niti blizu na takvoj razini zrelosti scenarija. I humora i seksepila što mi nedostaje u PSDZ! Bela i Bronco su nenadmašni duo. PSDZ opet ima jako izraženu povijesnu crtu, zaista su prava kronika tog vremena - to mi je tamo odlično.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
I jai imam sve PSDZ a procitao sam valjda neke 3 cijele... Sva cast povjestnim temama i osobama ali je smor to citat... Humor ili ga nema ili je los,,Polese je u PSDZ grozan dok je u B&B odlican,isto vazi za Chiarollu, tu je bolji nego u najboljem Zagoru.... Ne kazem da su PSDZ lose, ni daleko...ali da su vrhunsko stivo..to nisu... Mozda su bile tih 60-70 tih.... Zanimljivo mi je samo da lakse citam Mikija,Bleka,Tellera,Marka,Tim i Dastija.... Valjda su PSDZ ipak za moju profesiju pretesko ctivo....to je vise za intelektualce kao je ante recimo. Valjda je u tom mom zrelom tijelu zatvorena jos uvijek dijecja dusica....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ja mislim da sam se zaustavio negdje kod broja 14 ili tu negdje, i dalje skupljam ali cu ponovno krenuti sa citanjem kada ih se jos malo sastavi. I kuzim tintona da su pocetni mozda malo naivni i nezanimivi. No, u biti je crtez jos najneprivlacniji sto se tice ovog serijala. Barem meni. Plus su sigurno svi dodaci koji idu uz ovaj strip, vezano na razdoblje kojeg se serijal dotice.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ja sam svojedobno s čitanjem dogurao do kraja 4. epizode tj. drugog broja, ali zbog sporosti, suhoparnosti, potpunog nedostatka humora i generalne dosade dalje nije išlo. Ovog ljeta Pričama planiram dati drugu šansu, pa ako opet ne bude išlo strip proslijediti nekom drugom kome će se svidjeti.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...