Author |
Topic  |
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 23/06/2016 : 00:00:22
|
Četiri godine nakon adaptacije romana Jedan hitac, prvog iz serijala Leeja Childa, Tom Cruise u ulozi Jacka Reachera vraća se u ekranizaciji romana Never Go Back, i kod nas objavljenog pod naslovom Ne vraćaj se.
Redatelj je Edward Zwick iz Rata za slavu, Legende o jeseni, Opsadnog stanja i Krvavog dijamanta, scenaristi su sam Zwick, Richard Wenk iz 16 blokova, Plaćenika 2 i Pravednika te Marshall Herskovitz iz Posljednjeg samuraja i serije Nashville, a Cruiseovi partneri su Cobie Smulders iz Osvetnika, Kapetana Amerike: Ratnika zime i serije Agents of S.H.I.E.L.D., Robert Knepper iz Zakona braće i novijeg Hitmana: Agenta 47, Aldis Hodge iz Umri muški 3 i Straight Outta Compton i ostali.
Izuzetno sposobni i domišljati osobenjak Reacher ovaj se put pokušava oprati od optužbe za ubojstvo od prije 16 godina, kao i pomoći kolegici i povremenoj priležnici Susan Turner u spašavanju žive glave.
Childovi romani su mi dosta slabi, odustao sam na dvije trećine drugog, ali prvi film je bio dosta solidan.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
DragonSlayer
New Member

.jpg)
Croatia
266 Posts
Member since 22/01/2013 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 20/07/2016 : 10:21:48
|
Vin Diesel se vraća liku Xandera Cagea i serijalu xXx. Film "xXx: The Return of Xander Cage" režira David Caruso iz "Paranoje", "Oka sokolovog" i "Ja sam broj četiri", a režirat će i treći nastavak "G.I. Joea", scenarij supotpisuju F. Scott Frazier ("Collide"), Chad St. John ("Pad Londona") i Rich Wilkes iz "Glory Daze" i prvog "xXx". Dieselovi su partneri Samuel L. Jackson, Toni Collette, Rory McCann, Donnie Yen, Tony Jaa, Ruby Rose i ostali, Diesel je i suproducent, a snimatelj oskarovac Russell Carpenter. Očekivano, hipertestosteronski James Bond s nadajmo se što više humora, pa bumo vid´li.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 24/07/2016 : 11:38:43
|
Evo De Nira opet oko ringa i u njemu, i konačno jedna njegova uloga od koje puno očekujem. U biografskoj sportskoj drami stanovitog Jonathana Jakubowicza De Niro tumači legendarnog trenera Raya Arcela, koji preuzima vođenje izuzetno potentnog mladog boksača Roberta Durana. Sve naravno neće ići po planu, osobito kad se susretne sa Sugarom Rayem Leonardom, a uz Edgara Ramireza koji tumači Durana De Nirovi su partneri John Turturro, nezasluženo zaboravljena Ellen Barkin, Rubén Blades, sve traženija Ana de Armas koju ćemo gledati i u novom Blade Runneru, Usher Raymond, De Nirova posvojena kći Drena i ostali, a Jakubowicz je i scenarist. Još nisam naletio na loš film o boksu, pa ne očekujem da će ovaj omanuti.
|
Edited by - Johnny Difool on 24/07/2016 11:39:49 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 24/07/2016 : 23:32:57
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Četiri godine nakon adaptacije romana Jedan hitac, prvog iz serijala Leeja Childa, Tom Cruise u ulozi Jacka Reachera vraća se u ekranizaciji romana Never Go Back, i kod nas objavljenog pod naslovom Ne vraćaj se.
Redatelj je Edward Zwick iz Rata za slavu, Legende o jeseni, Opsadnog stanja i Krvavog dijamanta, scenaristi su sam Zwick, Richard Wenk iz 16 blokova, Plaćenika 2 i Pravednika te Marshall Herskovitz iz Posljednjeg samuraja i serije Nashville, a Cruiseovi partneri su Cobie Smulders iz Osvetnika, Kapetana Amerike: Ratnika zime i serije Agents of S.H.I.E.L.D., Robert Knepper iz Zakona braće i novijeg Hitmana: Agenta 47, Aldis Hodge iz Umri muški 3 i Straight Outta Compton i ostali.
