Author |
Topic |
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/05/2016 : 13:09:54
|
Guardians of Galaxy su mozda jos i najbolje pogodeni
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/05/2016 : 19:16:47
|
quote: Originally posted by Windwalker
A dobro, Guardiansi su nenadmašan vrh, ali i Civil War je odličan.
Apsolutno, i vise nego odlican
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 11/05/2016 : 21:43:31
|
Tko bi rekao, s obzirom na prvi film, da ce Cap biti jedini Marvelov serijal koji sa svakim sljedecim filmom uspijeva podici kvalitetu. Meni je ovo jednako ako ne i bolje od Winter Soldiera. |
These pretzels are making me thirsty... |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 11/05/2016 : 22:29:37
|
quote: Originally posted by dante
Tko bi rekao, s obzirom na prvi film, da ce Cap biti jedini Marvelov serijal koji sa svakim sljedecim filmom uspijeva podici kvalitetu. Meni je ovo jednako ako ne i bolje od Winter Soldiera.
Meni su odlični svi Marvelovi filmovi o Kapetanu. Baš sam nedavno pogledao The First Avenger i iznova se oduševio. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 11/05/2016 : 22:57:27
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido Meni su odlični svi Marvelovi filmovi o Kapetanu. Baš sam nedavno pogledao The First Avenger i iznova se oduševio.
Ja sam u ono doba prije pet godina sve Marvelove filmove usporedjivao s prvim Iron Manom pa mi je u odnosu na to bio First Avenger bio dosta bezlicniji, ali sada s odmakom kad imamo dvije gotove triloge, Cap je po kvaliteti ostavio Zeljeznog u prasini. |
These pretzels are making me thirsty... |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 11/05/2016 : 23:25:49
|
Dosao maloprije iz kina i uzivao sam u CACW.
Osim standardnih likova koji su ok,jedini mi je nekako Bucky antipatican, u scenama gdje bjezi izgleda kao da je obukao pet-sest pulovera.😒
Spideyu sam se smijao na prvi nastup jer mu je glas bio kao sopran, pa si mislio koja je ovo fora, ali je promijenio boju glasa. Simpa lik i imao je duhovite dosjetke...prica kao navijen...😊 Panther je cool, novi Power Rang.. ups..Avenger😜 sa klupe, rezervni kako je spomenuo za sebe u jednom stripu. Ant-man je iznenadio i to naveliko.😉 Prema kraju filma kako god se odvijala radnja, nikako da se gledaoc solidarizira ili mu postane simpatican Tony Stark... lik je odbojan i antipatican do bola. Bogatunski sindrom...u filmu nalazim paralelu sa "Bruce Wayne sindromom"...tko je gledao znat ce...
Samo moram prevesti sto znaci "Stank"!😒 P.s. Tony Stank...😉 pristaje mu.
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 11/05/2016 23:29:09 |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 23/05/2016 : 00:50:22
|
Marvel je nadmasio sebe sa Civil Warom!
Posle, od kritike, popljuvanog Age of Ultrona (koji je meni bio bas zabavan i mnogo bolji od prvog dela Avengersa) i previse sladunjavog i comedy Ant Mana nisam ocekivao previse od Civil Wara, ali sam ostao potpuno sokiran i odusevljen!
Svaki segment filma im je uspeo! Svaka scena je tamo gde treba, ritam filma je izvanredan, cak ni glavni neprijatelj kog ljudi omalovazavaju mi je bio odlican. Lepo je videti da obican covek moze da baci Avendzerse na kolena i da ih pobedi.
Ostatak pisem kad se jos malo saberu utisci.
SPOILERI
Najveci uspeh ovog filma je sto su pogodili emotivnu crtu. Peggy Carter umire, odnos Vision i Scarlet Witch, odnos Kapetana sa Sharon Carter i sa Buckyem, Iron Man i njegov otac. Jos jedan kvalitet filma je sto se Avengersi ne bore protiv bezlicne vosjske vanzemaljaca ili androida vec se bore protiv pravih ljudi izmedju sebe, te je to mnogo napetije i interesantnije da se gleda. Ant Man je odusevio, Hawkeye(voleo bih njega da vidim vise u buducim filmovima) i Black Widow odlicni, Black Panther se cini izuzetno zanimljivim i bas me interesuje sta ce biti u njegovom stand alone filmu, takodje me interesuje i kako ce da se razvija cela ova situacija izmedju ostalih Avengersa. Bilo bi steta da zanemare i ostave ovo sto su sada zapoceli zarad velikog blokbasterskog spektakla kakav ce verovatno biti Infinity Wars gde ce biti samo mnogo tuce protiv vanzemaljaca i Tanosa. Citao sam i strane recenzije filma i vidim da svi hvale Tom Hollandovog Spider Mana i nazivaju ga najboljim on screen spajdermenom. To je po meni suludo jer je Spiderman sveukupno imao oko 20ak minuta u filmu i bio je dosta dobar, ali tek cemo videti sta ce uraditi sa likom u Homecomingu, ali nisam nesto preterano uzbudjen zbog toga. Idalje mi je Sam Raimijev Spiderman i crtani film iz 90ih omiljeni spiderman. KRAJ SPOILERA
Od Marvelovih filmova jedino nisam gledao Thor 2 pa bi moja lista najboljih filmova izgledala ovako 1. Iron Man 2. Captain America Civil War 3. Gurdians of the galaxy Ova tri su mi najbolja i nisam bas siguran za njihov redosled. 4. Avengers Age of Ultron 5. Captain America The First Avenger 6. Captain America The Winter Soldier 7. Thor 8. Avengers 9. Ant Man 10. Iron Man 2 11. Hulk 12. Iron Man 3 |
Edited by - going going on 23/05/2016 13:34:32 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 15/07/2016 : 21:49:56
|
Znači nije zelena? Bilo bi malo bezveze da su dvije zelene, a opet, mantis je najčešće zeleni kukac, tak da... I vidim, Yondu i Nebula se vjerojatno pridružuju timu? Zakon!
Uglavnom, očekujem 'Najbolji Film Vol 2'. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
Posted - 15/07/2016 : 22:38:28
|
Znači nije zelena? Bilo bi malo bezveze da su dvije zelene, a opet, mantis je najčešće zeleni kukac, tak da... I vidim, Yondu i Nebula se vjerojatno pridružuju timu? Zakon!
Uglavnom, očekujem 'Najbolji Film Vol 2'.
Mantis je tijekom svoje povijesti bila i svjetle i zelene puti.
Međutim, mislim da je bolje da u filmu bude svjetloputa, s obzirom da su već i Gamora i Drax zelenoputi. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 16/07/2016 : 00:26:23
|
Vidio sam da je bila svakakva, al pričao sam baš o kukcima. No vidim da i njih ima raznobojnih, iako su zeleni dominantni. A Draxa doživljavam više sivog i crvenog. Tek u određenom osvijetljenju dobiva nijansu zelenkastog, no ne baš primjetno.
No s plavima je gora stvar. Yondu i Nebula i hrpa Kreeja, a njih dvoje k tome nisu Kreeji. To je moglo izazvat pomutnju kod opće publike, no nije. Tak da je Mantis zelenkasta, možda i ne bi bio veći problem.
O čemu mi pričamo, boji kože lol. Baš smo rasisti... |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 24/07/2016 : 09:55:43
|
Ne znam ko je ta ženska, ali je lijepa. Glavno da nisu uzeli neku ultimate fight boksačicu ili kaj već, o čemu su lažne glasine kružile. I nadam se dugokosoj verziji, kakvu sad ima.
Doctor Strange izgleda preludo, ne mogu ni zamisliti sve te efekte na velikom ekranu i potencijalnu vrtoglavicu. Po viđenome, ono savijanje grada u Inceptionu bit će ništa prema ovim ludostima. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29622 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 24/07/2016 : 10:10:39
|
Ne. Ali gledao sam onaj drugi, poznatiji, iz 2003. Mislim, čuo sam za ime te ženske da je češće spominjano u zadnje vrijeme i koju sliku, ali ništa u čemu glumi nisam gledao, tak da mi je nepoznanica. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 24/07/2016 : 10:37:58
|
Ne. Ali gledao sam onaj drugi, poznatiji, iz 2003. Mislim, čuo sam za ime te ženske da je češće spominjano u zadnje vrijeme i koju sliku, ali ništa u čemu glumi nisam gledao, tak da mi je nepoznanica.
Ovaj iz 2015 je najpoznatiji. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29622 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 24/07/2016 : 14:59:47
|
Super za Strangea..bas ovih dana gledam BBC "South Pacific" i cujem poznati glas... Po obicaju traileri opet previse otkrivaju karte. Nekad je bilo po desetak sekundi forspana na tv-u sad sve do gaca pokazu. Dobro, ovakvi traileri i ne idu na tv. Predugo traju. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 24/07/2016 : 16:08:31
|
Doctor Strange ce verovatno biti najbolji Marvelov film pored Iron Mana i Captain America Winter Soldier i Civil War. Preludo izgleda! Sav sam se najezio gledajuci trailer. Jedva cekam da izadje u bioskope!
I kakav je ovo novi logo sada pise Marvel Studios a do sada je uvek pisalo samo Marvel? |
Edited by - going going on 24/07/2016 16:10:46 |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
Posted - 24/07/2016 : 22:26:25
|
quote: Originally posted by going going
I kakav je ovo novi logo sada pise Marvel Studios a do sada je uvek pisalo samo Marvel?
To je novi logo. Predstavili su ga na Comic-Conu. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
|
Topic |
|