I ovako je ponekad zatrpan Bonelli pdf a kamoli da još otvaramo novi topic za bilo koje izdanje svih izdavača. Ljudi su se navikli na trenutačnu situaciju i na naslovnice visoke rezolucije koje Tromi postavlja tako da nećemo ništa mijenjati.
I ovako je ponekad zatrpan Bonelli pdf a kamoli da još otvaramo novi topic za bilo koje izdanje svih izdavača. Ljudi su se navikli na trenutačnu situaciju i na naslovnice visoke rezolucije koje Tromi postavlja tako da nećemo ništa mijenjati.
Zašto održavati status quo, ako ljudi žele promene, drugo je održavati status quo, ako se ljudi ne bune i ne traže, a već nekoliko puta ljudi su pitali za ovo, ja sam uvideo da tu postoji inicijativa, i predložio na glasanje koje bi utvrdilo, da li zaista postoji inicijativa za tako nešto.
I za izdanja ostalih izdavača postoji naslovnice visoke rezolucije.
Prije par mjeseci kad je bila aktualna epizoda sa Hellingenom određeni broj ljudi se bunio da ima previše Zagor topica na vrhu pdf-a jer se o toj priči raspravljalo u 4-5 zasebnih tema. Sad zamisli što bi se dogodilo kad bi za svaku epizodu VČ-a (redovni, odabrane, kolekcionarci) neovisno je li to Dylan ili Zagor otvarala nova tema, pa ne bi izdržali jedan dan bez "pobune", a da ne spominjem kako se u tim temama ne bi imalo što raspravljati jer bi se epizode duplirale, znači bili bi to spam-topici.
Može! Više bi se pričalo o stripu i epizodama a ne 25 str. topica Jedni doba jedna priča bar 23 su solarove slike naslovnica i table, o radnji brojeva ništa, recenzija nigdje. A bolja je i reklama.
Možda bi bilo najbezbolnije rješenje kad bi moderatori prebacivali Tromijeve topice u podforum "izdavački izlog" isto tako, bilo bi dobro da i predstavnik "Veselog četvrtka" otvora topice sa svojim izdanjima, pa to im je besplatna reklama za 5 minuta posla
Ja sam pre za to da se ozivi topic Zagor u izdanju Veselog cetvrtka http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38032&whichpage=87 , isto tako ima i za DD i za Texa u izdanju Veselog i da se tamo ubacuju slike novih izdanja tog odredjenog junaka. Pored toga imamo i Mikadove cetvoromesecne preglede svih Bonelli stripova. Mislim da je to bolje.
Zašto održavati status quo, ako ljudi žele promene, drugo je održavati status quo, ako se ljudi ne bune i ne traže, a već nekoliko puta ljudi su pitali za ovo, ja sam uvideo da tu postoji inicijativa, i predložio na glasanje koje bi utvrdilo, da li zaista postoji inicijativa za tako nešto.
Po razini bahatosti i prepotencije podsjećaš me na jednog profesora sa foruma.
Nema promjene i piši konstruktivno.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Po razini bahatosti i prepotencije podsjećaš me na jednog profesora sa foruma.
Nema promjene i piši konstruktivno.
Mene nije briga na koga ti verbalno ličim. Ja samo vidim da si u debeloj manjini u ovoj diskusiji,a kao veliki liberal i demokrata, trebao bi da se povinuješ većini i pojedeš svoju misao.
Predlog nije loš, ali ovde odavno nema predstavnika VČa koji bi to vodio redovno kao TrOMI. Za mikada ne znam dal radi na svoju ruku ili poluzvanično, ali radi odličan posao na onim tromesečnim VČ topicima.
Ja sam i dalje za otvaranje posebnih podforuma za Zagora a i što trolodtroje reče i za Alana Forda. Zaslužili su svoj kutak na forumu.
Inače što se tiče poređenja sa profesorom, ma to je smešno, kakav crni profesor. Pa trebalo mi je 5 minuta od tvog prvog posta da provalim ko si. Teme koje te zanimaju, stripovi koje čitaš, stil pisanja... ma daj, pa inspektor Clouseau bi to rešio očas posla.