Izuzetno sposobni i domišljati osobenjak Reacher ovaj se put pokušava oprati od optužbe za ubojstvo od prije 16 godina, kao i pomoći kolegici i povremenoj priležnici Susan Turner u spašavanju žive glave.
Childovi romani su mi dosta slabi, odustao sam na dvije trećine drugog, ali prvi film je bio dosta solidan.
Meni je Lee Chiild odličan, naracija mu je fenomenalna a ovaj prvi film je bil čist ok, nadam se da će biti i drugi |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 24/07/2016 : 23:53:59
|
Jedan moj prijatelj ih čita kao lud i hvali na svakoj kavi, osobito kasnije, pa bih Childu mogao dati još jednu šansu s nekim kasnijim romanom.
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 25/07/2016 : 00:35:58
|
kod njega je stvar što je odličan pripovjedač. nema tu nekih fenomenalnih zapleta ali lik zna ispričati priču odlično. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 26/07/2016 : 10:00:21
|
I Milesa Tellera ćemo gledati kao boksača, u biografskoj sportskoj drami Bleed for This Bena Youngera, autora odlične Vruće linije (Boiler Room) i solidne romantične komedije Šuška se, šuška (Prime).
Teller tumači svjetskog prvaka Vinnyja Pazienzu, kojem će automobilska nesreća prekinuti karijeru, da bi ponajviše zahvaljujući snazi njegove volje uslijedio navodno nevjerojatan oporavak.
Tellerovi su partneri Aaron Eckhart, Ciarán Hinds, Katey Sagal, Ted Levine i ostali, a sve skupa obećava.
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 26/07/2016 : 10:13:09
|
U navodno istinitim događajima nadahnutoj (što je vrlo fluidna oznaka) triler-drami Imperium redatelja Daniela Ragussissa, autora odličnog kratkometražnog filma Haber o njemačkom nobelovcu Fritzu Haberu, Daniel Radcliffe tumači ratnog veterana i FBI-jeva agenta Natea Fostera koji se pod vodstvom šefice Angele Zamparo (Toni Collette) infiltrira u neonacističku organizaciju koja priprema terorističke napade.
U glumačkoj postavi su i Chris Sullivan, Nestor Carbonel, dramatičar (Kukci, Ubojiti Joe, Kolovoz u okrugu Osage) i glumac Tracy Letts (Čuvari zakona, Domovina, Zakon braće) i ostali, a film se čini vrlo zanimljivim.
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 26/07/2016 : 22:52:54
|
Nevio Marasović, autor vrlo dobrih filmova The Show Must Go On i Vis-a-Vis te odlične humoristične serije Instruktor, stiže s filmom Goran, dramom s elementima trilera.
Franjo Dijak tumači naslovni lik, koji jedne snježne zime stiže u Fužine sa svojom slijepom i trudnom suprugom Linom u izvedbi Nataše Janjić, da bi ona njemu i društvu prijatelja u kojem su braća Bojan Navojec i Goran Bogdan, Janko Popović Volarić, Filip Križan, Edita Karađole i ostali otkrila da je trudna, ali ne s Goranom.
Tu kreće višestruka i slojevita obiteljska drama pogonjena strašću, posesivnošću i ljubomorom koje će ugroziti sve i međusobno izuzetno antagonizirati likove.
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 26/07/2016 : 23:08:04
|
Debitantski dugometražni film Ne gledaj mi u pijat Hane Jušić, scenaristice Zagonetnog dječaka i (su)autorice izvrsnih kratkiša Pametnice, Terarij, Kratki spojevi i Da je kuća dobra i vuk bi je imao, premijerno će biti prikazan na Veneciji, u programu Dani autora.
Hana je i scenaristica priče o djevojci Marijani iz šibenske obitelji Petković čiji su članovi pritisnuti ne samo životom u premalom stanu, nego i dominantnim pa bolesnim ocem o kojem će trebati skrbiti, neodgovornom majkom, inertnim bratom i nužnošću Marijanina obavljanja dva posla da bi obitelj opstala.
Sve će se dodatno zakomplicirati kad se ona počne družiti s nepoznatim muškarcima, najprije vođenja znatiželjom a potom i otkrivanjem granica vlastite hrabrosti i slobode.
U glumačkoj postavi su Mia Petričević, Nikša Butijer, Arijana Čulina, Zlatko Burić i Karla Brbić, a film je snimljen u produkciji Kino0rame agilne Ankice Jurić Tilić.
|
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia